Περίεργο Σπίτι Και Σύμβολα !

Καλησπερα. Σημερα το μεσημερι περνοντας απο μια περιοχη της Μεσσηνιας, παρατηρησα ενα πολυ περιεργο σπιτι. Ειναι πραγματικα τεραστιο, στρογγυλο, ενω η εισοδος του θυμιζει αρχαιοελληνικο ναο (κιονες, μετωπες κλπ). Βρισκεται στην κορυφη ενος λοφου, με εισοδο στην ανατολη και ο τροπος να πλησιασεις ειναι μεσω δυσβατου αγροτικου δρομου. δεν πλησιασα πολυ γιατι η αληθεια πως με παραξενεψαν τα εξης..









Λιγο πριν στριψεις στον αγροτικο δρομο που οδηγει μονο εκει, βλεπεις στην ασφαλτο (και απο τις 2 κατευθυνσεις) ζωγραφισμενα κοκκινα και μπλε σημαδια.


Αφοτου στριψεις, τα σημαδια αυτα συνεχιζονται και επιπλεον: υπαρχουν στο εδαφος ζωγραφισμενοι, σε συμμετρικη αποσταση μεταξυ τους, κοκκινοι κυκλοι με μπλε περιγραμμα και απεξω 2ο κοκκινο περιγραμμα. Επιπλεον, στα δεντρα (κυπαρρισια) που ειναι εκατερωθεν του δρομου, εχουν κοπει τα χαμηλοτερα κλαδια και υπαρχουν ζωγραφισμενοι κοκκινοι και μπλε σταυροι (2-3 σε καθε δεντρο). Απ'οτι φαινεται, καποιος εχει ασβεστωσει μετεπειτα τους κορμους αλλα οι σταυροι εχουν ζωγραφιστει εκ νεου (απο πολυ κοντα διακρινονται πισω απο τον ασβεστη οι προηγουμενοι).


Ρωτωντας τους κατοικους του πλησιεστερου χωριου, καποιοι μας ειπαν πως δεν το εχουν δει καν (πραγμα απιθανο! βρισκεται ακριβως πισω απο το χωριο και ειναι ορατο απο πολυ μακρια), καποιοι ειπαν πως ακουσαν οτι θα γινει εργοστασιο!!! και καποιοι αλλοι ειπαν πως δεν ειναι κανονικο σπιτι και με αποθαρρυναν να ρωτησω περισσοτερα..


Σας αποστελλω καποιες απο τις φωτογραφιες που τραβηξα με σκοπο καποιος να μου λυσει την απορια τι ακριβως μπορει να ειναι αυτο που ειδα.

kalyterotera.gr

1 σχόλιο :

  1. Κάποτε είχα συναντήσει έναν κάτασπρο τύπο να βγαίνει απο κει που με Αμερικάνικη προφορά, στα Αγγλικά, μας ζήτησε να φύγουμε γιατί ενοχλούσαμε. Στην ερώτηση ποιο είναι το όνομά του, η απάντηση ήταν Life(Ζωή). Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και δεν θυμάμαι σύμβολα κλπ αλλά για κάποιους είναι αίρεση, για κάποιους άλλους Σατανιστές. Υπάρχουν και φήμες πως στο υπόγειο που φαίνεται αν πλησιάσει κάποιος έχει φέρετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis