Μυστηριώδης τριγωνική κηλίδα στον ήλιο! (VIDEO) (UPDATE)

Αυτό κι αν είναι μυστήριο. Μία τεράστια μαύρη κηλίδα σε σχήμα τριγώνου εμφανίστηκε στις 12/3/2012 στον Ήλιο μας!  Προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να αποφανθεί τι ακριβώς είναι.
Γεγονός πάντως είναι ότι εμφανίζεται σε όλα τα φάσματα και οι φωτογραφίες είναι αυθεντικότατες

















logioshermes.blogspot.com


Αστρική Προβολή: Παρακάτω παραθέτουμε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες, όπου το περίεργο σχήμα φαίνεται να υπάρχει ακόμα... Το γεγονός όμως ότι δεν φαίνεται τίποτα στην φωτογραφία πυκνότητας, ίσως(και δεν το λέμε με επιστήμονικη σιγουριά) αποδεικνύει ότι πρόκειται απλά για τυχαίο σχέδιο που οφείλεται σε φυσικούς παράγοντες.





2 σχόλια :

  1. Το φαινόμενο ονομάζεται coronal hole, βρίσκονται σε πολικά πλάτη όταν ο Ήλιος είναι ήρεμος, και ταξιδεύουν προς τον ισημερινό όταν εντείνεται η δραστηριότητα του όπως αυτη την εποχή και βρίσκονται συνήθως σε περιοχές που εκτινάζουν CME Coronal Mass Ejections. Οφείλεται στο "άνοιγμα" του μαγνητικού πεδίου προς το διάστημα. Η συγκεκριμένη τρύπα σχετίζεται με την καταιγίδα της περασμένης εβδομάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ορίστε και μια επιστημονική απάντηση από το φίλο Ανδρέα.. Φυσικό φαινόμενο λοιπόν..Οι λάτρεις της εξωγήινης ζωής θα πρέπει να κάνουν λίγο παραπάνω υπομονή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis