UFO στη Χαβάη - Μυστηριώδες Φως σε τούνελ στη Γερμανία - Υπόγειες Εγκαταστάσεις στην Αμερική (VIDEO)

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τρεις ιστορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που... δε μας έπεισαν. Η πρώτη είναι μια καταγραφή δύο ΑΤΙΑ στη Χαβάη, η δεύτερη αφορά ένα υποτιθέμενο ρεπορτάζ ενός γερμανικού καναλιού σχετικά με ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας το οποίο κατέγραψε ένα φωτεινό αντικείμενο κινείται μέσα σε οδικό τούνελ και το τρίτο είναι μια μαρτυρία ενός φορτηγατζή, έξω από ένα "περίεργο" τούνελ, σχετικά με υπόγειες εγκαταστάσεις και στρατιωτικές βάσεις στην Αμερική, που εκτείνονται για χιλιάδες μίλια ! Δείτε τα βίντεο:









UFO στη Χαβάη


Για ποιο λόγο η πρώτη σκέψη που περνάει από το μυαλό των ανθρώπων όταν βλέπουν παρόμοια βίντεο είναι ότι πρόκειται για καταγραφή ΑΤΙΑ και όχι ότι απλά είναι δύο πουλιά που πετούν ? Όπως έχουμε πει δεκάδες φορές σαν Αστρική Προβολή, η αναζήτηση για την αλήθεια πρέπει να αρχίζει με το σκεπτικισμό σαν βασικό εργαλείο, γιατί μόνο έτσι πραγματικά θα ψάξεις να βρεις και να αποδείξεις...

Εάν πιστεύω σε ότι βλέπω(ή δε πιστεύω σε τίποτα "παράλογο" όπως οι σκεπτικιστές), δεν υπάρχει λόγος να κάτσω να το πιστοποιήσω. Κάποιοι διαχωρίζουν τον σκεπτικισμό με το Παραφυσικό ή το Μεταφυσικό κτλ, όμως είναι μέσα από το συνδυασμό των δύο που μπορεί κάποιος να διεξάγει σωστή έρευνα. 

Έτσι λοιπόν, βλέποντας το παρακάτω βίντεο και εφόσον δεν είμασταν παρόντες για να είμαστε 100% σίγουροι, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ένας έλεγχος του βίντεο. 

Δε διακρίνουμε σημάδια ότι το βίντεο "πειράχτηκε" με ψηφιακά μέσα. Η ανάλυση και η υφη των δύο αντικειμένων συνάδει με την ποιότητα του βίντεο, αλλά και με το ζουμ που κάνει η κάμερα. Άρα τα αντικείμενα είναι αληθινά

Παρατηρώντας την κίνηση,τη ταχύτητά τους, το μέγεθος τους σε σχεσή με το περιβάλλον τους και το σχήμα τους καταλήγουμε στο συμπερασμα ότι είναι απλά πουλιά

Αυτό είναι το συμπέρασμά μας με βάση τα στοιχεία που μας προσφέρονται. Σκοπός του ερευνητή τέτοιων φαινομένων δεν είναι να βρει ένα βίντεο που μπορεί να δείχνει ΑΤΙΑ, αλλά που σίγουρα, χωρίς καμία αμφιβολία, δείχνει ΑΤΙΑ. Έτσι το παραπάνω βίντεο το τοποθετούμε σε αυτά που δεν αποτελούν απόδειξη εξελιγμένης τεχνολογίας. 

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο ένα βίντεο το οποίο δε μπορέσαμε να εξηγήσουμε για να καταλάβετε τη διαφορά:

Εκπληκτικό βίντεο με UFO - Αυστραλία (04-04-12)



Μυστηριώδες Φως σε τούνελ


Το παραπάνω βίντεο είναι εμφανές ότι πρόκειται για "δημιουργία" και όχι για αληθινό ρεπορτάζ..Από τα σπαστά Γερμανικά, το ψεύτικο κανάλι, τις σκηνές που έχουν δημιουργηθεί με υπολογιστή ως το καταφανέστατο εφέ στη καταστροφή του φορτηγού. 

Προφανώς προκειται για  βίντεο κάποιου παιχνιδιού? σειράς?, πάντως σίγουρα δεν είναι αληθινό. Και αν αυτό για τους περισσότερους από εσάς είναι εμφανέστατο, να σας ενημερώσουμε ότι είναι πολλοί αυτοί που το δέχτηκαν ως αληθινό, αλλά και διάφορα ιστολόγια που το παρουσιάσαν χωρίς να αναφέρουν την καταφανέστατη αλήθεια...Αυτός είναι και ο λόγος που το ανεβάσαμε σε αυτό το άρθρο.





Μαρτυρία οδηγού φορτηγού για μυστικές υπόγειες εγκαταστάσεις


Το παραπάνω βίντεο υποτίθεται ότι είναι μια μαρτυρία ενός οδηγού φορτηγου σχετικά με μυστικές υπόγειες εγκαταστάσεις στην Αμερική και ένα χαώδες και τεράστιο οδικό δίκτυο κάτω από το έδαφος, το οποίο μάλιστα εκτίνεται για χιλιάδες μίλια. 

Ένας άλλος οδηγός μαλιστα σχολιάζει στο παραπάνω βίντεο λέγοντας ότι η μαρτυρία είναι επιτηδες υπερβολική και ότι το όλο θέμα είναι απάτη. Κάποιος άλλος σχολιάζει λέγοντας ότι η είσοδος που απεικονίζεται στο βίντεο, είναι είσοδος μιας σπηλιάς-αποθήκης, μία από τις πολλές που υπάρχουν και χρησιμοποιούνται.  

Εμείς, αν και ειμαστε απο αυτους που δεν απορρίπτουν τη θεωρία ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν παρόμοιες εγκαταστάσεις κάπου, δε θεωρούμε ότι το παραπάνω βίντεο καταγράφει μια πραγματική είσοδο σε υπόγεια εγκατάσταση. Τουλάχιστον όχι μυστική...Τέτοια έργα, τεραστίων διαστάσεων και μεγάλης μυστικότητας, είναι υπό την εποπτεία του στρατού και φυσικά οδηγοί δεν είναι διάφοροι ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά στρατιώτες. 

Η εξήγηση ότι πρόκειται για σπηλιά-αποθήκη μας άρεσε και αφού το ψάξαμε είδαμε ότι όντως ισχύει, οπότε και το παραπάνω βίντεο, που επίσης αναπαράγεται από διάφορους ιστότοπους ως ντοκουμέντο, δεν είναι παρά μια απάτη.

Διαβάστε κάποια σχετικά άρθρα που βρήκαμε. Το πρώτο είναι γραμμένο από έναν επαγγελματία οδηγό και το δεύτερο από συνωμοσιολογικό ιστότοπο. Και τα δύο έχουν το ενδιαφέρον τους, αν και δίνουν διαφορετικές ερμηνείες όσον αφορά το σκοπό κατασκευής των εγκαταστάσεων αυτών:

http://www.tenfourmagazine.com/2012/04/trucker-talk/going-down-under/
http://www.shtfplan.com/emergency-preparedness/shadow-government-bunkers-security-heightened-at-underground-storage-facilities_05092011


Αστρική Προβολή
astrikiprovoli.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis