Ποτό με γεύση γυμνόστηθου μοντέλου !!!

Απολαύστε το G-Spirits το μοναδικό ποτό στον κόσμο που κάθε σταγόνα του πριν εμφιαλωθεί έχει περάσει πρώτα πάνω από τα.... γυμνά στήθη μοντέλων όπως της Ουγγαρέζας Playmate για το 2012  Alexa Varga






Η Γερμανική εταιρία καυχιέται ότι πωλεί ρούμι,  ουίσκι και βότκα, απαραίτητα για την κατασκευή ενός πραγματικά  "βρώμικου μαρτίνι".


Όποιος θελήσει να γευτεί ένα "απίστευτα ευέλικτο φάσμα της γεύσεις από τα ψημένα αμύγδαλα, ξηρούς καρπούς και ζαχαρωτά, το μέλι, βανίλια, ψητά μήλα και κανέλα. Φινίρισμα του είναι αρμονική, ισορροπημένη, πικάντικα και μακράς διαρκείας. θα πρέπει  να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη καθώς κάθε μπουκάλι κοστίζει 139 ευρώ"

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το απόθεμα από το  νέκταρ της είναι μόλις 5000 μπουκάλια ενώ έρχεται  πιστοποιημένο  με τη υπογραφή του κάθε μοντέλου το οποίο έχει αγγίξει την κάθε σταγόνα του μπουκαλιού πριν εμφιαλωθεί!


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας τα ποτά ωρίμαζαν σε βαρέλια για δέκα χρόνια πριν πάρουν "μια νότα ερωτικού χαρακτήρα" περνώντας από τα στήθη των γυμνών μοντέλων.


Όπως είναι φυσικό, όλα τα μπουκάλια έχουν τις γυμνές φωτογραφίες των κοριτσιών.



news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis