23χρονη ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας το γυμνό της στήθος ! (VIDEO)

Φωτιές άναψε με την τέχνη της μια 23χρονη στην Ταϊλάνδη, με την άνευ προηγουμένου εμφάνισή της στο talent show της κρατικής τηλεόρασης «Ταϊλάνδη έχεις Ταλέντο», αφού άρχισε να ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας το γυμνό της στήθος! Μάλιστα, η προκλητική, αλλά και πολύ ευχάριστη για το ανδρικό κοινό, πρωτοβουλία της νεαρής ζωγράφου προκάλεσε μέχρι και... την παρέμβαση του υπουργού Πολιτισμού της χώρας







Ο λόγος για την Duangjai Jansauoni, η οποία ανέβηκε στη σκηνή, συστήθηκε χαμογελαστή και υπό τους ήχους της μουσικής ξεκούμπωσε το μπλουζάκι της, έβγαλε το σουτιέν της, πασάλειψε το στήθος της με μπογιές και άρχισε να ζωγραφίζει, αφήνοντας παρουσιαστές, κριτές και κοινό με το στόμα ανοιχτό και τα μάτια γουρλωμένα.

Ο υπουργός Πολιτισμού, Sukumol Kunplome, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «η κοινωνία κατέκρινε την εκπομπή και ζητούμε μια απάντηση από τον παραγωγό της». Οι υπεύθυνοι της εκπομπής δεν προχώρησαν σε κάποιο σχόλιο.

Για την ιστορία, η 23χρονη πέρασε στον επόμενο γύρο με τη θετική ψήφο των δύο ανδρών κριτών. Η γυναίκα κριτής, που «έμεινε κάγκελο», ψήφισε αρνητικά!





typos.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis