Σφυρί μέσα σε βράχο 75 εκατομμυρίων ετών !!!

Αυτές είναι μερικές ενδιαφέρουσες εικόνες από ένα σφυρί που βρέθηκε στο Τέξας το 1934. Το σιδερένιο κεφάλι και η ξύλινη λαβή του είναι στερεοποιημένα σε ψαμμίτη. Οι μελέτες δείχνουν ότι το μέταλλο έχει κατασκευαστεί με μία μορφή σιδήρου που δεν θα μπορούσε να υπήρχε στις σημερινές ατμοσφαιρικές συνθήκεςΘεωρείται ότι πριν από τον κατακλυσμό η ατμόσφαιρα μας ήταν δύο φορές πιο συμπιεσμένη από την τρέχουσα πυκνότητα και επίσης δεν υπήρχε υπέρυθρη ακτινοβολία.

Τον Ιούνιο του 1934, η οικογένεια Χαν ανακάλυψε ένα βράχο που προεξείχε από ένα πέτρωμα δίπλα σε ένα καταρράκτη έξω από το Λονδίνο του Τέξας. Το πέτρωμα δημιουργήθηκε 75 - 100.000.000 χρόνια πριν,κατά την Κρητιδική περίοδο. Την προσοχή τους τράβηξε ένα κομμάτι ξύλου που προεξείχε από το βράχο. Ο βράχος χωρίστηκε και έτσι το σφυρί με την ξύλινη λαβή ήρθε στο φως.


Το ασυνήθιστο αντικείμενο αποτελείται από σίδηρο 96%, 2,6% το χλώριο και το θείο 0,74% (χωρίς άνθρακα). Ο σίδηρος φαίνεται να είναι πολύ καθαρός, χωρίς την παρουσία φυσαλίδων.

Το περίεργο είναι ότι η σύγχρονη βιομηχανία, αδυνατεί να παράγει αντικείμενα τέτοιας ποιότητας, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των δοκιμών για φυσαλίδες και τις παραλλαγές της πυκνότητας.


Επιπλέον, πώς θα μπορούσε ένα σφυρί να κατασκευάστηκε 75 εκατομμύρια χρόνια πριν; Το μυστήριο παραμένει.newsbomb.grΑστρική Προβολή: Για κάποιους το θέμα θεωρείται λήξαν, καθώς ο ερευνητής John Cole επισήμανε ότι το πέτρωμα θα μπορούσε για κάποιο λόγο να λιώσει γύρω από το σφυρί και να το παγιδεύσει και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.  Με αυτήν τη θεωρία συμφώνησε και ο παλαιοντολόγος Glen Kuba. Το Σφυρί του Λονδίνου (London Hammer) χρησιμοποιήθηκε από το Carl Baugh, γνωστό θιασώτη της θρησκευτικής θεωρίας της Δημιουργίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis