Λύθηκε Το Μυστήριο Με Τους Ρασοφόρους! (Βίντεο)

Μας είχαν σπάσει τα νεύρα τον τελευταίο καιρό και τώρα, ήρθε η ώρα να μάθουμε!

Θυμάστε αυτούς τους 11 τύπους με τα ράσα που είχαν σκάσει μύτη σε «Γιουβέντους Στέιντιουμ», «Στάμφορντ Μπριζ» και «Αλιάντς Αρίνα»;

Θυμάστε τον Μπεκεμπάουερ που έλεγε πως μίλησε με εξωγήινους, οι οποίοι ήθελαν να παίξουν με μία επίλεκτη ομάδα από ανθρώπους, και όποιος νικούσε θα έπαιρνε τη Γη;

Ε… Όλα αυτά ήταν μια φούσκα! Μάπα το καρπούζι παιδιά! Πατάτα η όλη υπόθεση! Άνθρακες ο θησαυρός! Πως αλλιώς να το πούμε;


Εντάξει, δεν περιμέναμε να έρθουν στη Γη εξωγήινοι, ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν περιμέναμε να έχει και όλη αυτήν την κατάληξη, η εν λόγω ιστορία!

Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, να σας πούμε και περί τίνος ακριβώς πρόκειται!

Όπως σας είχαμε πει, όλο αυτό, ίσως να είχε σχέση με τη Samsung, μιας και συνεργάζεται με τις Τσέλσι, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους!


Αυτή είναι η νέα διαφημιστική καμπάνια για το νέο Samsung Galaxy…!

Δεν λέμε, σαν ιδέα έξυπνη ήταν, αλλά όλοι ξενερώσαμε! Αν και ήμασταν αρκετά σίγουροι για το επρόκειτο, θέλαμε να πιστεύουμε ότι ίσως και να κάναμε λάθος!

Τις τελευταίες ημέρες, στο επίσημο site, mysteriouscircles.com, που μετονομάστηκε σε "thegalaxy11.com", είχε μπει ένα ρολόι που μετρούσε αντίστροφα, μέχρι τη σημερινή μέρα.


Ε, η μέρα αυτή ήρθε και αυτό το οποίο μάθαμε, είναι ότι στην ομάδα των Γήινων (που θα ονομάζεται G11), που πρόκειται να αντιμετωπίσει τους εξωγήινους, θα έχει για αρχηγό της τον Λιονέλ Μέσι! Τα υπόλοιπα μέλη αυτής της ομάδας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά…

Μάλιστα, κυκλοφόρησε και βίντεο που δείχνει τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελ… (Εμ, μας συγχωρείτε. Της G11 θέλαμε να πούμε), να ξεφεύγει με απίστευτα κόλπα από τους εξωγήινους, έχοντας μία μπάλα στα πόδια! Η εν λόγω… καταδίωξη του Μέσι ωστόσο, θυμίζει κάτι από Τζάκι Τσαν!


woop.gr

Αστρική Προβολή :

Από την αρχή φαινόταν ότι είναι διαφήμιση . Το είχαμε αναφέρει και στο αρχικό άρθρο της Αστρικής Προβολής που αφορούσε τους ρασοφόρους, και μπορείτε να το δείτε εδώ "Μυστηριώδεις Άνθρωποι Εμφανίζονται Σε Πολλά Παιχνίδια Ποδοσφαίρου - Ποιοί Είναι ; (Βίντεο + Φωτό)".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis