Α.Τ.Ι.Α. Καταγράφεται Στο Gorokan Της Αυστραλίας, 19/3/2015 !! (Βίντεο)

Στις 19 Μαρτίου του 2015 και ώρα 7:30μμ, στην Αυστραλέζικη πόλη Gorokan, ο 15χρονος Josh Elton και η οικογένειά του είδαν ένα παράξενο αντικείμενο να διασχίζει αρκετά χαμηλά τον ουρανό. Η μητέρα του Josh σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να ήταν ένας μετεωρίτης, αλλά ο Josh κατάφερε να πάρει το iPad του και το καταγράψει πριν εξαφανιστεί, ώστε να αφήσει τους πάντες άναυδους με το σφαιρικό φωτεινό αντικείμενο που δεν έμοιαζε με τίποτα γήινο ή φυσιολογικό!

Για την υπόθεση ενδιαφέρθηκε αμέσως και ο Dominic McNamara, γνωστός Αυστραλός εμπειρογνωμόνων UFO θεάσεων, ο οποίος έριξε μία πιο προσεκτική ματιά στο αντικείμενο και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν αδύνατο να προσδιορίσει, αλλά παρέμενε αδιευκρίνιστο λόγω των φώτων που είχε πάνω του και της ελαφρώς αλλαγής κλήσης στην ευθεία πορεία του, προς τα αριστερά.

Για την ιστορία, η τελευταία παρατήρηση UFO που αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη πόλη συνέβη τον Ιούλιο του 2013, όταν ένας φωτογράφος, ο Drew Ryan, απαθανάτισε σε βίντεο ένα μεγάλο UFO πάνω από το Empire Bay. 

http://ufotruth-gr.blogspot.gr 

Αστρική Προβολή : Βρήκαμε και το βίντεο και σας το παρουσιάζουμε για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis