Καλλιτέχνιδα μετατρέπει τις ζωγραφιές παιδιών σε λούτρινα παιχνίδια !

Οι περισσότεροι λίγο πολύ είχαμε φανταστικούς φίλους όταν ήμασταν μικροί, τους οποίους μας άρεσε να φανταζόμαστε, να ζωγραφίζουμε ή ακόμα και να τους μιλάμε.

Ποσό ωραίο όμως θα ήταν αν κάποιος έπαιρνε αυτά τα παιδικά μας όνειρα και τα έκανε αληθινά; Αυτό ακριβώς κάνει η καλλιτέχνιδα Wendy Tsao από το Βανκούβερ, η οποία δίνει ζωή στις παιδικές ζωγραφιές, μετατρέποντας τις σε λούτρινα κουκλάκια!Η Tsao ξεκίνησε το 2007, δημιουργώντας ένα λούτρινο παιχνίδι που έμοιαζε σε μια αυτοπροσωπογραφία, την οποία ζωγράφιζε επανειλημμένα ο 4χρονος γιος της. Αφού λοιπόν είδε το πόσο ενθουσιάστηκε ο μικρός με το γεγονός ότι το έργο του αποτέλεσε πηγή έμπνευσης γι’ αυτή τη δημιουργία, η καλλιτέχνιδα ξεκίνησε μια επιχείρηση στην οποία δέχεται ζωγραφιές και άλλων παιδιών τις οποίες στη συνέχεια μετατρέπει σε 3D δημιουργίες, αφού πρώτα επικοινωνήσει μαζί τους για να μάθει λεπτομέρειες για την κάθε ζωγραφιά.

Από τότε, η Tsao έχει δημιουργήσει 400 λούτρινα παιχνίδια και έχει πολύ περισσότερα αιτήματα από αυτά που μπορεί να διαχειριστεί.

 anoixti-matia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis