«Οι Μικροσκοπικοί Τσερόκι» Που Ζούσαν Κάτω Από Τη Γη !

Είναι οι «μικροί άνθρωποι τσερόκι » από τα αστέρια; Ας μάθουμε λίγο για τους «ανθρώπους του φεγγαριού» που ζούσαν υπόγεια και έβγαιναν μόνο τη νύχτα για να εργαστούν υπό το φως του φεγγαριού. Ήταν μικροσκοπικοί και είχαν μαύρα μάτια και μπλε δέρμα. Αλήθεια ή μόνο αρχαίος μύθος, φαντασία;

Δεν είχα ακούσει ποτέ για τους μικρούς ανθρώπους τσερόκι μέχρι που μετακόμισα στη Βόρεια Καρολίνα το 1998 και άρχισα να κάνω φίλους με ορισμένους από τούς Τσερόκι. Στη συνέχεια, το καλοκαίρι του 2000, ξεκίνησα την έρευνά μου σε αυτό το θέμα και τελικά πήρα συνέντευξη απο έντεκα άτομα, ως επί το πλείστον στα 80 τους, οι οποίοι είχαν αποδεικτικά στοιχεία ότι οι μικροί
άνθρωποι ήταν πραγματικοί.

Όταν διάβασα αυτό, θυμήθηκα κάτι συγκεκριμένο από την συνέντευξή μου με τον Walter T. Middleton, που μου είπε: Κατά τη γνώμη μου, υπήρχαν δύο διαφορετικά είδη μικρών ανθρώπων. Οι αυτοί που έχω μιλήσει ήταν περισσότερο σαν τους Cherokee. Προφανώς, ήταν μαυροκέφαλοι και με μαύρα μάτια και είχαν μια σκοτεινή χροιά. Οι άλλοι μικροσκοπικοί ανθρώποι είχαν έρθει από άλλη πηγή, επειδή είχαν κοκκινωπά μουστάκια και στράβιζαν τα μάτια τους, σαν ο ήλιος να έβλαπτε τα μάτια τους. Οι τσερόκι είπε ότι σκότωσαν αυτούς με τα κοκκινωπά μουστάκια. Το γιατί δεν ξέρω, αλλά δεν τους συμπάθησαν από την αρχή. Δεν συμπάθησαν τα βλέμματα τους επειδή δεν ήταν όπως μας.

Η έρευνα ήρθε πάλι στο μυαλό μου τον Ιανουάριο του 2013, όταν διάβασα τις "Συναντήσεις με τους ανθρώπους των αστεριών, ανεξιστόρητες ιστορίες των Ινδιάνων της Αμερικής". Το βιβλίο γράφτηκε από έναν αμερικανό ινδιάνο, τον Ardy Sixkiller Clarke, που πήρε συνέντευξη από αμερικανούς Ινδιάνους στις Ηνωμένες Πολιτείες για τους ανθρώπους των Αστέρων. Το ακόλουθο απόσπασμα περιγράφει τους "ανθρώπους του φεγγαριού" (ένα άλλο όνομα για τους "μικρούς ανθρώπους τσερόκι"), υπονοώντας ότι δεν υπήρξαν αρχικά από τη Γη.

"Οι τσερόκι Ινδοί λένε ότι όταν ήρθαν αρχικά στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, βρήκαν πολλούς καλοδιατηρημένους κήπους, αλλά δεν ήταν οι άνθρωποι που φρόντισαν γι 'αυτούς. Τελικά, ανακάλυψαν μια ομάδα ανθρώπων που ζούσε υπόγεια και έβγαινε μόνο τη νύχτα για να ασχολούνται με τον κήπο. Μάζευαν το φαγητό τους και το έπαιρναν υπόγεια στις πόλεις τους. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν μικροσκοπικοί, είχαν μπλε δέρμα και μεγάλα μαύρα μάτια.

Οι ακτίνες του ήλιου ήταν κάτι το πολύ άσχημο για αυτούς, έτσι έχτισαν τις πόλεις τους υπόγεια και έβγαιναν μόνο το βράδυ με το φως του φεγγαριού. Οι τσερόκι τους αποκαλούσαν «ανθρώπους του φεγγαριού»".

kalyterotera.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis