Βίντεο: Το Curiosity βρήκε UFΟ στον Άρη ? / Τι είναι τα «φωτάκια» που κατέγραψε το Curiosity? (VIDEO)

Η αποστολή της NASA στον Άρη με το Curiosity να στέλνει στη Γη μοναδικές εικόνες από τον πλανήτη, έχει ξεσηκώσει μεγάλο θόρυβο καθώς κάποιοι εντόπισαν στις εικόνες κάποια αντικείμενα που θυμίζουν UFO. Δυο βίντεο εμφανίστηκαν στο YouTube και κάποιοι υποστηρίζουν ότι διακρίνονται καθαρά UFO. Αναλυτές λένε ότι πρόκειται για κάποια ''ανωμαλία'' στις εικόνες ή απλά για μετεωρίτες... Δείτε τα βίντεο:








newsbomb.gr



Μια από τις εικόνες που τράβηξε το Curiosity, ο ρομποτικός εξερευνητής που βρίσκεται στον Αρη, έχει προκαλέσει για μια ακόμη φορά διαμάχη ανάμεσα στους ειδικούς και τους θιασώτες της ύπαρξης εξωγήινης ζωής. Μια από τις 17 κάμερες του Curiosity στόχευσε τον οπτικό του ορίζοντα και τράβηξε διάφορες φωτογραφίες. Σε μια από αυτές διακρίνονται σε σχετικά χαμηλό ύψος στον ουρανό τρεις λαμπερές κουκκίδες, τρία «φωτάκια».

 

Οι «κυνηγοί» των εξωγήινων υποστηρίζουν ότι πρόκειται για διαστημόπλοια στα οποία βρίσκονται εξωγήινοι που παρακολουθούν τη δραστηριότητα του Curiosity. Αν και η NASA δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως για το θέμα που προέκυψε, τα στελέχη της μιλάνε για κάποια «ψεγάδια» στην κάμερα που τράβηξε την εικόνα τα οποία δημιούργησαν αυτά τα φωτεινά σημάδια. Για «ψεγάδια» μιλάνε και ειδικοί στον τομέα της φωτογραφίας...

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis