Οι Πέντε Γενιές των Παιδιών INDIGO

Μήπως ανήκετε και σεις σε κάποια από τις πέντε γενιές ΙΝΤΙΓΚΟ ? Το παρακάτω άρθρο θα βοηθήσει να απαντηθούν όσες απορίες έχετε σχετικά με τα παιδιά ΙΝΤΙΓΚΟ και θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα "θαυματουργά παιδιά" του στενού σας κύκλου...

Πέντε  γενιές  INDIGO
Μία από τις πιο γνωστές ερευνήτριες των φαινόμενων της Νέας Εποχής, είναι η κυρία Lori Johnson, που ασχολήθηκε με την ίντιγκο γενιά σχεδόν επιστημονικά και τη χώρισε σε πέντε κατηγορίες ανάλογα με τη χρονολογία γέννησης των παιδιών. (link)
Άλφα Γενιά


Η πρώτη γενιά, η οποία ονομάστηκε Άλφα, περιλαμβάνει τα παιδιά που γεννήθηκαν την περίοδο από το 1958 ως το 1968. Η αύρα τους είχε βαθύ γαλάζιο & πράσινό - μοβ αποχρώσεις και ήταν κάτω από την επιρροή του μεταλλικού μπεζ που τους προστάτευε από τις εξωτερικές επιθέσεις και από τις υπερβολικές πρόωρες εξωτερικεύσεις του indigo δυναμικού  τους.


Τα εξωτερικά πέπλα της αύρας τους, βοήθησαν και βοηθούν ακόμη αυτούς τους Λειτουργούς του Φωτός να προσαρμοσθούν στον τρόπο ζωής και ύπαρξης των υπόλοιπων συνανθρώπων τους, που δεν ανήκουν σ'  αυτή την ιδιαίτερη ομάδα που την ονομάσαμε indigo.


Από μικρά παιδιά ακόμη, οι Άλφα, είχαν μια αίσθηση ότι είναι διαφορετικοί, σαν να μην ανήκουν στον τόπο, στη χώρα ή στους γονείς που τους γέννησαν. Οι λόγοι γι' αυτή τη διαφορετικότητα ήταν πάντα ασαφείς και ποτέ δεν έβρισκαν μια ικανοποιητική εξήγηση.  Μόλις ωρίμασαν νοητικά, αρκετά για να μπορέσουν να φανούν τα χαρίσματα τους, είχαν και την εμπειρία της  «Σκοτεινής  Νύχτας της  Αφύπνισης» (Awakening/Saturn’s Return). 

Η Αφύπνιση των Ίντιγκο

Για κάθε indigo γενιά αυτή η διαδικασία της αφύπνισης ξεκινάει γύρω στην ηλικία των 28 με 29 ετών και διαρκεί περίπου 7,5 χρόνια. 

Η «Σκοτεινή  Νύχτα  της  Αφύπνισης» είναι  περίοδος που μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, επειδή είναι η περίοδος της οριστικής επιστροφής του ατόμου στον Εαυτό του και στην αποστολή για την οποία τελικά βρίσκεται εδώ
Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη παγίδες, προβλήματα διάφορων ειδών και διάφορες δύσκολες "δοκιμασίες".  


Για την Άλφα γενιά αυτή η περίοδος συνέπεσε από το 1986 μέχρι το 1996

Στην ηλικία των ώριμων τριάντα (37 - 39), ξεκινάει η ανάρρωση και  η άνθιση των ψυχικών τους δυνατοτήτων. Μέχρι τότε το άτομο είχε αρκετό χρόνο να μάθει επιτέλους να εμπιστεύεται τις ψυχικές του δυνάμεις χωρίς να ξαφνιάζεται ή να προσπαθεί να μοιραστεί τις εμπειρίες του με τους άλλους. 


Εδώ μιλάμε για τις διάφορες εσωτερικές εμπειρίες του Ανοιχτού Νου, πoυ σημαίνει να έχει κανείς καθαρή διαίσθηση, δυνατή εσωτερική κατεύθυνση και επικοινωνία με τον πνευματικό κόσμο, αναγνώριση των σκέψεων, συναισθημάτων και προθέσεων των άλλων, κατανόηση των παράλληλων επιπέδων της πραγματικότητας, μια αληθινή επίγνωση για τη φύση του χρόνου, καθημερινές συγχρονικότητες (synchronicity) και πολλά άλλα χαρίσματα.  


Στην ηλικία των τριάντα ετών απελευθερώνονται συνήθως όλες οι θεραπευτικές δυνάμεις όλων των γενιών. 
Βήτα γενιά


 Είναι άνθρωποι γεννημένοι κατά την περίοδο μεταξύ του 1968 και 1978.


Χαρακτηριστικά χρώματα στην αύρα τους είναι το γαλάζιο - πράσινο - μοβ, αλλά δεν υπάρχει πια το μεταλλικό χρώμα της προστατευτικής ασπίδας. Η περίοδος της δικής τους αφύπνισης συμπίπτει, περίπου στην περίοδο από το 1996 μέχρι το 2006


Πολύ σπάνια ένα indigo άτομο συνειδητοποιεί την αποστολή του πριν τα τριάντα του χρόνια. Για αυτό τον λόγο όσοι ανήκετε σ' αυτή τη γενιά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και τρυφεροί με τον εαυτό σας

Εκείνη την περίοδο εξαφανίζονται  τα προστατευτικά πέπλα της αύρας και το άτομο μπορεί να έχει συχνά την αίσθηση πως είναι γυμνό, απροστάτευτο και ευάλωτο διότι περνάει τις διαδικασίες κάθαρσης σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο. 

Μπορεί εύκολα να νομίζει ότι τρελλαίνεται και δεν είναι κακό σ'αυτή την περίπτωση να ζητάει βοήθεια κάποιου ειδικού ψυχολόγου, αλλά πρέπει να αποφεύγει φάρμακα.
 
Πέρα από αυτό αναπτύξτε τη διαίσθησή σας, ακούστε την εσωτερική σας φωνή γιατί όλες οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σας. Μην συγκρίνεστε με τους άλλους κι αν έχετε αρκετή υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αυτά που σας φαίνονται τρέλα θα περάσουν σύντομα και θα διαπιστώσετε πως η ζωή είναι γεμάτη θαύματα. 


Τα indigo άτομα που ανήκουν σε αυτή τη γενιά, την πνευματική ωρίμανση θα τη βιώσουν στα σαράντα τους, που αρχίζει ένα πραγματικά πανηγύρι αυτογνωσίας και απελευθέρωσης. 


Ένα τυπικό χαρακτηριστικό και των δύο γενιών, Άλφα και Βήτα, είναι ότι φαίνονται πολύ πιο νέοι απ΄ ότι είναι στην πραγματικότητα.
 
Γενιά Γάμα


Είναι η τρίτη γενιά των παιδιών indigo, που έχουν γεννηθεί από το 1978 μέχρι το 1988.  


Αυτή είναι και η πρώτη γενιά με την ελάχιστη προστατευτική ασπίδα. Σε περίπτωση που την έχουν είναι συνήθως μωβ απόχρωσης με σημάδια της ώχρας ή του κρυστάλλινου χρώματος
 
Η περίοδος της πνευματικής αφύπνισης αυτών των παιδιών συμπίπτει με την περίοδο μεταξύ 2006 και 2016.


  Δέλτα Γενιά


Τα παιδιά αυτά είναι γεννημένα από το 1988 μέχρι το 1998


Το χαρακτηριστικό της τέταρτης γενιάς είναι το χρώμα της αύρας, που είναι καθαρά indigo(γαλάζιο - λουλακί)

Ως εξαίρεση που αποδεικνύει τον κανόνα κάποια άτομα που ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία, έχουν ένα ελαφρύ πέπλο στον εξωτερικό κύκλο της αύρας τους.


Αυτή η γενιά είναι υπερβολικά ευαίσθητη  και χρειάζεται αρκετή βοήθεια για να
βρει τον εαυτό της. 


Είναι υπερδραστήριοι και αρκετά εξωστρεφείς. Τους αρέσει να δείχνουν στον κόσμο ποιοι είναι πραγματικά και σε πολλές περιπτώσεις το κάνουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά.  

Αν είστε γονέας ενός indigo παιδιού της γενιάς Δέλτα πρέπει να ξέρετε ότι αν το βοηθήσετε να φτιάξει μία γαλήνια όαση στο δωμάτιο του κι αν ζει σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και γαλήνη, θα το βοηθήσετε πολύ περισσότερο από το να του δίνετε φάρμακα για την «υπερκινητικότητά» του.


Στο δικό του περιβάλλον θέλει γαλάζιο και μοβ χρώματα, ενώ απολαμβάνει πραγματικά τη μουσική με αργούς ρυθμούς

Να αποφεύγετε την πολυκοσμία και τις υψηλές θερμοκρασίες όταν είστε μαζί του. Την τηλεόραση καλά είναι να την ελαττώσετε όσο πιο πολύ γίνεται γιατί του αυξάνει τη νευρικότητα. Επίσης είναι καλό, να μην κοιμάται ή να περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας σ' ένα δωμάτιο με πολλές ηλεκτρικές συσκευές.  


Αυτές οι συμβουλές ισχύουν για το κάθε indigo άτομο, ειδικά αν είναι ακόμη μικρό παιδί.  


Η Δέλτα γενιά έχει συνήθως πολύ δύσκολη εφηβεία

Πολλά από αυτά τα παιδιά νομίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί τους, μπλέκονται με τα ναρκωτικά, έχουν τάσεις αυτοκτονίας. 

Το καλύτερο φάρμακο για αυτούς είναι η Φύση στην οποία καλό είναι να περνάνε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. 


Η περίοδος της ωρίμανσης και της πνευματικής αφύπνισης της Δέλτα γενιάς συμπίπτει με την περίοδο από το 2016 ως το 2026.
 
Ωμέγα γενιά


Τα παιδιά που γεννήθηκαν  από το 1998 μέχρι το 2008 ανήκουν στη λεγόμενη Ωμέγα indigo γενιά. 

Υποτίθεται πως αυτή είναι και η τελευταία «καθαρή» indigo γενιά.  


Τα παιδιά που γεννήθηκαν στη Δέλτα και Ωμέγα εποχή, ονομάζονται επίσης και Κρυστάλλινα Παιδιά λόγω μιας ιδιαίτερης φωτεινής, κρυστάλλινης απόχρωσης στην αύρα τους


Αυτά τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε διάφορες δερματολογίες, αλλεργίες και αρρώστιες ειδικά του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος που οφείλονται στη μεγάλη ρύπανση του περιβάλλοντος. 

Επίσης ένα σημαντικό ποσοστό τους χαρακτηρίζεται ως αυτιστικά ή υποφέρουν από το σύνδρομο Asperher
Ο αυτισμός σ' αυτά τα παιδιά πολλές φορές δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας τρόπος αυτοπροστασίας από τη νεύρωση και επίθεση του έξω κόσμου

Πολλά απ'αυτά είναι παιδιά των indigo γονέων ή είναι μετενσάρκωση των πρόωρα πεθαμένων τής Άλφα και Βήτα γενιάς.
 
Αυτή η γενιά θα βιώνει τη «Σκοτεινή Νύχτα της Αφύπνισης» την εποχή από το 2026 μέχρι το 2036.
 
Το Κρυστάλλινο Παιδί θα το αναγνωρίσετε από τα τεράστια μάτια του, που όταν σας κοιτάνε κατάματα έχετε την αίσθηση ότι μπορούν να δουν τα βάθη της ψυχής σας, κάτι που μπορεί να εκνευρίσει κάποιους που θέλουν να κρυφτούν. 

Από τη φύση τους είναι χαρούμενα, πάντα χαμογελαστά και ανοιχτά προς τους άλλους, ανά πάσα στιγμή έτοιμα να βοηθήσουν κάποιον που έχει ανάγκη

Έχουν έμφυτη μεγάλη συμπόνια και αγάπη για τον συνάνθρωπο τους, αλλά και για τα ζώα και τα φυτά.
 
Αν είστε γονέας ενός Κρυστάλλινου Παιδιού της τελευταίας γενιάς μην το φορτώνετε με πολλά παιχνίδια γιατί δεν τα εκτιμά ιδιαίτερα
Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να του χαρίσετε είναι η ίδια η Φύση με τα διάφορα δωρεάν παιχνίδια της

Λατρεύει να σκαρφαλώνει στο δέντρα, να ξαπλώνει στο χορτάρι, να περπατάει ξυπόλυτο, να μιλάει με τα φυτά, με μικρά ζωντανά πλάσματα και να χάνεται σε μικρόκοσμους έχοντας μέσα από αυτούς μια βαθιά επικοινωνία με το ίδιο το σύμπαν

Αυτά τα παιδιά έχουν μέσα τους την αγνή αγάπη
Είναι σαν μικρά ζωντανά «μαγικά φωτοβόλα» που το φως τους είναι σαν να εκπέμπεται από την επιδερμίδα τους. 

Είναί πιο ευαίσθητα από όλα τα indigo παιδιά, δεν έχουν καμία ανεκτικότητα στα χημικά φάρμακα και πολλές φορές μόνα τους αποφασίζουν να γίνουν χορτοφάγα

Ακόμη και σε οικογένειες που καταναλώνουν πολύ κρέας αυτά τα παιδιά προτιμούν φρούτα, λαχανικά, φυσικούς χυμούς. Ακόμη και το γάλα δεν το θέλουν.  

Τα παιδιά αυτά έχουν πολλές ψυχικές δυνατότητες. Είναι πολλές οι μητέρες που έχουν δηλώσει ότι, όταν κυοφορούσαν τα Κρυστάλλινα Παιδιά, απέκτησαν διάφορες ψυχικές δυνατότητες, που δεν είχαν πριν όπως πρόβλεψηδιαίσθηση, τηλεπαθητικές δυνατότητες


Τα Κρυστάλλινα Παιδιά έχουν σε μεγάλο βαθμό εξελιγμένο το δεξί  ημισφαίριο του εγκεφάλου τους

Βλέπουν πνεύματα και αγγέλουςβλέπουν διάφορα προβλεπτικά όνειρα, έχουν ουσιαστική αντίληψη του χρόνου, ζουν το Τώρα ολοκληρωτικά.  


Μπορούν να επικοινωνούν με την οικογένεια τους τηλεπαθητικά
Δεν χρειάζεται να μιλάνε γιατί η τηλεπάθεια είναι πιο άμεση και αποτελεσματική. 

Είναι διαφορετικά, έχουν ενέργεια, μεγαλύτερη συλλογική συνείδηση, έχουν περάσει από το Εγώ στο Εμείς και αγωνίζονται κατά των παλιών αρχών που μαστίζονται από ενέργειες γεμάτες ανταγωνισμό και απληστία. 


Εγκαταλείπουν το παλιό πατριαρχικό μοντέλο και περνάνε στο μητριαρχικό που είναι πιο ισορροπημένο, που έχει και τις δύο αρχές μέσα του: θηλυκή και αρσενική. 


Γενικότερα χάρη στις indigo γενιές, στον Δυτικό κόσμο τουλάχιστον, αυξάνεται η ισορροπία ανάμεσα στη θηλυκή και στην αρσενική ενέργεια.    
O Indigo πληθυσμός


Οι indigo άνθρωποι έχουν το αίσθημα του ομαδικού πνεύματος

Αυτά τα παιδιά έχουν ένα εσωτερικό ραντάρ που το ονομάζουμε «BS detector» με το οποίο μπορούν να «μυρίσουν» τον άνθρωπο και να καταλάβουν αν μπορούν ή όχι να τον εμπιστευτούν.
 
Οι άνθρωποι με indigo αύρα όταν συναναστρέφονται με τους άλλους δεν ενδιαφέρονται πολύ για την ηλικία τους, για το τι ρούχα φορούν ή αν είναι ο καλύτερος μαθητής του σχολείου. Το μόνο που, τους ενδιαφέρει είναι ο χαρακτήρας και η ψυχή του άλλου.  


Τα indigo παιδιά συνήθως έχουν μία απόλυτα  φυσική  συμπεριφορά
Είναι πρώτα στη σειρά των ανθρώπων που δίνουν αγώνα να είναι αυτό που είναι πραγματικά, να μη μιμούνται τους άλλους και για αυτό τον λόγο έχουν μεγάλα προβλήματα με τους γονείς τους, με τους δασκάλους κ.λ.π.
Θέλουν να ανταποκρίνονται στις πραγματικές τους ανάγκες χωρίς να είναι τυπικοί και κοινωνικοί αναγκαστικά, εάν δεν το αισθάνονται. 
Γενικώς δεν ενδιαφέρονται πολύ για τη γνώμη των άλλων.  


Στην Αμερική τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια πραγματική επιδημία διάγνωσης ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) που σημαίνει έλλειψη προσοχής και υπερκινητικότητα. 

Αυτή την κατάσταση εκμεταλλεύονται φυσικά οι φαρμακευτικές βιομηχανίες, κι έτσι «..μόνο στη Βόρεια Αμερική υπολογίζεται ότι περίπου πέντε εκατομμύρια παιδιά καταναλώνουν καθημερινά διάφορα ψυχοφάρμακα. Αν και οι ιατρικοί ερευνητές το αρνούνται πεισματικά, η υπερκινητικότητα και ο αυτισμός των παιδιών δημιουργείται κυρίως από οικογενειακούς παράγοντες και όχι από βιολογικούς..» (Γιώργος Στάμκος, Mind Control: Oπόλεμος για τονΈλεγχο του Νου, Εκδόσεις Άγνωστο ).  


Συνήθως περνάνε πάνω από τριάντα ώρες την εβδομάδα μόνα τους, βλέποντας τηλεόραση, και παρόλο που οι γιατροί προσπαθούν να τα εντάξουν σε «έναν νέο τρόπο της ανθρώπινης εξέλιξης» μάλλον αυτά τα παιδιά αυτό που χρειάζονται δεν είναι χημικές ουσίες, αλλά μια ειδική φροντίδα και εκπαίδευση, έτσι ώστε να ανθίσουν.


http://diaelefsis.pblogs.gr/2010/04/indigo.html
http://www.sunfell.com/indigo.htm
Χαρακτηριστικά των ενήλικων INDIGO από την κυρία Wendy Η. Chapman ( Metagifted.Org )


 • Είναι ευφυείς (αν και δεν έχουν απαραίτητα καλούς βαθμούς στο σχολείο).
  
 • Είναι πολύ δημιουργικοί και απολαμβάνουν να φτιάχνουν διάφορα πράγματα.

 • Πάντα πρέπει να ξέρουν το γιατί (ειδικά αν τους ζητείται να κάνουν κάτι).

 • Ένιωθαν αποστροφή και ίσως απέχθεια για την ανοησία της απαιτούμενης εργασίας στο σχολείο, την ρουτίνα.

 • Ήταν επαναστάτες στο σχολείο, αρνούνταν να κάνουν τις εργασίες, απορρίπτοντας την εξουσία των καθηγητών ή  ήθελαν να επαναστατήσουν, αλλά δεν τολμούσαν, λόγω πίεσης των γονέων.

 • Μπορεί να έχουν βιώσει από νωρίς υπαρξιακή κατάθλιψη και αισθήματα αδυναμίας. Αυτά μπορεί να έχουν κυμανθεί από τη θλίψη στην απόλυτη απελπισία.

 • Έχουν δυσκολία στις δουλειές παροχής υπηρεσιών και πρόβληματα αποδοχής της ιεραρχίας.

 • Προτιμούν τις ομαδικές δραστηριότητες  και τις ηγετικές θέσεις.

 • Έχουν βαθιά συμπάθεια για τους άλλους, αλλά αδιαλλαξία για την ηλιθιότητα.

 • Εξαιρετικά συναισθηματικά ευαίσθητοι

 • Μπορεί να έχουν πρόβλημα οργής.

 • Έχουν πρόβλημα με τα περισσότερα συστήματα (είτε συναισθηματικά, ψυχικά ή σωματικά) όπως την  πολιτική, το εκπαιδευτικό, το ιατρικό και το νομικό.

 • Αποξένωση από την πολιτική - συναίσθημα ότι η φωνή τους δεν θα ακουστεί και ότι το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία έτσι κι αλλιώς.

 • Απόρριψη του παραδοσιακού τρόπου ζώης

 • Θυμός για δικαιώματα που έχουν αφαιρεθεί, φόβος ή / και οργή για τον Big Brother που παρακολουθεί.

 • Αισθάνονται την ανάγκη και έχουν διακαή επιθυμία να κάνουν κάτι για να αλλάξουν και να βελτιώσουν τον κόσμο.

 • Έχουν ενδιαφέρον για τον ψυχικό ή πνευματικό κόσμο από πολύ μικροί.

 • Είχαν λίγα ως κανένα Indigo πρότυπα προς μίμηση .

 • Έχουν ισχυρή διαίσθηση.

 • Τυχαίο τρόπο συμπεριφοράς - (συμπτώματα Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής), μπορεί να έχουν πρόβλημα συγκέντρωσης σε μια εργασία εκτός και αν την έχουν επιλέξει οι ίδιοι.

 • Είχαν ψυχικές εμπειρίες, όπως προαισθήματα, οράσεις αγγέλων  ή φαντασμάτων, ακροάσεις φωνών.

 • Επιδιώκουν να βρουν το νόημα  στη ζωή τους και την κατανόησή του κόσμου. Μπορεί να τα αναζητήσουν  μέσα από τη θρησκεία, τις πνευματικές ομάδες και  τα βιβλία, τις ομάδες αυτοβοήθειας ή  και ατομικά.

 • Αν βρουν ισορροπία μπορούν να γίνουν πολύ ισχυροί, υγιείς και ευτυχισμένοι.  42 σχόλια :

  1. δηλαδή indigo είναι όλοι όσοι γεννήθηκαν αυτές τις χρονιές ή απλά όσοι παρουσιάζουν αυτά τα συμπτώματα? δεν είναι κάπως γενικά όλα αυτα? νομίζω πως βρίσκουν εφαρμογή σε όλους τους ανθρώπους λίγο πολύ... επίσης, δε θα μπορούσε αυτή η αλλαγή συμπεριφοράς των νεότερων ανθρώπων να έχει επηρρεαστεί και απο την αλλαγή της ζωής γενικότερα? γιατί να είναι indigo κυρίως άτομα στο δυτικό κόσμο κ όχι παντού? ίσως η εξέλιξη της τεχνολογίας κ η κατάχρηση της στην καθημερινή μας ζωή να είναι αυτή που οδηγεί σε νεες συμπεριφορές κ παραισθήσεις?

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. egw ime ena apo afta ta pedia k pistepste m dn ine k toso oreo...egw xerome p ime ena indgo :)

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγο αντιφατικό το σχόλιό σου φίλε ανώνυμε.. ;)

   Πάντως θα μας ενδιέφερε μία ολοκληρωμένη άποψη για το ζήτημα από κάποιον που πιστεύει ότι ανήκει στα παιδιά Ίντιγκο.. :)

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Den boro na po me siguria,oti eimai alfa ki o gios mou omega,alla i perigrafi mas teriazi ki emena ke to gio mou ena 90% an boro na doso aksiologisi se sxesi me to poso konta.
   Apo mikri to ksera,oti imouna giro apo anthropous pou den teriaza na me,ixa tosa talenta ke ta pniksa ola giati me pnigane oi giro mou,ixa diesthisi foveri,provleva pragmata akouga evlepa simvanta pou tha ginontan,den thelo na po polla,ma ixa poli diskoli zoi ke gemati pono.
   O gios mou m'alakse mou dose elpida ke simera thimame tosa pou lege apo moro,pos itane olo gelasto,paneksipno ...meta bleksame omos poli asxima,parousiase psixologika,ixe neura polla,megali evesthisia,high sensitive gia mena (kataflipsi)gia tous giatrous.Meta 4 mines nosokomio,to mono pou allakse ine na sinerxete grigorotera apo to thimo tou,i tin pikra tou ki olo xamogelai opos otan itane mikro.Prin na tou po kati mou to lei aftos,prin na mou to pi to leo ego,ine ena esthima pou ne men oreo,to dexome alla o kosmos ta preni anapoda tetia pragmata.
   Gia na min ta polilogo,sibiptoun ta perissotera ke gia mena ke gia ton gio mou,alla ime ke xristiani ki eki eronte se kontra ta indigo,an ke exo diaforetiki apopsi oson afora apo pou erxomaste to skopo mas edo apo aftin tis ekklisias.Den amfivalo katholou gia ton Xristo,ton exo stin kardia mou,amfivalo mono gia tin paropida pou mas vazoune oi thriskies.
   Sto youtube exi ton 777Alaje,oti leei ine san na ta ksera,aksizi o kopos na doume,ki o Kavassilas George,exi video metafrasmeno sta ellinika,oreos kia aftos.Den simfono me ola pou leei alla ta perisotera.
   Kala na pernate oloi,ke pedia na min vrizomaste,apopsis exi o kathenas ki an kapios den simfoni den pirazi,gousto tou kapelo tou,omos na sevomaste o enas ton allon,oloi to idio xroma aimatos exoume ke xtipame me enan idio xtipo kardias.. :)

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετικό σχόλιο φίλη μας...

   Καλά κάνεις και δεν τα λες όλα σε ένα μέρος, όπου δεν ελέχγεις ποιος θα τα διαβάσει..Εάν θέλεις να σηζητήσεις κάτι περισσότερο, το e-mail μας είναι γνωστό και θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε...

   Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία λόγω της τουρκικής κατοχής έμεινε αρκετά πίσω αναπτυξιακά, σε σχέση με τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο και δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιες θεωρίες, απόψεις και φιλοσοφίες..

   Λυπούμαστε πραγματικά που και εσύ και το παιδί σου αντιμετωπίσατε δύσκολες καταστάσεις, εξαιτίας της πιθανής διαφορετικότητάς σας...

   Τα ψυχολογικά προβλήματα, σε νεαρή συνήθως ηλικία, είναι χαρακτηριστικό των Ίντιγκο, σύμφωνα με τις θεωρίες και σχεδόν πάντα αφορμή είναι τα προβλήματα άλλων ανθρώπων, τα οποία τα Ίντιγκο παίρνουν πάνω τους για να τους βοηθήσουν...

   Πάντως πέρα από τις όποιες θεωρίες, δεν πρεπει να αμελούμε να παίρνουμε και γνωμες επιστημόνων-ιατρών, όπως πολύ σώστα έπραξες, γιατί η θεωρία των Ίντιγκο στην τελική είναι απλά μια θεωρία, δηλαδή δεν έχει αποδειχτεί με πειραματικό τρόπο σε μεγάλη κλίμακα...

   Η αντίθεση που αναφέρεις με την Εκκλησία είναι απλά αποτέλεσμα των καιρών, αντίθεση λεκτική και όχι ουσιώδης. Η Εκκλησία δεν απορρίπτει την ύπαρξη ανθρώπων σταλμένων από τον Θέο για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους..Απλά τους ονομάζει Αγίους, Προφήτες ή και Αγγέλους...

   Στην τελική, είτε η θεωρία ισχύει είτε όχι, δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα εμάς..
   Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι αν κάποιος άνθρωπος πιστεύει ότι εχει τα χαρακτηριστικά των Ίντιγκο που αναφέρονται παραπάνω, τότε αυτος ο άνθρωπος είναι φωτεισμένος, είτε υπάρχουν τα Ίντιγκο είτε όχι..

   Θέλει να προστατεύει τους γύρω του, θέλει να κάνει το κάλο, δεν αποδέχεται την αδικία, αγαπάει την φύση και όλα τα πλασματά της, σπέρνει το καλό και το αγαθό παντού γύρω του...

   Ας μην ισχύει η θεωρία! Εμάς μας φτάνει να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι γύρω μας γελαστοί και χαρούμενοι σαν τον υιό σου και ας μην λέγονται Ίντιγκο.. :)

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα...Ειμαι 44 ετων (30-7-1967) και μπηκα στη σελιδα να δω το θεμα ’’γιατι η γη βρυχατε’’. Τυχαια ειδα το αρθρο για τα παιδια Ιντιγκο,,,, ειλικρινα εμεινα ΑΦΩΝΟΣ !!!. Καθε παραγραφος ειναι καθρεπτης της προσωπικοτητας μου. Ειλικρινα σας ευχαριστω.Μου δωσατε απαντησεις σε πολλα ’γιατι’ του εαυτου μου που εχω απο μικρη ηλικια....

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kourazei,thymwnei, e3adlei,to 8ema einai na mporeseis n krathseis t control,ideallws...3efevgeis,vlepeis thn 8lipsh.sen mporis n meineis s epifaniaka themata...s nevriazoun k s trelenoun.

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ INDIGO ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ,ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ INDIGO ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άν ισχύουν όλα αυτά,μάλλον,ανήκω στην Γάμα γενιά κ ο γιός μου στη Ωμέγα.
   -Όταν ήμουνα μικρή έβλεπα το πνεύμα του παππού μου κ συνέχεια ένιωθα κ μύριζα την γιαγιά μου(λόγο φαρμάκων που έπερνε πρίν πεθάνει είχε μια χαρακτηριστική μυρωδιά)κ σε κάποια σπίτια έχω νιώσει την ύπαρξει πνευμάτων με κάποιο άγγιγμα ή χάδι επάνω μου.Επίσης,πολλές φορές έχω πει για κάτι(οτιδήποτε κ αν είναι αυτό)να μην το κάνουνε(ο άντρας μου ή ο γιός μου)γιατί θα συμβεί κάτι κακό κ γίνεται.Στο σχολείο δεν ήμουνα καλή αλλά μπορώ ν'ασχοληθώ με οτιδήποτε απλό ή δύσκολο κ να το καταφέρω κ ας είναι πρώτη φορά που το βλέπω μπροστά μου.Τέλος,έχω το "κακο;"να τους βλέπω όλους καλούς γύρω μου κ ας μου έχουνε κάνει κακό τους συνγχωρώ κ είναι σαν να μην συνέβει ποτέ τίποτα,εξακολουθούνε να είναι καλοί για εμένα.
   -Ο γιός μου έχει σύνδρομο υπερκινητικότητας κ αδυναμία συγκέντρωσης.Θα συγκεντρωθεί μόνο αν είναι κάτι που το θέλει πολύ.Στο σχολείο έχει το ίδιο πρόβλημα με 'μενα,δεν το θέλει κ δεν τα πάει καθόλου καλά με τους δασκάλους,μας έχουνε στείλει κ σε παιδοψυχολόγους κ τον έχουνε κ στο τμήμα ένταξης του σχολείου του.Η παιδοψυχολόγος μας είπε οτι είναι συναισθηματικά μπερδεμένος.Επίσης είναι πολύ νευρικός,άσχετα που απο νεογέννητος ήτανε συνέχεια με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη.
   -Πώς μπορούμε να μάθουμε αν όντως είμαστε,μόνο απο την αύρα κ αν ναι πώς μπορούμε να μάθουμε το χρώμα της;
   Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή φίλη...

   Όπως έχουμε πει και άλλες φορές η θεωρία των Ιντινγκο είναι θεωρία..Δεν είναι δηλαδή αποδεδειγμένη επιστημονικά...Βέβαια η απόδειξή της δεν είναι το ίδιο εύκολη όσο είναι η απόδειξη της βαρύτητας..

   Ασχέτως όμως με το αν ισχύει ή όχι, επιμένουμε να τονίζουμε, ότι άνθρωποι με τα παραπάνω χαρακτηριστικά(χαρακτηριστικά Ιντινγκο), είναι καλό να υπάρχουν στον κόσμο μας.
   Αυτά για την θεώρια..

   Σύμφωνα λοιπόν με την θεωρία, ανάλογα με το έτος γεννησης ανήκεις και σε συγκεκριμένη γενιά.. Αν λοιπόν έχεις γεννηθει αναμεσα στο 78 και το 88 ανήκεις, όπως είπες, στην Γάμμα γενιά.

   Για να μάθεις αν όντως ανήκεις στην γενιά, πρέπει να δεις τα χαρακτηριστικά και να εντοπίσεις ποια από αυτα σε χαρακτηρίζουν.

   Όπως και στην ιατρική δυο συμπτώματα δεν είναι αρκετά για να εντοπίσει την ασθένιά σου ο γιατρός, έτσι και εδώ δεν φτάνει να έχει κάποιος 3-4 παρόμοια χαρακτηριστικά.

   Εμείς εδώ έχουμε 23 χαρακτηριστικά και θα ήταν ασφαλές (όσο μπορούμε να πούμε ασφαλές ένα συμπερασμά που βασίζεται σε θεωρία) να χαρακτηρίσουμε κάποιον Ιντινγκο εφόσον βρίσκει τον εαυτό του σύμφωνο με τουλάχιστον το 70%, δηλαδή με 16 τουλάχιστον χαρακτηριστικά.

   Οσον αφορά τον υιό σου πολύ καλά έκανες και έψαξες για ιατρική συμβουλή καθώς σίγουρα θα σε βοηθήσει. Βέβαια αυτό που αναφέρουμε παραπάνω για το 70% ισχύει και για τον υιό σου.
   Πρόσεξε όμως..!
   Το να βασιστείς στην θεωρία για τα Ιντινγκο και τελικά να μην ισχύει, λίγο ουσιαστικά αντίκτυπο θα έχει για σένα τώρα πια που έχεις ενηλικιωθεί,
   όμως αν βασιστείς στην θεωρία και πιστέψεις χωρίς αμφιβολία οτι ο υιός σου είναι Ιντινγκο, είναι πιθανόν να παραβλέψεις σημάδια και συμπτώματα σοβαρών ψυχολογικών διαταραχών, όπως η κατάθλιψη ή το ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder).

   Συμβουλή μας είναι(και δεν είμαστε ειδικοί) να του δώσεις ερεθίσματα όταν βρίσκεται στο σπίτι για να ικανοποιηθεί η περιέργειά του και να ψάξετε μαζί να βρείτε σε ποιους τομείς έχει ταλέντο(ζωγραφική, κατασκευές,κτλ).

   Η έλλειψη προσοχής στο σχολείο ίσως είναι αποτέλεσμα της ελλειπης προσοχης(παρατήρησε την αναλογία) που ο ίδιος λαμβάνει στην τάξη ή και στο σπίτι ακόμα.
   Η αδυναμία συγκέντρωσης οδηγεί στην βαρεμάρα και η βαρεμάρα στην υπερκινητικότητα. Ο υιος σου χρειάζεται στόχους, η εκπλήρωση των οποίων θα ικανοποιήσουν την φιλοδοξία του, τον εγωισμό του και το έμφυτο, σε μερικούς, ενστικτο της δημιουργίας.

   Απέφυγε όσο μπορείς τα φάρμακα και μιλα με ειδικούς τους οποίους είτε γνωρίζεις προσωπικά, είτε εμπιστεύεσε απόλυτα, πριν προβείς σε χορήγηση φαρμάκων.

   Βρες ένα χόμπυ να απασχολήστε μαζί και όσο μπορείς να πηγαίνεις μαζί του εκδρομές στην φύση, αλλά και σε μέρη που θα τον κάνουν να αισθάνεται ευχάριστα.

   Εχε στο νου σου την πιθανότητα να μεγαλώσει και να γίνει σημαντικός για τον κόσμο, αλλά να είσαι πάντα σε εγρήγορση και να προσέχεις για συμπτώματα ψυχολογικής διαταραχής. Λένε ότι η πλειοψηφία όσων έχουν ψυχολογικά προβλήματα, ανησυχούν και περισσότερο για τα πράγματα γύρω τους. Είναι αυτοί που θέλουν να κάνουν τον κόσμο μας καλυτερο, αλλά πολλές φορές το βάρος αυτό είναι πολύ βαρύ για κάποιους.

   Αυτά τα λίγα :)

   Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε και σου ευχόμαστε ότι καλυτερο για σένα και τον υιό σου!

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΤΟ 1955 ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗ ΓΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΩ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ 29 ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΖΩ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ (ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ). ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ. Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ.ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ. ΠΡΑΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1988 ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ IΝΤΙΓΚΟ! ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΥΗΣ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ,ΝΕΥΡΙΚΟΣ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ.
   ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΩ ΖΩΝΤΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή Φίλη, όπως σχολιάσαμε και παραπάνω, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η θεωρία των Ίντιγκο είναι κάτι παραπάνω από μια θεωρία.. Πάντως έχουμε γνωρίσει πολλούς ανθρώπους με τέτοια χαρακτηριστικά και έχουν μεταξύ τους πάρα πολλά κοινά στοιχεία και το πιο κοινό είναι ίσως η μεγάλη ανησυχία τους για τα πάντα.. Ασχέτως όμως από το εάν ισχύει η παραπάνω θεωρία, άτομα που ανησυχούν για τους άλλους και πασχίζουν να βελτιώσουν τον κόσμο μας, δε μπορεί παρα να τα χαιρετίζουμε...

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε παιδια και γω ειμαι στη Δ γενια. μα δν εχω καταλαβει... τι ειναι ακριβως τα ιντιγκο? εχουν καμια διαφορα με τους κοινους ανθρωπους?

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε Ανώνυμε, σύμφωνα με τη θεωρία των Ίντιγκο, τα άτομα που ανήκουν σε αυτές τις γενιές είναι πιο ιδιαίτερα.. Έχουν περισσότερες ψυχικές ικανότητες, μεγαλύτερο δείκτη νοημοσύνης και περισσότερες ικανότητες και ταλέντα..

   Αυτοί που πιστεύουν στην θεωρία της Μετενσάρκωσης υποστηρίζουν ότι τα Ιντιγκο είναι αρχαίες ψυχές, ενώ κάποιοι άλλοι ότι έχουν εξωγήινες ρίζες.

   Κάποιοι θεωρούν ότι τα Ιντιγκο ειναι εκλεκτες ψυχές από τον Θεό, κάτι σαν φύλακες-άγγελοι της ανθρωπότητας.

   Επίσης πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι σε μια σημαντική στιγμή για το ανθρώπινο γένος, τα Ιντιγκο θα ενεργοποιήσουν τις ικανότητές τους στο 100% και θα σώσουν την ανθρωπότητα..

   Αλλά όλα τα παραπάνω είναι απλά θεωρίες, όπως έχουμε τονίσει ξανά.. Η αποδειξή των θεωριών αυτών είναι δύσκολη -εάν όχι απίθανη.

   Όλες όμως οι θεωρίες για τα Ίντιγκο αναφέρουν ότι τα άτομα αυτά υπάρχουν για το καλό της ανθρωπότητας.. Ασχέτως εάν ισχύει η θεωρία ή όχι, δε μας "χαλάει" να υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι ανήκουν σε κάποια γενιά Ίντιγκο, εφόσον σκοπός τους θα είναι η βοήθεια του συνανθρώπου τους..

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτά που αναφέρετε δεν ξέρω εάν αφορούν συγκεκριμμένους ανθρώπους αλλά είναι σίγουρο ότι αφορούν εμένα. Γεννήθηκα το 63 και μεγάλωσα στις πιο δύσκολες συνθήκες που θα μπορούσε να βιώσει άνθρωπος. Δεν είχα ποτέ κοινά στοιχεία με τα αδέλφια μου και πάντοτε αναρωτιόμουν εάν οι γονείς μου με είχαν κλέψει από την πραγματική μου οικογένεια. Σε ηλικία 18 ετών αποφάσισα να δώσω τέλος στα μαρτύρια που βίωνα αλλά στην κυριολεξία με άγγιξε ένα χέρι στον ώμο οπότε πανικόβλητη άρχισα να τρέχω από τον φόβο μου και δεν πραγματοποίησα την απόφασή μου. Σε όποιον και αν το έχω πει αυτό με έχει κοιτάξει διερευνητικά για να δει πόσο χαμένα τα έχω. Επισκέφτηκα έναν αξιόλογο ψυχίατρο αλλά δεν κατάφερα να του πω τα προβλήματά μου γιατί όλη την ώρα που τον κοιτούσα με απασχολούσε το γεγονός ότι έβλεπα το κενό μέσα στα μάτια του. Έπειτα από δύο ημέρες διάβασα στις εφημερίδες ότι πέθανε. Έχω δει το θάνατο της γιαγιάς μου την ακριβή ώρα και τον τρόπο αλλά στην αγωνία μου να την αποτρέψω ώστε να μην πάει στο συγκεκριμμένο σημείο την συγκεκριμμένη ώρα το είπα σε όλους τους συγγενείς και φυσικά όταν συνέβη το ατύχημα όλοι με κοιτούσαν σαν τον εξωγήινο της γειτονιάς.
   Έχω βιώσει αρκετά παράξενα γεγονότα και έχω καταλάβει ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα νοητικό ή ψυχολογικό. Λατρεύω τη φύση περισσότερο από τους άλλους νοιώθω όμορφα με απλά πράγματα, είμαι υπερβολικά ανεξάρτητη και διαισθάνομαι τον χαρακτήρα του άλλου, οπότε αποφεύγω τους περισσότερους γιατί είναι κραυγαλέες οι αντιθέσεις μας.
   Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός ότι ζω σε ένα τόσο όμορφο πλανήτη που κακοποιείται καθημερινά από εγωπαθή και αδηφάγα πλάσματα, με εξοργίζει το γεγονός ότι κάθε ώρα κακοποιούνται παιδιά,ψυχούλες αγνές και δεν έχω την δύναμη ή την εξουσία να το σταματήσω και αυτό με τρώει συνεχώς, αδυνατώ να κατανοήσω πως μπορεί κάποιος να δηλώνει γιατρός και να τον ενδιαφέρει μόνο το χρήμα που θα εισπράξει από την δυστυχία των άλλων και ένα σωρό άλλα απάνθρωπα γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά και θα μπορούσα να γράφω για αυτά με τις ώρες.
   Ο άνθρωπος εξελίσσεται και αλλάζει, κάποιοι αλλάζουν πρώτοι κάποιοι ακολουθούν, κάποιοι απλώς προσθέτουν λίπασμα στη Γη.
   Χαίρομαι που είμαι αυτή που είμαι και δεν είμαι αυτό που είναι οι περισσότεροι γύρω μου.
   Κάποτε βοηθούσα όποιον είχε ανάγκη, τώρα πια προσέχω σε ποιόν θα δώσω ενέργεια γιατί κατάλαβα ότι όλοι βιώνουν την δική τους εξέλιξη και το ξύπνημά τους πρέπει να γίνει την σωστή στιγμή διαφορετικά είναι βλαβερό για την ψυχική τους υγεία.
   Όσοι φίλοι έχουν την υποψία ότι είναι ίντιγκο απλά να ξέρουν ότι είναι άνθρωποι με την έννοια της λέξεως και αυτό είναι ευλογία.
   Μακάρι να είστε πάντοτε προστατευμένοι, δυνατοί και υγιείς όπου και αν βρίσκεστε.

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όμορφο σχόλιο φίλη μας.. Ελπίζουμε να συνεχίσεις να προσφέρεις την θετική σου ενέργεια σε αυτούς που την αξίζουν...

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ γεννήθηκα 22 04 1983... δεν ξέρω τι μου συμβαίνει....είναι σαν να ζει κι άλλο άτομο μέσα στο σώμα μου.Κοιτώ τους άλλους ανθρώπους κ με πιάνει θλίψη.Είμαι πολύ μόνος κ ας έχω την οικογένεια μου κ κάποιους ελάχιστους φίλους.Νιώθω περίεργα μέρα με τη μέρα... Έχω πολύ επιθετικές τάσεις κ βιώνοντας όλη αυτή την αδικία που υπάρχει στον κόσμο και την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί οι περισσότεροι εξαγριώνομαι.Τρελαίνομαι όταν συζητώ κ όλοι έχουν συμβιβαστεί κ ζούνε για να δουλεύουν ώστε να μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς.Ζωή είναι αυτή....?Δεν ξέρω τι να κάνω.Αν είναι να ζω για να μου τα παίρνουν οι άλλοι καλύτερα να πάω στο χώμα.Επειδή πάντα είμαι τόσο ειλικρινείς σε βαθμό αγένειας έχω μείνει μονός.Δεν παλεύεται η μοναξιά.Δεν με καταλαβαίνει κανένας.Δεν έχει υπάρξει μέρα που να μην έχω σκεφτεί ότι ίσως αυτό που χρειάζεται είναι να βάλω ένα τέλος.Μόνο τους γονείς μου λυπάμαι κ δεν το κάνω.Βαρέθηκα αυτή την ψεύτικη ζωή και τους ανθρώπους. Όλοι με έχουν για τρελό κ παρανοϊκό επειδή αντιλαμβάνομαι τα πράγματα αλλιώς απ'ότι οι υπόλοιποι.Πριν 1 χρόνο γνώρισα μια κοπέλα κ μόλις την κοίταξα στα μάτια ήταν λες κ περίμενα μια ζωή να δω αυτά τα μάτια. Είχαμε σχέση για 7 μήνες αλλά έληξε άδοξα κ πολύ άσχημα.Για μένα ήταν κούκλα αλλά από μέσα πανούκλα. Έχασα το μυαλό μου...Τη δουλειά μου...Τους λίγους φίλους που είχα...Την ψυχή μου...ΖΩ ΑΛΛΆ ΞΈΡΩ ΌΤΙ ΈΧΩ ΠΕΘΆΝΕΙ

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε ανώνυμε, τα λόγια σου και οι σκέψεις σου σε αδικούν...Ένας άνθρωπος που εξαγριώνεται για το κακό που συμβαίνει γύρω του αξίζει να υπάρχει ανάμεσά μας.. Η υπομονή είναι ο βασικός όρος που θέτει η αλλαγή..Θα έρθει η ώρα που θα καταλάβεις ότι η ύπαρξή σου είναι παραπάνω από μια μοναχική φιγούρα...Μια όμορφη ανατολή διαρκεί μονάχα κάποια λεπτά αλλά πρέπει να περιμένεις μια ολόκληρη μέρα για να την δεις...

   Εδώ μέσα πάντως ένα ειναι σίγουρο...Οτι θα έχεις πολλούς φίλους για να παρακολουθήσεις την ανατολή...!! :)

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλοι μου,δεν ξέρω αν είμαι ή αν δεν είμαι, παρουσιάζω όλα τα χαρακτηριστικά ίσως και περισσότερα απ' αυτά που αναφέρονται, είχα πολλά συμβάντα από παιδική ηλικία, αλλά τον τελευταίο χρόνο έχει αρχίσει να γίνεται εντονότερο, είμαι γεννημένη 24-06-1983.Που μπορώ να διαβάσω περισσότερα, υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβεις με σιγουριά? Έχω ψάξει ξανά παλαιότερα αλλά δεν βρήκα κάτι διαφωτιστικό. Αν μπορούσατε να με βοηθήσετε θα ήταν λυτρωτικό.

   Ευχαριστώ,
   Αντιγόνη

   ΑπάντησηΔιαγραφή
   Απαντήσεις
   1. Αντιγόνη μου και εγώ είμαι γεννημένος το 25/6/1983 και εγώ τα τελευταία τρία χρόνια νιώθω κάτι διαφορετικό κάτι να αλλάζει.

    Διαγραφή
  20. Μπράβο σαϊνια,ολοι είστε διαφορετικοί απο μας τους κοινούς θνητούς.Και η κουτσή Μαρια ίντιγκο θα πει πως ειναι.Οπως και κατι γυφτακια που βλέπω τωρα να περνούν απέναντι τέτοια ειναι,όπως και η γιαγιά μου που εχει άνοια και είναι στον κόσμο της ίντιγκο είναι. Λέω κ γω,γι'αυτο παει μπροστά το κράτος,αφου στην Ελλάδα είμαστε σχεδόν όλοι τόσο χαρισματικά άτομα,ξέρουμε να διοικούμε δίκαια.

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ειμαι γεννημενη το 1989. δεν ξερω αν ειμαι παιδι intigo.Αλλα απο μικρη ηλικια ημουν πολυ αντιδραστικη. δεν δεχομουν το γεγονος οτι δεν υπαρχει αφθονια στο πλανητη μας αν και τωρα κατανοω περισσοτερο αυτες τις λεξεις. απο την εφηβεια αρχισαν οι ψυχικες διαταραχες. γυρω στα 7 χρονια τωρα βγαζω εκζεμα στα χερια μου, εχω χασει το μυαλο μου με πνευματικες αναζητησεις αν και πιστευω πως εχω αρχισει να ανακαλυπτω το θειο που υπαρχει μεσα σε ολους μας και τη συνδεση της ζωης μας με την αλανθαστη φυση .ειμαι ευαισθητη σε βαθμο αηδιας και ονειρευομαι να γινω ψυχολογος η κοινωνικος λειτουργος για να βοηθησω οσους περισσοτερους ανθρωπους μπορεσω. επισης ασχολουμε με τη μουσικη και μονο τοτε αισθανομαι οτι βλεπουν οι ανθρωοποι την ψυχη μου. με περνανε τρελη οταν " σπανια " θα μιλησω για τα πραγματα, τη ζωη γενικοτερα που πιστευω πως υπαρχει και δεν ειναι αυτο που βλεπω.Οπως και να εχει. ειτε μπορουν να χαρακτηριστουν ετσι η καπως αλλιως η και καθολου ελπιζω να συνεχιζονται να ερχονται σε αυτο τον κοσμο τετοιου ειδους ανθρωποι γιατι στα επομενα χρονια θα τους εχουμε πραγματικα πολυ μεγαλη αναγκη.

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. γιατι η γενια Γ εχει τοσο λιγες πληροφοριες?? ειμαι γεννημενη το 1979 και δυστυχως η ευτυχως απο πολυ μικρη ηλικια εχω ολα τα χαρακτηριστικα πριν ενα χρονο αρχισα να ασχολουμαι με το ρεικι με τις αγγελικες μορφες και με τους ηχους τις συχνοτητες..εχω μια μεγαλη λατρεια με τα ζωα..μακαρι να ειχα και την ιδια για το ανθρωπινο γενος..η μανα μου με λεει σκληρη με τους ανθρωπους και οτι παραειμαι ευαισθητη..τεσπα την εχω γραμμενη..μπορει καποιος να μου πει γιατι τοσο λιγες πληροφοριες??ευχαριστω..

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλη Αλ. δε ξέρουμε για πιο λόγο η Γ γενιά έχει λιγότερες πληροφορίες. Αυτό ίσως ωφείλεται στο γεγονός ότι η γυναίκα που ανέπτυξε τη θεωρία το έκανε τη δεκαετία του 70 όπου η Γ γενιά δεν είχε ακόμα γεννηθεί. Η επόμενες γενιές, η Δ και η Ωμέγα γεννήθηκαν στην εποχή της πληροφορίας και είναι πιθανό ότι οι συνεχιστές της θεωρίες να είχαν περισσότερες ευκαιρίες να συλλέξουν πληροφορίες για αυτες.

   Πέραν όλων αυτών όμως θα το ξανατονίσω για πολλοστή φορά ότι η παραπάνω θεωρία είναι μη αποδεδειγμένη και ότι δεν είναι συλλογική δουλεια πολλών ερευνητών, αλλά μια προσωπική θεωρία μιας γυναίκας, που αργότερα κάποιοι χρησιμοποίησαν για την προώθηση βιβλίων κτλ.

   Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο κάποιες πληροφορίες ( http://en.wikipedia.org/wiki/Indigo_children )

   Μην εμμένετε τόσο πολύ στη θεωρία. Δεν την ανεβάσαμε γιαυτό το σκοπό. Μην ψάχνετε να βρείτε εαν είστε ή δεν είστε Ίντιγκο. Εάν αισθάνεστε ότι είστε σημαντικοί για τον πλάνητη, εάν θέλετε να κάνετε καλό στους γύρω σας ή στη φύση, κάντε το. Καμία θεωρία δεν θα σας χαρακτηρίσει. Μόνο οι πράξεις σας...Εάν πιστεύετε ότι έχετε κάποιο ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης, τότε βγείτε έξω και αρχίστε να δικαιολογειτε την ύπαρξή σας.

   ΑπάντησηΔιαγραφή
   Απαντήσεις
   1. σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση..ναι τον συνδεσμο αυτο τα χαρακτηριστικα τα εχω ψαξει εχω βρει τη μεταφραση...δυστυχως η ευτυχως βλεπω και νιωθω οτι τα χαρακτηριστικα ταιριαζουν παρα πολυ..ειμαι εθελοντρια σε καταφυγια ζωων κι εδω κι ενα χρονο ασχολουμαι με τις θεραπειες ρεικι .εχω κανει ενα τεστ ενηλικων που κυκλοφορει πολυ στο ιντερνετ κι εχω βγαλει πανω απο 200 βαθμους..θα το ψαξω κι αλλο..ναι καταλαβαινω ειναι μονο μα θεωρια..να στε καλα καλη συνεχεια

    Διαγραφή
  24. Εγω είμαι ωμεγα γενια. Ειμαι αρκετα ευαισθητη ακομη και με το παραμικρο μπορει να στενοχωρηθώ ωρες,ωρες νιωθω καποια μικρα και απαλα χαιδε μετα... προσπαθω να κανω παντα τους φιλους μου χαρούμενους Εχω δει παραξενα ονειρα με τους γονεις μου βασικα ποιο πολύ με τον μπαμπα μου να είναι κατι, όταν παλια πηγαινα δημοτικο και ενιωθα στενοχωρια ηξερα ότι κατι θα συμβει παντως εχω ιντιγκο γονεις αποκλιεται να είμαι μετανασαρκωσει αλφα ή βητας γενιας

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. kalhspera!! eimai genhmenos to 1986 aprilio ..den kserw an eimai i den eimai idigo ..auto pou kserw einai oti an mporousa na kanw mia sumptiksh twn sunaisthimatwn sumeriforas idewn energeiwn k genikws otidhpote me xarakthrizei apo mikro tha itan i frash Agkaliase auto pou eisai gia na xei nohma auto pou kaneis!! sas euxaristw

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. kalhspera!! eimai genhmenos to 1986 aprilio ..den kserw an eimai i den eimai idigo ..auto pou kserw einai oti an mporousa na kanw mia sumptiksh twn sunaisthimatwn sumeriforas idewn energeiwn k genikws otidhpote me xarakthrizei apo mikro tha itan i frash Agkaliase auto pou eisai gia na xei nohma auto pou kaneis!! sas euxaristw

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεια σας. Από μικρός είχα πολύ μεγάλη διαίσθηση. Πχ καθόμουν στο σαλόνι της θείας μου (ήμουν εννέα χρονών) κάτι ένιωσα σαν ανησυχία και είπα στην θεία μου θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα είναι κάτι κακό. Πέρασαν κάτι δευτερόλεπτα και πυροβόλησαν τον αδελφό της στην τράπεζα λόγω ληστείας. Τον τελευταίο καιρό νιώθω μια έντονη αλλαγή. Αρχίζω να νιώθω ότι κάτι μου λείπει. Δεν μπορώ να κατανοήσω πολλά πράγματα. Δηλαδή νιώθω ότι ζω ένα ψέμα ότι δεν γνωρίζω αρκετά για τον εαυτό μου. Νιώθω ότι είμαι διαφορετικός. Αλλά δεν ξέρω πως και που να το ψάξω.

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η παρέα των Ίντιγκο μεγαλώνει! :)

   Χαιρετούμε τους ShadowRose, Αποστόλη και Μιχάλη...

   Όπως βλέπετε κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι η υπερευαισθησία στα προβλήματα των άλλων αλλά και τα δικά τους...Δεν πρέπει να το φοβάστε αυτό..Είναι η δύναμή σας..Είστε άνθρωποι με όλη την σημασία της λέξης...Ενδιαφέρεστε για τους συνανθρώπους και δέχεστε ευκολότερα συναισθηματικά ερεθίσματα..Βγείτε έξω και αρχίστε να προσφέρετε καλό στους γύρω σας!

   Τι θα λέγατε να οργανώναμε ένα forum εντός της Αστρικής Προβολής για να μπορούμε όλοι να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας σχετικά με τα Ίντιγκο? :)

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. gia se olous eimai kai egw intigo kai to xero apo poli mikros to mono pou exo kataferi na katalavo mexri simera einai oti einai katara giati eimai stin ousia monos mou den me katalaveni kanenas kai pistevo pos den aniko se afton ton kosmo sto parelthon piga se kapion idiko ipnotisti kai mou epiveveose kapia pragmata pou pisteva gia mena kai me tin voithia tou ekopsa I malon klidosa kapia xarismata pou eixa giati ixa arxisi na trelenome.

   ΑπάντησηΔιαγραφή
   Απαντήσεις
   1. kata ti gnwmi mou kapoia kiria xaraktiristika twn indigo einai:kanoun to swsto,voithoun otan xreiazetai kapoios voitheia,katalavainoun tis aures twn anthrwpwn,exoun parafisikes idiotites,tous aresei o sinagwnismos alla oxi o antagwnismos,apofeugoun anthrwpous me kaki aura kai protimoun anthrwpous me kali kai pio poli autous pou tous katalavainoun,den tous aresei to adiko kai psema ,mporoun na xrisimopoiisoun me epitixia kai ton euthi kai ton plagio tropo,protimoun tin ilikrinia....epeidi dexontai para polles plirofories kathimerina argoun na paroun ton elexo tou eatou tous.....kaliteros filos kai xeiroteros exthros tous einai o eautos tous.....epeidi ekselisontai sinexws kanoun arketa lathi alla ftanoun kapoia stigmi se ena epipedo statheropoiisis opou mathainoun na elexoun arketa pragmata pou sto parelthon den mporousan....o sixrwnos tropos zwis ta pnigei,i kakia twn anthrwwn,oi ipologistes pou sixna einai ethistikoi (paixnidia)....to oti einai kapoios prwtathlitis se kati i einai autistikos i exei ekzema den simainei oti einai indigo....to idio to atomo gnwrizei an einai i oxi....rabsu sinexise na ekselisesai...kalws i kakws einai euxi kai katara ,kati pou den epilegei to idio to atomo.ena pragma den prepei na xathei .i elpida kai kapoia stigmi tha vrehtei i akri.....meta tin efiveia kai kata ti diarkeia tis den einai eukolo na anagnwriseis enan indigo giati logo twn sinthikwn kapoia apo ta stoixia pou grafontai parapanw allazoun....px mporei na exei teixos prostasia kai na min einai tos eudiatheto i xaroumeno i na min ipostirizei ti gnwmi tou logo sinexis amfisvitisis ka

    Διαγραφή
   2. gioula24@yahoo.gr steile moy !!!!!!!!!!an eisai tha katalabeis kai tha to deis sintoma

    Διαγραφή
  30. Καλησπέρα σε όλους σας ανήκω στην δελτα γενιά είμαι γεννημένος στης 18/3/1993 δεν θέλω ν πω πράγματα για εμένα απλά ότι το ψάχνω από πολύ μικρός και τα χαρακτηριστικά μ ταιριάζουν με ολα οσα λέτε και στο μπλοκ σας και γενικότερα με της θεωρίες πανο στο θέμα.ο λόγος που γράφω είναι γιατί Θέλω να απευθυνθώ σ όλους όσους έχουν βίωση μια πνευματική αφύπνιση και να τους πω πως έχει έρθει η ώρα όλες η γενιές ιντιγκο ν ενώσουμε της δυνάμεις μας για να αλλάξουμε αυτήν την άσχημη πραγματικότητα που βιώνουμε η μόνη διαφορά μας από τους υπόλοιπους ανθρώπους είναι η υπερβολική αισιοδοξία και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε γιατί όλα ξεκινάνε από μια ιδέα και αν παράγουμε πολλές και αισιόδοξες ιδέες μόνο τοτε θα αλλάξει η πραγματικότητα που ζούμε.ονομάζομαι πολυτιδης Χαράλαμπος οποίος πραγματικά ενδιαφέρεται να κάνουμε κάποιες συζητήσεις γενικότερα για τον κόσμο γύρο μας και για το ρόλο μας είμαι ανοιχτός γιατί και εγώ τώρα βιώνω αυτήν την αλλαγή και την ανάγκη για ένα σκοπο το email μου babis.polytidis@gmail.com και μπορείτε να με βρείτε στο facebook με τι όνειναιτια μου.απλά θα παρακαλούσα να μου μιλήσετε μόνο αν πραγματικά υπάρχει λόγος και όχι απλά για πλάκα.

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ειμαι indigo ομεγα γενιας και η περιγραφη ταιριαζει απολυτα επισης απο 8 χρονων ειχα το χαρισμα της ενορασης (ειμαι 12 χρονων) , με λενε Αλεξανδρα (μιληστε μου στο gmail με λενε alexandram.6622@gmail.com) οχι πλακες σας παρακαλω

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ειμαι indigo ομεγα γενιας και η περιγραφη ταιριαζει απολυτα επισης απο 8 χρονων ειχα το χαρισμα της ενορασης (ειμαι 12 χρονων) , με λενε Αλεξανδρα (μιληστε μου στο gmail με λενε alexandram.6622@gmail.com) οχι πλακες σας παρακαλω

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ένας ιντιγκο δεν χρειάζεται να διαβάσει χαρακτηριστικά για να καταλάβει το τι είναι ... Ξέρει από μόνος του...Ξερει ότι δεν κολαει πουθενά και με κανέναν... Όσοι ενθουσιαζεστε που ταυτιζεστεε με το κείμενο και χαίρεστε που καταλάβατε ότι είστε ένα ιντιγκο τότε... Δυστυχώς μάλλον δεν είστε... Δεν είναι τόσο τέλειο όσο το φαντάζεστε Το να είσαι ιντιγκο δεν σε κάνει μάγο... Ούτε θεωρεισαι σουπερηρωας... Δεν σημαίνει ότι θα έχεις ότι θέλεις... Ούτε ότι θα καταφέρεις με την θεϊκή αυτή δύναμη να αποκτήσεις όσα θέλεις! Ούτε ότι θα σε θαυμαζει όλος ο πλανήτης... Αυτοί που δεν είστε πρέπει να καταλάβετε ότι ένας ιντιγκο γεννιέται στρατιώτης περνάει από εκπαίδευση από τη στιγμή που γεννιέται! Από μικρή ηλικία του εμφανίζονται εμπόδια που συνήθως θα εμφανίζονταν σε ενήλικες που έχουν ώριμη σκέψη και πείρα... Τα ιντιγκο παιδιά έχουν την δυνατότητα να βλέπουν την πραγματικότητα στο επίπεδο ενως ενήλικα... Ο σκοπός για τον οποίο έχουν έρθει δεν τους αφήνει να χαρούν αυτά που χαίρονται οι υπόλοιποι διότι η ο δρόμος τους είναι συγκεκριμένος και μπροστά τους βλέπουν αυτά που δεν μπορούν να δουν οι άλλοι... Ένα παράδειγμα θα σας πω... Απλά σκεφτείτε δύο άτομα.. Ο ένας χαρούμενος... Ο άλλος δυστυχισμένος... Ο χαρούμενος θα τα βλέπει όλα παράδεισο γύρω του και ο δυστυχισμένος όλα μια κόλαση.... Ένας ιντιγκο όπως και να είναι θα τα βλέπει και τα δύο... Εσείς θα μπορούσατε να το αντέχετε αυτό? Δεν σας δημιουργείται το ερώτημα αν με αυτό θα ήσασταν ποτέ ευτυχισμένοι? Με το να ξέρετε πάντα το τι γίνεται γύρω σας?

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. genika eite eiste indigo eite oxi sigentrwtheite se praktika pragmata kai afiste gia
   tin arxi ta parafisika.piaste ta pragmatika pou vriskontai sta prwta level.
   1]trwte frouta kai laxanika kathe mera.polla pragmata tha sas enoxlisoun.to thema einai na sas vroun dinatous.tha exete oles tis vitamines kai o organismos tha leitourgei sto megisto.litourgoun kai ws antikatathliptika afou den afinoun eukola na piasei mia stenaxwria.
   2]elenkste to swma sas spithami pros spithami.vevaiotheite oti den exete kati estw kai mikro pou sas empodizei kathimerina.
   3] xrisimopoieiste tis ilektonikes siskeues me metro.aporofane poli energia,ethizoun kai se kanoun na min kaneis tpt allo mes ti mera.
   4]diwkste oti sas krataei pisw kai meta ekselixtheite.o fovos einai ena apo ta vasika.organwste ekstrateia enantiwn twn foviwn sas kai siga siga ektetheite mexri na sinithisete kai na tous katapolemisete.
   5]vreite ta me ton eauto sas.apodextheite pragmata pou exoun ginei kai sinexeiste sto mellon.etsi tha statheropoiitheite.
   6]elenkste ta sinaisthimata sas.etsi eseis tha epilegete poio sinaisthima tha erxetai kai pio oxi.
   7]patiste gera sta podia sas.ena vima ti fora kai stathero.
   epilogos....iparxoun polles katigories pera apo indigo kai polloi anthrwpoi anikoun se autes.oi indigo pera apo alla einai kai ta filtra tou planiti.filtraroun tin arnitiki energeia kai o planitis diatiritai se issoropia.tha ekplageite me to ti mporeite na kanete otan issoropisete.

   ΑπάντησηΔιαγραφή

  ShareThis