«Στοιχειωμένο» το σπίτι της Σούζαν Μπόιλ !

Η Σούζαν Μπόιλ, που μάγεψε τους Βρετανούς το 2009 στο «Britain's Got Talent», εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα ότι το σπίτι της είναι στοιχειωμένο από το φάντασμα της μητέρας της! Η Σκωτσέζα, που έγινε σταρ μέσα σε μια νύχτα, έχασε πριν από τέσσερα χρόνια τη μητέρα της, με την οποία ήταν πολύ στενά συνδεδεμένη. Τώρα, η Σούζαν Μπόιλ είναι πεπεισμένη ότι το πνεύμα της μητέρας της συνεχίζει να «κατοικεί» στο σπίτι που μοιράζονταν, στο Μπλάκμπερν της Βρετανίας






«Έχω δει τη μητέρα μου μέσα στο σπίτι. Πιστεύω ότι θέλει να ξέρω πως είναι καλά. Υπήρχε ένα γλυκό άρωμα» κατά την εμφάνιση του πνεύματος της Μπρίτζετ Μπόιλ. «Ίσως ήταν το άρωμά της, δεν είμαι σίγουρη», δήλωσε η Σούζαν.

Η 50χρονη Μποίλ προσέθεσε ότι σκεφτόταν πως την εγκατέλειψε η μητέρα της όταν εκείνη πέθανε και πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο της λέει το αντίθετο.

Η Σούζαν Μπόιλ επέστρεψε στην οικογενειακή της κατοικία τον τελευταίο χρόνο. Μετά την επιτυχία της είχε μετακομίσει σε ένα μεγαλύτερο, καινούριο σπίτι, όμως δεν άντεξε τη μοναξιά και γύρισε στο οικείο της περιβάλλον.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis