Project World Evacuation : Περίεργες Νεφέλες Στο Άγιο Όρος!

Η μεγάλη εκκένωση θα έρθει πάνω στην Γη πολύ ξαφνικά. Τα αιφνίδια γεγονότα θα είναι σαν αστραπές που σκίζουν τουν ουρανό. Τόσο ξαφνικά και γρήγορα θα συμβούν όλα που δεν θα προλάβουμε να συνειδητοποιήσουμε την παρουσία τους.


 Τα σκάφη διάσωσης θα είναι στην σωστή θέση σε δέκατα του δευτερολέπτου, και οι ακτίνες ανύψωσης θα σας επιβιβάζουν σε αυτά... Τα σκάφη θα σας μεταφέρουν σε μεγαλύτερες, ουράνιες πολιτείες, όπου θα είσθε ασφαλείς.


"Και ταύτα είπων βλεπόντων αυτών επήρθη, και νεφέλη υπέλαβεν αυτόν από των οφθαλμών αυτών. Και ως ατενίζοντες ήσαντον εις τον ουρανόν πορευομένου αυτού... Και ιδού άνδρες δύο παρειστηκέσαν αυτοίς εν εσθήτι λεύκη, οι και είπον, άνδρες τι εστήκατε εμβλέποντες εις τον ουρανόν; Ούτος ο Ιησούς ο αναληφθείς αφ'υπών εις τον ουρανόν, ούτως ελεύσεται, ον τρόπον εθεάσασθε αυτόν πορευόμενον εις τον ουρανόν..."


Υπάρχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο προετοιμασίας που κρίνεται απαραίτητο πριν την έκθεσή σας σε αυτήν την πανίσχυρη ακτίνα. Η συχνότητα της θα είναι υψηλότερη από τις περισσότερες ηλεκτρικές γήινες εκθέσεις σας. Αυτοί που θα έχουν υπερβολική πυκνότητα και ακραίες εγωιστικές προδιαθέσεις ή αυτοί που κάνουν τους άλλους να υποφέρουν, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιβιώσουν στις συχνότητες των ακτίνων.


Αυτοί που θα έχουν ανυψώσει τις δονήσεις τους, σε επίπεδο αγάπης και έλλειψης εγωισμού, θα είναι συμβατοί με τα πεδία δύναμης και θα μπορέσουν να διασωθούν. Ένα υψηλό επίπεδο αγάπης στην ανθρώπινη καρδιά, δρα πάνω στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο και περιβάλλει την φυσική μορφή, δίνοντας προστασία στις επερχόμενες δονήσεις εκείνης της στιγμής.




Πηγή : best-of-news.blogspot.com

Αστρική Προβολή : Απλώς μια ίσως ενδιαφέρουσα θεωρία, για αυτούς που ασχολούνται, περι θρησκείας και εξωγήινων πολιτισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis