Ο Ήχος Της Αποκάλυψης !

Είναι οι μυστηριώδεις αυτοί ήχοι ο προάγγελος της λεγόμενης «Αποκάλυψης»; 


Κάποιοι πιστεύουν ότι οι μυστηριώδεις αυτοί ήχοι που ακούστηκαν εχθές στις 12.30 το πρωί σε όλη την Κόστα Ρίκα είναι ο προάγγελος της Αποκάλυψης.


Ο Ronny Quintero σεισμολόγος δήλωσε για το γεγονός, πως πρέπει να εξεταστεί την ώρα που έγινε και στην συγκεκριμένη τοποθεσία ώστε να αποδειχθεί με βεβαιότητα πως ο ήχος δεν οφειλόταν σε κάποια σεισμική δόνηση. Ο ίδιος πρόσθεσε πως εξαρτώμενης της τοποθεσίας είναι εύκολο να αποκλείσει ή όχι την πιθανότητα τεκτονικής διάρρηξης. 


Το γεγονός αυτό κατέκλησε τα Μ.Μ.Ε της περιοχής και πολύ προσπαθούν να βρουν τι ακριβώς συνέβη. Το σεισμολογικό και ηφαιστειακό ινστιτούτο OVSICORI της Κόστα Ρίκα έκανε γνωστό πάντως πως δεν υπήρξε κάποια γεωλογική δραστηριότητα στη χώρα

Εδώ είναι ένα βίντεο που μας παρουσιάζει πως περίπου ακουγόταν ο θόρυβος αυτός. Το δεύτερο βίντεο είναι από το Κίεβο της Ουκρανίας όπου επίσης παρουσιάστηκε ο θόρυβος αυτός. Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι το βίντεο δεν γράφτηκε της ώρα που φυσούσε δυνατός άνεμος, αλλά και ούτε δύπλα σε θάλασσα.


Ο θόρυβος αυτός ακούστηκε σχεδόν σε όλη την χώρα, από την Heredia μέχρι το Perez Zeledon.













Πηγή : www.costaricanewssite.com

Μετάφραση-Απόδοση-Επιμέλεια


Αστρική Προβολή
astrikiprovoli.blogspot.com

4 σχόλια :

  1. eleos re ti anevazete kai dixnete ston kosmo. bam kanoun oti ine ftiaxta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είναι φτιαχτά ή όχι δεν το ξέρω γιατί δεν είμαι μηχανικός ήχου. Για τον λόγο αυτό το ανακοίνωσα εδω για να μπορέσει κάποιος που ξέρει και έχει τα μέσα να βοηθήσει, με αποδείξεις. Εξάλλου το έχουμε αναφέρει χιλίαδες φορές οτι δεν περιμένουμε και δεν πρέπει να τα πιστεύουμε όλα. Ήταν παράξενο το θέμα, ήταν επίσημη ανακοίνωση της Κόστα Ρίκα και αν θέλετε μπορείτε να βρείτε το άρθρο στην αγγλική έκδοση των ειδήσεων της Κόστα Ρίκα. Παραπομπές υπάρχουν και εννοείτε κάθε έλεγχος του βίντεο και του ήχου δεκτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έδειξαν και στις ειδήσεις, οπότε δεν είναι σίγουρα κάτι το ψεύτικο...άσχετα αν μπορεί να έβαλαν το χεράκι τους αυτοί που το βάζουν πάντα...πάντως δεν είναι φτιαχτό από ερασιτέχνη...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.livestream.com/peristeriradio/video?clipId=pla_6a834cc4-a3cc-4a95-a5cb-79c901a9f620&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb
    eki kati leei gia afto,aksizi na to dite giati pane na mas xazepsouse

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis