Νέο γιγάντιο αντικείμενο στο Ήλιο ! 24-04-12 (VIDEO)

Νέο γιγάντιο αντικείμενο, παρατηρήθηκε στον Ήλιο...! Όπως φαίνεται από την καταγραφή το μέγεθός του είναι πραγματικά τεράστιο. Η καταγραφή αυτή έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες άλλες που έχουν παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό. Δείτε το βίντεο:















Έχουμε πει πολλές φορές ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, καταγραφή δηλαδή εικόνων του Ήλιου από δορυφόρους και τηλεσκόπια, είναι πιθανόν να υπάρχουν αλλοιώσεις στις φωτογραφίες, οι οποίες να φαίνονται σε εμάς τους ερασιτέχνες σαν αντικείμενα, αλλά τις περισσότερες φορές να είναι απλά αλλοιώσεις. 

Άλλες φορές, αυτό που διάφοροι ερασιτέχνες νομίζουν για αντικείμενο, είναι απλά ακτινοβολία που "χτυπάει" τον αισθητήρα. 

Στην παραπάνω περίπτωση, το αντικείμενο πιθανόν να οφείλει την ύπαρξή του σε αλλοίωση της φωτογραφίας. Αλλά και μεις ερασιτέχνες είμαστε, οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όπως ήταν αναμενόμενο (και από τους σκεπτικιστές αλλά και από τους κυνηγούς του ανεξήγητου), το 2012 ήδη μας έχει γεμίσει με καταγραφές και εμφανίσεις UFO και η συνέχεια αναμένεται το ίδιο γεμάτη!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis