Μοναχικός καουμπόι έχει να δει άνθρωπο... 46χρόνια (PIC+VID)

Ζει απομονωμένος από όλους και από όλα σε μία από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Παταγονίας. Μοναδική του συντροφιά παλιές εφημερίδες και ένα ραδιόφωνο.
 

Περιβαλλόμενος από επιβλητικά βουνά και την άγρια φύση της Παταγονίας, η μόνη του συντροφιά είναι τα πρόβατά του και το ραδιόφωνο του.

Ο Faustino Barrientos 81 ετών, είναι ένας κάουμπόι ο οποίος πέρασε 46 χρόνια στην απομόνωση στη λίμνη Lake O'Higgins, σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη.

Τον περασμένο Δεκέμβριο τον επισκέφτηκαν δημοσιογράφοι από το Vice, ένα ανεξάρτητο ειδησεογραφικό πρακτορείο από τη Νέα Υόρκη. Οι εκπρόσωποι του Τύπου ταξίδεψαν τέσσερις ημέρες για να τον συναντήσουν ''Δεν έχω ανάγκη τα χρήματα'' τους δήλωσε ''τρέφομαι από τη φύση'' αναφέρει μεταξύ άλλων στο ντοκιμαντέρ. ''Ήθελαν να με πάρουν από εδώ, αλλά είμαι αποφασισμένος να παραμείνω μέχρι το τέλος''





Κάνοντας πολλές κατασκευαστικές δουλειές στην Αργεντινή, όπου και έμενε πριν ''μετακομίσει'' στη μοναξιά του, ο Barrientos έχει τη δυνατότητα να φτιάξει όλα εκείνα που του χρειάζονται για να επιβιώσει. Σπίτι, εργαλεία και προσωπικά αντικείμενα, όλα φτιαγμένα από ξύλο και τα ίδια του τα χέρια.

Ο μοναχικός καουμπόι έχει δημιουργήσει δύο παραπήγματα, στο ένα κοιμάται, τρώει, ακούει μουσική και διαβάζει παλιές εφημερίδες-που του στέλνουν κάθε 2 χρόνια-, ενώ στο άλλο αποθηκεύει τα τρόφιμά του.




news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis