Ο Κύκλος Των 188 Ημερών Η Ευθυγράμμιση Του Ήλιου Με Τον Μαύρο Νάνο Στις 2 Απριλίου 2013 Και Η Εκδήλωση Καταστρεπτικών Σεισμών Στο Δακτυλίδι Της Φωτιάς!!!

Οι εξειδικευμένοι αστρονόμοι  σε μελέτες τους για την επίγεια μετακίνηση των πόλων και τις συνέπειές της έχουν δημιουργήσει έναν τρόπο να κάνουν προβλέψεις των καταστροφών για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να φύγουν πριν από το χτύπημα. Με αυτό, ήρθαν σε μια συσχέτιση μεταξύ της ευθυγράμμισης των πλανητών, τους σεισμούς και την μετακίνηση των πόλων της Γης. Σύμφωνα με τα ευρήματά τους, μια μεγάλη καταστροφή συμβαίνει περίπου κάθε 188 ημέρες. Μέχρι στιγμής, το μοντέλο είναι ακριβές









Από ένα πολύπλοκο μοντέλο που μόνο μερικώς έχει αποκαλυφθεί από τους επιστήμονες αυτούς,  είναι δυνατόν να προβλεφθεί το είδος της καταστροφής και η κατά προσέγγιση ημερομηνία και ο τόπος της εμφάνισής της. Με δεδομένο αυτό , επιστήμονες άρχισαν να βλέπουν ότι υπήρχε πράγματι μια σχέση μεταξύ των μοντέλων τους και μεγάλων σεισμών σε όλο τον κόσμο. Ξεκινώντας το 2010, το μοντέλο δεν έχει πέσει έξω σε κανέναν μεγάλο σεισμό μέχρι τώρα.

Κοιτάξτε την παρακάτω λίστα:

27 Φεβ. του 2010 - Χιλή, σεισμός 8,8 βαθμών

+ 188 ημέρες

4 Σεπτέμβρη, 2010 - Νέα Ζηλανδία σεισμός των 7,1 βαθμών

+ 188 ημέρες

11, Μαρτίου 2011 - Ιαπωνία σεισμός των 9,0 βαθμών (έγινε αισθητή ακόμη και στο διάστημα)

+ 188 ημέρες

15 Σεπτεμβρίου, 2011 - Φίτζι, σεισμός 7,3 βαθμών

+ 188 ημέρες

23 Μαρτίου, 2012 - Μεξικό σεισμός 7,9 βαθμών (επίσημη προειδοποίηση των ανθρώπων της εποχής, και το μέγεθος του σεισμού της περιοχής, λέγοντας ότι θα είναι μια δοκιμασία - HAARP)

+ 188 ημέρες

26η Σεπτεμβρίου 2012 - Αλάσκα σεισμός των 6,9 βαθμών


Σύμφωνα με την 188η ημέρα του κύκλου, το επόμενο καταστροφικό γεγονός θα λάβει χώρα στις 2 Απριλίου 2013. Η πρόβλεψη ενός τέτοιου συμβάντος ανέβηκε στην ιστοσελίδα Terral03 (ο συγγραφέας χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο  "pseudoscientist" Terrence Lee Croft, ο οποίος μελετά το φαινόμενο των 188 ημερών και λέει ότι ζει σε ένα καταφύγιο) .

Το κείμενο περιλαμβάνει την προσέγγιση  ενός αστεριού μαύρου  νάνου (δεύτερος ήλιος  ή Nibiru;) Με την ευκαιρία της ηλιακής ευθυγράμμισης θα προκαλέσει διάφορες καταστροφές.

Το έγγραφο  κυκλοφόρησε στις 14 Ιανουαρίου 2013 και αποκλείστηκε από τη Google.

Αλλά, ευτυχώς, πολλοί άνθρωποι κράτησαν αντίγραφα του κειμένου και εμείς το  δημοσιεύσουμε  παρακάτω:
_________________________________________________________________________

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ -  Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2013

Στις 2 Απριλίου 2013 θα λάβει μέρος μια  ΒΑΡΥΤΙΚΗ ευθυγράμμιση, συνδέει τον ήλιο με ένα μαύρο αστέρι νάνο που προσεγγίζει την περιοχή του ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ενώ θα προηγηθούν  24 σεισμοί  μεγέθους  τεσσάρων έως έξι ρίχτερ.

Αγία Πετρούπολη, Florida - Η έρευνά μας έφερε στο φως σεισμικά πρότυπα που χρονολογούνται από το 1965 και αντιστοιχούν σε εκδηλώσεις μεγάλου μεγέθους, όπως η μετατόπιση του άξονα της Γης σε τακτικό κύκλο 188 ημερών. Η επόμενη εκδήλωση υπολογίστηκε για 2 Απρ. 2013, όταν η Γη περνά μέσα από ένα βαρυτικό πεδίο (ευθυγράμμιση) που συνδέει τον Ήλιο και ένα μαύρο αστέρι νάνο που πλησιάζει τους 0.024 βαθμούς κάτω από το επίπεδο της εκλειπτικής στο πίσω πόδι του αστερισμού του Λέωντος.

Ο Κρόνος  πέρασε πρόσφατα από τον αστερισμό του Λέοντα και στο βόρειο ημισφαίριο της επιφάνειας του εκδηλώνεται μια σούπερ καταιγίδα , όπως ακριβώς και πριν από 30 χρόνια. 

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το υγροποιημένο κέντρο του Δία, η αργή περιστροφή της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Ουρανό αυξάνουν την σεισμικότητα που σχετίζεται με τις διαταραχές λόγω της προσέγγισης  του  μαύρου νάνου. Η Γη έχει περάσει από μια μαγνητόπαυση περίπου 24 με 28 ωρών μεταξύ 12 και 13 Μαρτίου 2012 αφού βομβαρδίστηκε από υποατομικά σωματίδια που απελευθερώθηκαν από τον Λέοντα λόγω της εισόδου  ένα μαύρου  νάνου στο εσωτερικό ηλιακό σύστημα.

Ερευνητές εκτιμούν ότι  multi-frequency κύματα του HAARP μπορεί να αρχίσουν να παρατηρούνται και να μεταδίδονται από στόλους στις 29 Μάρτη 2013, περίπου 72 ώρες πριν από την εκδήλωση. Οι συστοιχίες θα δημιουργήσουν  ενίσχυση του κύματος HAARP που θα έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση μιας μετατόπισης  5 ιντσών  (12,5 cm) στον άξονα της Γης με έναν σεισμό των 9 βαθμών ή  ένα πεδίο muffling ώστε  να εξαπλωθεί η βαρυτική ενέργεια της  ευθυγράμμισης και να δημιουργηθεί ένα ντόμινο  σεισμών  8 βαθμών στο επίκεντρο της εκδήλωσης, το Δαχτυλίδι της Φωτιάς του Ειρηνικού. Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής και των γύρω περιοχών θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα για μια σειρά από σεισμούς που δεν  θα έχουν καταγραφεί ποτέ πριν στην ιστορία μεταξύ 1 και 2 Απριλίου 2013.
_________________________________________________________________________

Πριν η NASA αποφασίσει να δηλώσει ότι "δεν υπάρχει ευθυγράμμιση προγραμματισμένη για την ημερομηνία αυτή», όπως έκανε με την ευθυγράμμιση της 21 Δεκ του 2012, εμείς θα σας την παρουσιάσουμε

Έχοντας κατά νου ότι τα έντονα γράμματα στο παραπάνω κείμενο αναφέρουν ότι όλοι οι πλανήτες, συμπεριλαμβανομένης και της Γης υφίστανται αρνητικές επιρροές λόγω της  ευθυγράμισσης με τον Λέοντα, αλλά και λόγω της παρουσίας του  μαύρου  νάνου, αρχίζουμε την παρουσίαση:

Κατ 'αρχάς, ας δούμε μια εικόνα των πλανητών και του Λέοντα όπως είναι σήμερα, 20 Μαρτίου 2013, κατά τη στιγμή της γραφής αυτού του κειμένου.

 Τρέχουσα θέση των πλανητών, 20 Μαρτίου, 2013, 02:45 πμ.


Τώρα, ας προχωρήσουμε στις 2 Απρ 2013 και να δούμε αν πραγματικά υπάρχει μια σχέση μεταξύ της παρουσίας του Λέοντα και της ευθυγράμμισης του με τη Γη και την ηλιακή ευθυγράμμιση.

Αποδείχθηκε ότι υπάρχει μάλλον η ευθυγράμμιση της Γης με τον Λέοντα και μία ηλιακή ευθυγράμμιση στις 2 του Απριλίου του 2013.

      
Πάρτε τις ευθυγραμμίσεις από άλλη οπτική γωνία και χωρίς μεγάλη οπτική ρύπανση.

Οι Ευθυγραμμίσεις αποδεικνύονται και πάλι.

   
Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στην προβλεπόμενη θέση του του μαύρου  νάνου στις 2 Απριλίου 2013.

Επιβεβαιώθηκε. Ο Λέων θα ευθυγραμμιστεί με τη Γη, η οποία με τη σειρά της είναι ευθυγραμμισμένη με το μαύρο αστέρι νάνο (red dot) και τον Ήλιο

Με όλες αυτές τις συμβολές μπορούμε να πούμε ότι η 2 Απριλίου, 2013 θα είναι μια σημαντική ημέρα για  το διάστημα, αλλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πούμε τι πραγματικά θα συμβεί στη Γη. Αλλά ο Τέρενς Lee Croft άφησε τους οπαδούς του με την προειδοποίηση ότι μια εκδήλωση  θα ξεκινήσει στις αρχές Μαΐου: Η εκδήλωση αυτή είναι πολύ μεγάλη, αλλά ΤΟ πραγματικά μεγάλο γεγονός θα λάβει χώρα μεταξύ 17 και 20 Μαΐου, όταν θα διασχίζει την τροχιά της τροχιάς της Γης το μαύρο αστέρι νάνος.

Από  ufosonline  και 21dedezembro2012

Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

revealedtheninthwave.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis