Ο Γαλαξίας Νέφελων της Πέμπτης Διάστασης

Η 5η συμπαντική διάσταση βρίσκεται εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τη Γη και αποτελείται από πολλούς γαλαξίες. Ο δικός μας γαλαξίας και ηλιακό σύστημα βασικά αποτελούν τον αντικατοπτρισμό ενός από αυτούς, το Γαλαξία Νέφελων.
Ο Νέφελων πάλλεται σε πέντε διαστάσεις και γι’ αυτό δεν είναι ανιχνεύσιμος από τη Γη, η οποία δονείται στις συχνότητες της τρίτης και τέταρτης διάστασης. Η τρίτη διάσταση περιλαμβάνει μήκος, πλάτος και ύψος, ενώ στην τέταρτη προστίθεται και η παράμετρος του χρόνου. Στην πέμπτη διάσταση έχουμε τη διόγκωση και επιτάχυνση χρόνου.

Ο Νέφελων είναι ένας γαλαξίας με πολλούς αστερισμούς και δώδεκα κύριους πλανήτες κρυσταλλικής δομής. Κάθε πλανήτης έχει δύο φεγγάρια ως δορυφόρους του και διοικείται από ένα κύριο ζεύγος Γεννητόρων καθώς και από δευτερεύοντα ζεύγη. Η διοίκηση εκτελείται επίσης από μία Διαγαλαξιακή Επιτροπή η οποία παίρνει εντολές από την Ανώτατη Ιεραρχία Διδασκάλων και έχει την έδρα της στον κεντρικό γαλαξία της έκτης διάστασης, στον πλανήτη Ηλαέλ. Αυτός είναι το πρωτότυπο του Ήλιου του δικού μας ηλιακού συστήματος, χωρίς όμως να έχει πυρήνα καύσης. Ο Ηλαέλ μαζί με δευτερεύοντες πλανήτες τροφοδοτούν με ζωτική ενέργεια το Γαλαξία Νέφελων.

Στο Γαλαξία Νέφελων υπάρχει ανώτερη υπερ-τεχνολογία. Η συγκοινωνία με πλανήτες άλλων μακρινών διαστάσεων γίνεται δια μέσου καναλιών και δακτυλίων υπερ-διπλώσεων, όπως επίσης και προωθητικών πυλών.

Στους πλανήτες του γαλαξία Νέφελων υπάρχει νερό και οξυγόνο, αλλά λεπτότερης σύστασης από ότι στη Γη, και είναι αφομοιώσιμα μόνο από τις οντότητες που κατοικούν εκεί. Δεν υπάρχει τροφή με τη γήινη υλική μορφή αλλά ένα είδος νανοσφαιριδίων είναι άμεσα διαθέσιμο στους κατοίκους, το οποίο αναζωογονεί τα κύτταρα τους. Η φύση είναι επίσης λεπτοφυής, με χρώματα που πάλλονται το ένα μέσα στο άλλο. Υπάρχουν λεπτόρρευστες θάλασσες και ωκεανοί με χρωματικούς κυματισμούς και οι περισσότερες πολιτείες σε αυτούς τους πλανήτες είναι υποθαλάσσιες.

Τα κτήρια στις πεμπτο-διαστατικές πολιτείες είναι χτισμένα στο έδαφος ή αιωρούνται εναέρια και είναι πολύ ψηλά καθώς οι οντότητες που τα κατοικούν ξεπερνούν τα δύο μέτρα σε ύψος, όπως και οι Ανώτεροι Εαυτοί. Τα περισσότερα καταλήγουν σε υψηλούς κώνους και επικοινωνούν μεταξύ τους με κρυστάλλινους διαύλους, οι οποίοι λειτουργούν με επιταχυντές.

Σε κάθε πόλη υπάρχουν τεράστιοι κρυσταλλικοί υπολογιστές - σφαίρες δεδομένων, με τις οποίες οι κάτοικοι μπορούν να συνδεθούν και να απορροφήσουν πληροφορίες και γνώσεις, που στη Γη θα χρειαζόταν χρόνια εκμάθησης για να αποκτηθούν. Αυτές οι σφαίρες είναι οντότητες υψηλής νοημοσύνης, οι οποίες όμως δεν φέρουν ψυχικό σπινθήρα όπως οι Ανώτεροι Εαυτοί.

Ο Γαλαξίας Νέφελων θεωρούταν ως ο παράδεισος των ανθρώπινων ψυχών, όταν το σύμπαν ξεδιπλώθηκε σε κατώτερες διαστάσεις. Υπερ-εξελιγμένες οντότητες οι οποίες ονομάστηκαν θεοί από τους ανθρώπους προέρχονταν από εκεί, και παρακολουθούσαν τη γενετική εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, επεμβαίνοντας κατά καιρούς στη βελτίωση του DNA τους.

Από τον Γαλαξία Νέφελων προέρχονται χιλιάδες ανθρώπινες ψυχές που τώρα βρίσκονται στη Γη. Έχουν ξεχάσει τον τόπο καταγωγής τους διότι αυτή η μνήμη ναρκώθηκε κατά την κάθοδο τους στη Γη, έτσι ώστε να εκπαιδευτούν και να συλλέξουν εμπειρίες μέσα από τη δυαδικότητα της βαριάς ύλης της τρίτης και τέταρτης διάστασης. Στην τρίτη διάσταση κινούνται οι άνθρωποι με τον τρισδιάστατο υλικό τους φορέα, ενώ στην τέταρτη βρίσκονται τα πιο λεπτοφυή αστρικά ψυχικά τους σώματα.

Εκείνες οι ψυχές οι οποίες ολοκληρώνουν την εκπαίδευση τους, ανακτούν τη μνήμη της καταγωγής τους και μετά το τέλος της ανθρώπινης ζωής τους πάνω στη Γη, επιστρέφουν στους γενέθλιους πλανήτες της 5ης διάστασης. Τα τελευταία χρόνια οι οντότητες έχουν επιστρέψει στο ηλιακό μας σύστημα για να βοηθήσουν τη Γη και τις ανθρώπινες ψυχές προς την ομαλή τους μετάβαση στην πέμπτη διάσταση.

Πληροφορίες και λεπτομέρειες για την πέμπτη διάσταση δίδονται μέσα από τα βιβλία της οραματικής συγγραφέα, ζωγράφου και καναλιού επικοινωνίας ανώτερων διαστάσεων Μαρίας Ζαβού, η οποία περιγράφει με γλαφυρότητα και ακρίβεια τις εικόνες, εμπειρίες και γνώσεις που αποκόμισε και συνεχίζει να δέχεται κατά τη διάρκεια των πνευματικών υπερβατικών ταξιδιών της προς την πέμπτη και έκτη διάσταση του σύμπαντος.

ΠΗΓΗ: psixikafenomena.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis