Το πιο μικροκαμωμένο κορίτσι στον κόσμο πήγε για πρώτη μέρα στο σχολείο

Χαρούμενη και ανέμελη η μικρή Charlotte Garside, το πιο μικροκαμωμένο κορίτσι του κόσμου, πήγε για πρώτη μέρα στο σχολείο και έκανε αισθητή την παρουσία τους, παρά τη διαφορετικότητά της


Η πεντάχρονη από τη Βρετανία, που πάσχει από «προϊστορικό νανισμό» όπως ονομάζουν οι γιατροί την ασθένειά της, είναι πέντε χρονών, έχει ύψος 68 εκατοστά, ζυγίζει μόλις 9 κιλά, δεν είναι μεγαλύτερη από ένα νεογέννητο, ενώ ακόμα και ο αγαπημένος της αρκούδος την περνάει σε μέγεθος!

Η μέρα που η μικρή Charlotte πήγε σχολείο έκανε ιδιαίτερα περήφανους τους γονείς της, Scott Garside and Emma Newman, που δίνουν τη δική τους μάχη να ζήσει η κόρη τους μια φυσιολογική ζωή.

Αν και από τη στιγμή που γεννήθηκε οι γιατροί είπαν στους γονείς της ότι δεν θα ζήσει περισσότερο από ένα χρόνο, η πεντάχρονη έγινε ένα ενεργητικό και χαρούμενο παιδί.

«Μπορεί να είναι μικροκαμωμένη, αλλά έχει ισχυρή προσωπικότητα και θέλει να κάνει όσα κάνουν οι συνομήλικοι της. Φυσικά και φοβήθηκα την πρώτη ημέρα που πήγε σχολείο μήπως την χτυπήσουν τα άλλα παιδιά, αλλά έχει το δικό της δάσκαλο που την προσέχει και δεν είναι τόσο εύθραυστη όσο νομίζετε» λέει η μητέρα της Emma.

Οι αδερφές της η 15χρονη Chloe, η 12χρονη Sabrina και η 8χρονη Sophie τονίζουν ότι η Charlotte έχει το δικό της τρόπο να κάνει αισθητή την παρουσία της. «Μπορεί να μοιάζει με κούκλα, αλλά είναι δυνατή. Της αρέσει να γκρεμίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι και να την πετάνε στον αέρα» λέει η Chloe.

«Δεν ξέραμε αν θα μπορεί να συναναστραφεί άλλα παιδιά και πολλές φορές σκεφτήκαμε ότι μπορεί να τη χάσουμε. Αλλά συνεχίζει να μας εκπλήσσει και ανυπομονώ να δω τι θα μας φέρει ο επόμενος χρόνος» λέει η μητέρα της.


typos.com.cy


Αστρική Προβολή: Η δύναμη της ανθρώπινης ψυχής ! Ο κόσμος γύρω μας είναι καθρέπτης του εαυτού μας. Αν εμείς είμαστε καλά με αυτό που μας έχει δωθεί, τότε και οι γύρω μας θα είναι καλά. Η μικρή αυτή κοπέλα έχει μεγαλύτερη ψυχή από πολλούς. Την επόμενη φορά που κάποιος ντραπεί να βγει έξω γιατί το παντελόνι του δεν κοστισε πάνω από 200 ευρώ ή γιατί έχει ένα σπυράκι πάνω στη μύτη ή γιατί δεν πρόλαβε να φορέσει makeup, καλό θα είναι να παραδειγματιστεί από το παραπάνω περιστατικό και την αντιμετώπισή του από τη γλυκιά Charlotte.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis