Σκοτσέζος Ισχυρίζεται Ότι «Συνέλαβε» Με Την Κάμερα Του Το Μυθικό Τέρας Του Λοχ Νες !!! (Βίντεο)

Το μυθικό τέρας του Λοχ Νες ισχυρίζεται ότι «συνέλαβε» με την κάμερά του ένας Σκοτσέζος!

Ο 58χρονος Richard Collis, οδηγώντας κατά μήκος της δυτικής όχθης της λίμνης, εντόπισε μια ασυνήθιστη δραστηριότητα μέσα στο νερό. Χωρίς δεύτερη σκέψη έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο απαθανατίζοντας κάτι… ασυνήθιστο, το οποίο «πυροδότησε» εκ νέου τις συζητήσεις γύρω από το διεθνούς φήμης πλάσμα.

«Εντόπισα κίνηση στο νερό με την άκρη του ματιού μου. Έβγαλα αμέσως το κινητό μου και έβγαλα μερικές φωτογραφίες», τόνισε ο ιδιοκτήτης εταιρίας δενδροφύτευσης που εδρεύει στην περιοχή, συμπληρώνοντας:

«Σκεφτόμουν τι στο διάολο είναι αυτό! Προσωπικά δεν πίστευα στην ύπαρξη του τέρατος γιατί ζω 37 χρόνια εδώ και δεν είχα δει ποτέ τίποτα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ήταν. Σε μένα μοιάζει κάτι με πολύ μακρύ λαιμό και μικρό κεφάλι».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως οι φωτογραφίες του Collis μοιάζουν με τη διάσημη «Surgeons photo» του Christian Spurling από το 1993, ενώ είδαν το φως της δημοσιότητας λίγες μόλις ημέρες μετά από εκείνη που τράβηξε ο φωτογράφος Jonathan Bright, που ζει στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στα Χάιλαντς προκειμένου να μιλήσει σε «Παραφυσικό Φεστιβάλ». Ο τελευταίος συνειδητοποίησε ότι είχε «τραβήξει» το κεφάλι του τέρατος μήνες αργότερα…


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis