Βίντεο από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό δείχνει πολλά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν γύρω από τη Γη ! (VIDEO)

Αυτό είναι ένα βίντεο τραβηγμένο από το διάστημα. Δείχνει πολλά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν γύρω από τη Γη. Και όλα αυτά μην νομίζεται ότι είναι κάποια σπασμένα pixels, μετεωρίτες, ηλιακά σωματίδια, διαστημικά σκουπίδια και άλλα που προσπαθεί να μας πείσει η NASA. Έχουν καταγραφεί κυριολεκτικά εκατοντάδες εμφανίσεις UFO, και μερικές είναι πολύ καλά τεκμηριωμένες. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό πρέπει να έχουν δει αρκετά. Δείτε το βίντεο και αποφασίστε:

















apocalypsejohn.com 



Αστρική Προβολή: Το ότι κάποιος λέει ότι το βίντεο που έχει ανεβάσει είναι αυθεντικό και "απείραχτο" δε σημαίνει ότι είναι πραγματικά αυθεντικό και "απείραχτο". Καλό θα ήταν να είχαμε το βίντεο από κάποια επίσημη πηγή, για παράδειγμα της NASA. Αλλα στις πηγές του βίντεο εμφανίζεται ένα σύνδεσμος ο οποίος δεν υπάρχει πια. 

Εκτός αυτού, το ατομο που ανέβασε το παραπάνω βίντεο (ή όπως ο ίδιος λέει "re-edited" ) εμφανίζει συνδέσμους για κάτι βιβλία και ζητάει από τον κόσμο δωρεές. Αυτό από μόνο φυσικά δε λέει κάτι, αλλά όσο να ναι σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα φαίνεται λιγάκι ύποπτο. 

Στο αμέσως επόμενο άρθρο που θα ανεβάσουμε παρουσιάζεται μια "αρμάδα" ΑΤΙΑ να φεύγει από την επιφάνεια της Σελήνης και είναι του ιδίου Uploader. Παρατηρήστε επίσης πόσο πολύ μοιάζουν και στην κίνηση αλλά και στην εμφάνιση όλα τα ΑΤΙΑ που εμφανίζονται στα βίντεο. 

Φυσικά μπορεί και να είναι αληθινά τα βίντεο, αλλά εμείς με τη δικιά μας ματιά θα τα τοποθετήσουμε στην κατηγορία των πιθανώς κατασκευασμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis