«Αρμάδα» UFO στο Λονδίνο!!

Σε τριγωνικό σχηματισμό εμφανίστηκαν περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό του δυτικού Λονδίνου, πριν από μερικές ημέρες, φαινόμενο που έκανε τους περαστικούς να σαστίσουν!

Παρόλο που η εμφάνιση έγινε πάνω από ένα κτίριο του τηλεοπτικού δικτύου BBC, την παρουσία των «διαγαλαξιακών» ταξιδιωτών κατέγραψε η κάμερα ενός ερασιτέχνη.

Στο βίντεο φαίνονται τρεις λευκές φωτεινές κουκίδες να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα σε σχηματισμό και να ακολουθούνται από
άλλα δύο παρόμοια φωτεινά στίγματα.

Η εικόνα στη συνέχεια μεταφέρεται στο έδαφος, όπου οι περαστικοί έχουν σταματήσει κοιτώντας προς τον ουρανό. Κάποιοι βγάζουν φωτογραφίες.

Όταν η κάμερα ξαναστρέφεται στον ουρανό, κάνει την εμφάνισή του ένας μεγαλύτερος δίσκος, καλυμμένος από λευκό φως, που κινείται αισθητά πιο αργά από τις προηγούμενες φωτεινές κουκίδες.



Ο δίσκος αιωρείται για λίγο ανάμεσα στα σύννεφα και μετά εξαφανίζεται.








newsbomb.gr



Αστρική Προβολή: Πολύ ενδιαφέρον το βίντεο, αλλά πιστεύουμε ότι ίσως πρόκειται για promotion...Πάνω από το κτίριο του BBC ?! Χμμμμ.... Τον μήνα που διανύουμε κάνει πρεμιέρα η καινούρια σείρα του Steven Spielberg "Fallin Skies"(19 Ιουνίου το πρώτο επεισόδιο) , αλλά λίγο δύσκολο να πήγε μέχρι την Αγγλία ο κύριος Steven, αν και δεν αποκλείουμε τίποτα....Πάντως είναι ενδιαφέρον το βίντεο και περιμένουμε τα σχολιά σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis