Ανεξήγητοι Θάνατοι Ζώων και Αλλαγή των Μαγνητικών Πόλων !

Οι χιλιάδες εξηγήσεις που δόθηκαν σχετικά με τους θανάτους διαφόρων ειδών ζώων σε όλο τον κόσμο είναι το ίδιο περίεργες όσο και οι θάνατοι αυτοί καθ΄ αυτοί, δημιουργώντας την εντύπωση σε πολλούς ότι
κάτι περίεργο συμβαίνει. Η λίστα με τα γεγονότα αυξάνει μέρα με την μέρα και φτάνει σε αστρονομικούς αριθμούς. Είναι επιτακτική η εύρεση της λύσης σε αυτό το πραγματικά μυστήριο γεγονός.





Η λίστα με τα μυστηριώδη γεγονότα από το τέλος του 2010 μέχρι την αρχή του 2011 είναι πραγματικά τρομακτική:


  • 450 πουλιά πέσανε από τον ουρανό στο Baton Rouge της Louisiana. Και το περίεργο είναι ότι αποτελούσαν ένα σμήνος από διαφορετικά είδη πουλιών. (link)








  • 3.000 μαυροπούλια έπεσαν νεκρά στην πόλη Beebe στο Arkansas. Πετούσανε σε σμήνος το βραδυ, δύο χαρακτηριστικά τα οποία δεν σχετίζονται με το είδος. (link)









  • Χιλιάδες ποταμίσια ψάρια ξεβράστηκαν κατά μήκος του ποταμού Arkansas σε μια απόσταση 32 χιλιομέτρων. Η εξήγηση που δόθηκε ήταν δηλητηρίαση αλλά μέχρι και τώρα δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα τα αποτελέσματα. (link)









  • Δυο εκατομμύρια μικρά ψαρια νεκρά στο Chesapeake Bay στο Maryland. Η επίσημη τοποθέτηση? - λόγω κρύου... (link)










  • Χιλιάδες ψάρια σε έναν ορμίσκο στην Florida. Η ίδια εξήγηση που δόθηκε και παραπάνω δόθηκε και σε αυτήν την περίπτωση.(link)









  • Γύρω στις διακόσες μαυρόκοτες βρέθηκαν νεκρές σε δρόμο του Texas.(link)











                               Αλλά θάνατοι ζώων δεν υπήρχαν μονο στην Αμερική.





  • Στο Stockport, Greater Manchester, England εκατοντάδες ψάρια βρέθηκαν νεκρά σε λίμνη.  Αρκετά άλλα μέρη στην βόρειο-δυτική Αγγλία ανέφεραν μαζικούς θανάτους ψαριών. (link)









  • Στην νότιο Αγγλία , στο Kent σαράντα χιλιάδες καβούρια ξεβράστηκαν νεκρά. (link)













 Οι αιτιολογήσεις σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ήταν ο κρύος καιρός.






  • Στην ιταλία οχτώ χιλιάδες περιστέρια πέσανε από τον ουρανό στην Faenza. Ο λόγος? Ζάλη λόγω υψομέτρου, δηλητηρίαση ή κακή χώνεψη που προκλήθηκε από λαιμαργία! (link)









  • Στην Νέα ζηλανδία εκατοντάδες κοκκινόψαρα ξεβράστηκαν νεκρά στην παραλία στο Coromandel. (link)










  • Στην Σουηδία 50 καλιακούδες έπεσαν από τον ουρανό την πρωτοχρονιά.(link)














  • Στην βραζιλία 100 τόνοι νεκρών ψαριών ανακαλύφθηκανμεταξύ Paranagua ,Antonina και Guaraquecaba Pontal στην πολιτεία του Παρανά, αφήνοντας εκατοντάδες ψαράδες αποσβολωμένους.(link)






Μια θεωρία η οποια κυκλοφορεί έχει να κάνει με την αλλαγή τον μαγνητικών πόλων τις Γης. Βέβαια κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν όντως αυτό το φαινόμενο είναι αιτία γι'αυτούς τους θανάτους. Πάντως κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι τα γεγονότα αυτά είναι περίεργα και αξίζουν την προσοχή τον ειδικών. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η φύση έχει τον δικό της τρόπο για να προλαμβαίνει μια επικείμενη καταστροφή και οι φίλοι μας οι σκύλοι είναι το καλύτερο παράδειγμα.


 (link 1 , link 2 )

D1ment1a:
  Ας μην κάνουμε το λάθος και βιαστούμε να δώσουμε κάποια μεταφυσική ή συνομωσιακή εξήγηση στα παραπάνω φαινόμενα. Η εύρεση αιτιών για τα φαινόμενα είναι δουλειά των ειδικών και εμείς δεν είμαστε. Εμείς απλά παρατηρούμε και συζητάμε. Βέβαια αν αυτά τα φαινόμενα ήτανε κάτι το φυσιολογικό τότε δεν θα έμπαιναν στον κόπο να τα αναφέρουν τόσες διαφορετικές πηγες. Εξάλλου όλοι αναφέρουν ότι οι επιστήμονες είναι και αυτοί μπερδεμένοι.
 Ας μην ξεχνάμε όμως ότι το 2012 πλησιάζει.. και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πολλά μέχρι να έρθει αλλά και αφού έρθει. Δεν ξέρω αν αυτά που θα δούμε όμως θα είναι φυσικά ή τεχνητά. Γιατί υπάρχει, όπως όλοι γνωρίζετε, η πιθανότητα τέτοιου είδους φαινόμενα να κατασκευάζονται για να διατηρούν την καταστροφολογία η οποία ταξιδεύει μέσα στον παγκόσμιο ιστό από site σε site και από blog σε blog με την ταχύτητα του φωτός. Και είναι ένα πολύ δυνατό όπλο αυτό για τον έλεγχο της μάζας.
 Από την άλλη όμως είναι πλέον κοινώς αποδεκτό ότι η παρουσία του ανθρώπου σε αυτήν την Γη έχει αλλάξει τις φυσικές ισορροπίες που διατηρούσαν τον κύκλο της ζωής. Οπότε ας ξεκινήσουμε πρώτα από εκεί, δηλαδή από τον ανθρώπινο παράγοντα και να μην βιαζόμαστε να κοιτάμε πέρα από την μύτη μας για να βρούμε τις αιτίες σε διάφορα φαινόμενα, ειδικά όσα έχουν σχέση με την φύση, την οποία έχουμε κακοποιήσει σε τέτοιο σημείο, που απορώ πως δεν μας έχει εξαφανίσει ακόμα...
 Έψαξα και βρήκα αρκετά links για τα παραπάνω θέματα ώστε να το ψάξετε όσοι ενδιαφέρεστε γιατί είναι ένα θέμα ενδιαφέρον και σημαντικό.

2 σχόλια :

  1. wraia doulia dimentia tha ithela na pos odos ta magnitika pedia allazoun kai sigura mexri to 2012 tha exoun alaksi oloklirotika k tote oloi mas tha dume paraksena gegonota p tha kalifthoun me tin profasi tis defteras parousias endiaferon thema pados kala ekanes kai to ethikes ( sygnomi alla den boro na tekmirioso oloklirotika afa p egrapsa tha ithela na gnorizeis p se osa anafera iparxi dosi alithias ean den thes na to pistepsis olo...den boro na kanw mia safhs aitiologisi gia ta osa eipa..einai periploko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε/Φίλη καταλαβαίνω την δυσκολία σου να τεκμηριώσεις τα παραπάνω.
    Και μεις είναι αλήθεια ότι έχουμε τις ίδιες δυσκολίες καθώς εκτός του ότι είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα είναι και μεγάλο το πλήθος των πληροφοριών γενικότερα, πράγμα που κάνει την αναζήτηση της αλήθειας δυσκολότερη.
    Πάντως ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και ας ελπίσουμε το 2012 να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα θετικά γεγονότα που θα συμβούν και όχι για τα άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis