Βρέθηκε Κάτω Από Το Έδαφος Παράξενο Μεταλλικό Αντικείμενο Σε Βαθιά Τρύπα Στην Αυστρία ???

Ένας Αυστριακός αγρότης ενώ έψαχνε για τη χαμένη γάτα του σκόνταψε επάνω σε μια τρύπα που νομίζει ότι μπορεί να περιέχει το μεγαλύτερο ΑΤΙΑ που βρέθηκε όλων των εποχών.

Ο Franz Knoglinger, 47 ετών, βρήκε την 25-πόδια-βαθιά, απόλυτος στρογγυλή τρύπα στο βορειοδυτικό τομέα της Αυστρίας, ενώ έψαχνε νύχτα την γατούλα του την Κυριακή.

"Έψαχνα για την γάτα όταν είδα την τρύπα, δεν ήξερα πόσο βαθιά ήταν και τότε έριξα μια πέτρα εκεί κάτω και άκουσα ένα μεγάλο μεταλλικό χτύπημα" είπε στους Τάιμς της Αυστρίας.

"Κατάφερα να ρίξω έναν δεμένο μεγάλο μαγνήτη που είχα εκεί κάτω και κατάλαβα ότι υπάρχει κάτι μεγάλο και μεταλλικό στο κάτω μέρος της τρύπας. Ακούγεται, επίσης, σαν να υπάρχει ένας κοίλος χώρος γύρω από το το μεταλλικό αντικείμενο. Ακούγεται σαν να υπάρχει ένα δωμάτιο κάτω. Κάλεσα ακόμη ένα τοπικό υδραυλικό, ο οποίος κατέβασε μια φωτογραφική μηχανή κάτω στον λάκκο με ένα σχοινί - αλλά η φωτογραφική μηχανή απέτυχε να τραβήξει, όταν ακριβώς έφτασε το αντικείμενο".

Οι αρχαιολόγοι είπαν στην εφημερίδα ότι η τρύπα θα μπορούσε να έχει σχηματιστεί όταν ξύλινα υποστηρίγματα ενός υπόγειου νεκρικού θαλάμου σάπισαν και έφυγαν μακριά.

Αλλά αυτό δεν εξηγεί το μεταλλικό αντικείμενο, που οι ντόπιοι πιστεύουν θα μπορούσε να είναι μια άσκαστη βόμβα από τον πόλεμο,μια πόρτα είσοδο στην κόλαση ή ακόμα και ένα θαμμένο διαστημικό σκάφος, είπε ο Knoglinger στην αυστριακή Times.

Γεωλόγοι αναμένεται να την επισκεφτούν και να πραγματοποιήσουν δοκιμές πριν από μια πιθανή ανασκαφή.

Εν τω μεταξύ,ο Knoglinger βρήκε την γάτα του.

conspiracyfeeds.blogspot.gr

Αστρική Προβολή : Μετά από μια σύντομη έρευνα ανακαλύψαμε ότι το άρθρο αυτό υπάρχει αρκετό καιρώ στα ξένα site και blog ( μια αναφορά ήταν απο τις 13/03/2012). Βέβαια δεν υπάρχει κάποια άλλη αναφορά για να επιβεβαιώσουμε το συμβάν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis