Ο Θρύλος Του Slender Man Και Το Παράξενο Πλάσμα Που Σκαρφαλώνει Σε Κτίριο Στη Ρωσία ! (Βίντεο)

Μπορεί να σας φανεί παράξενο, αλλά ο μύθος του συγκεκριμένου πλάσματος, όπως άλλωστε και ένα πλήθος παρόμοιων ιστοριών αποτελεί δημιούργημα ενός διαγωνισμού.

Το 2009 ο ιστότοπος Something Awful διοργάνωσε ένα διαγωνισμό που καλούσε τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν μια δικιά τους τρομαχτική φωτογραφία. Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να διαλέξουν κάποιες πραγματικές φωτογραφίες και με τις δικές τους παρεμβάσεις να δημιουργήσουν κάτι τρομαχτικό.

Ο χρήστης Victor Surge αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού με ευρύτατη πλειοψηφία. Ο κόσμος μάλιστα αγάπησε ιδιαίτερα τα δημιουργήματά του που ήταν δύο φωτογραφίες με παιδιά που έπαιζαν στην παιδική χαρά και στο βάθος φαινόταν να παρακολουθεί επίμονα τα παιδιά ένας πολύ ψηλός, λυγερόκορμος, με κενό πρόσωπο, πολύ μακριά χέρια και σμόκιν.

Το φαινόμενο του Slender Man πήρε μεγάλες διαστάσεις κυρίως γιατί αγαπήθηκε από μια πλημμυρίδα ανθρώπων. Δημιουργήθηκαν διάφορες τρομαχτικές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο, ενώ κάποιοι δημιουργοί βιντεοπαιχνιδιών εκμεταλλεύτηκαν την απήχηση του χαρακτήρα δημιουργώντας τέρατα παρόμοια με αυτόν ή παιχνίδια με τον ίδιο.

Αποκορύφωμα αποτέλεσε το βιντεοπαιχνίδι Slender που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα πιο τρομαχτικά παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί. Κυκλοφόρησε μάλιστα και ένα ντοκιμαντέρ που σχετίζεται με τον λυγερόκορμο άνδρα.

O Slender Man λοιπόν ξεκίνησε από ένα διαγωνισμό στο διαδίκτυο. Δεν αποκλείεται όμως πολύ σύντομα να εμφανιστεί και στους δρόμους ή στις παιδικές χαρές του κόσμου μας.

Μήπως είναι ο Slender man;


kalyterotera.gr

Αστρική Προβολή : 

Άλλο ένα Fake Βιντεάκι για να προσθέσετε στην συλλογή σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis