Lacerta Η Συνέντευξη Μιας Ερπετοειδούς - Μέρος 3ο !


Ερώτηση: Όχι, όχι τώρα. Πήρα μερικές σημειώσεις σχετικά με την ιστορία σας και έχω τώρα μερικές ερωτήσεις.

Απάντηση: Παρακαλώ, ρώτα.

Ερώτηση: Πρώτα απ’ όλα, αναφέρεσαι σε μία πολύ μεγάλη χρονική περίοδο. Ισχυρίζεσαι ότι οι πρωτόγονοι πρόγονοί σας ζούσαν μαζί με τους δεινόσαυρους, επιζήσαν τον — όπως το αποκάλεσες — τεχνητό κατακλυσμό και εξελίχθηκαν μέσα σε 40 εκατομμύρια χρόνια και η εξέλιξή σας ολοκληρώθηκε πριν 10 εκατομμύρια χρόνια. Μου ακούγεται πολύ απίστευτο. Μπορείς να πεις τίποτα για αυτό;

Απάντηση: Κατανοώ ότι πρέπει να σου ακούγεται απολύτως απίστευτο, επειδή είστε ένα νέο και γενετικά κατασκευασμένο είδος. Ο Ιστορικός σας ορίζοντας τελειώνει σε μερικές χιλιάδες χρόνια και αυτό το νομίζετε σωστό. Αλλά δεν είναι. Αυτό είναι αδύνατο.

Το προγραμματισμένο σας μυαλό είναι προφανώς σε αδυναμία να χειριστεί τέτοιες μεγάλες χρονικές περιόδους. Ο χρόνος εξέλιξης μας μπορεί να σου φαίνεται απίστευτα μεγάλος, αλλά στην πραγματικότητα αυτός είναι ο αυθεντικός τρόπος της φύσης.

Θυμήσου, οι πρώτοι θηλαστικοί πρόγονοί σας αναπτύχθηκαν μαζί με τους δεινόσαυρους και επέζησαν της βόμβας όπως και εμείς. Εξελίχθηκαν αργά μέσα στα επόμενα εκατομμύρια χρόνια και διαιρέθηκαν σε διάφορα είδη και σχήματα, μερικά μεγάλα, μερικά μικρά. Αυτοί είναι η εξέλιξη του σώματος. Αλλά τι γίνεται με το μυαλό και την ευφυΐα τους; Ήταν απλώς απλά ζώα. Τα θηλαστικά εξελίχθηκαν εδώ και — ας πούμε — 150 εκατομμύρια χρόνια, αλλά μόνο τα τελευταία 2-3 εκατομμύρια χρόνια ήταν σε θέση να γίνουν ευφυή και σκεπτόμενα.

Και σε αυτήν την μικρή περίοδο πλάσματα σαν εσένα δημιουργήθηκαν. Από την φύση; 148 εκατομμύρια χρόνια για την εξέλιξη ζώων θηλαστικών, 2 εκατομμύρια χρόνια για την ανάπτυξη ενός (λίγο ή πολύ) ευφυούς και σκεπτόμενου πλάσματος όπως εσύ; Αναρωτήσου: Πιστεύεις ότι αυτή η επιταχυνόμενη εξέλιξη είναι φυσική; Τότε το είδος σας είναι περισσότερο ανίδεο απ’ ότι πίστευα. Δεν αναπτυχθήκαμε λάθος εμείς αλλά εσείς.

Ερώτηση: Καταλαβαίνω. Αλλά έχω μία άλλη ερώτηση. Ανέφερες πολλά γεγονότα σχετικά με τον αρχαίο πόλεμο μεταξύ των εξωγήινων πριν 65 εκατομμύρια χρόνια. Αυτό συνέβη πολύ πριν το είδος σας γίνει αρκετά ευφυές (όσο σας έχω καταλάβει). Γιατί γνωρίζετε τόσα πολλά πράγματα γι’ αυτόν τον «πρώτο πόλεμο» και για την εξέλιξη του είδους σας;

Απάντηση: Αυτή είναι μια καλή ερώτηση (πολύ καλύτερη από την προηγούμενη) και δεν στο έχω εξηγήσει καταλλήλως. Η γνώση μας σχετικά με τον πρώτο πόλεμο έρχεται από ένα αρχαίο εύρημα, που βρέθηκε περίπου πριν από 16.000 χρόνια από τους αρχαιολόγους στην ήπειρο που εσείς αποκαλείτε Αμερική σήμερα. Βρήκαν μία κυκλική πλάκα με διάμετρο περίπου 47 των εκατοστών σας.

Η πλάκα ήταν κατασκευασμένη από ένα άγνωστο για εμάς μαγνητικό υλικό και μέσα στην πλάκα υπήρχε μία μικρότερη κρυστάλλινη πλάκα που περιείχε έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών κωδικοποιημένες στην μοριακή δομή του κρυστάλλου. Αυτή η «πλάκα μνήμης» κατασκευάστηκε από τους τελευταίους επιζώντες της βόμβας της ανθρώπινης φυλής από τον «Προκύωνα» ήδη πριν 65 εκατομμύρια χρόνια αλλά ήταν τελείως ανέπαφη όταν την βρήκαμε.

Οι επιστήμονες μας μπόρεσαν να αποκρυπτογραφήσουν τα μηνύματα και τα δεδομένα οπότε ακούσαμε για πρώτη φορά τα γεγονότα που συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν και που οδήγησαν στην εξαφάνιση των δεινοσαύρων. Η πλάκα περιείχε λεπτομερή περιγραφή και των δύο ειδών (αλλά περισσότερα για τους ανθρωποειδής) και για τα γεγονότα και όπλα, συμπεριλαμβανομένης και της βόμβας σύντηξης.

Περιείχε επίσης περιγραφές των ζώων και των σαυροειδών στην Γη, μαζί με τα προ-ευφυή προγονικά μας είδη. Η υπόλοιπη γνώση μας σχετικά με την εξέλιξη πηγάζει από τους σκελετούς και από το διάβασμα και από/κωδικοποίηση του DNA μας. Βλέπεις, ξέρουμε την πραγματική αλήθεια για τις ρίζες μας εδώ και 16.000 χρόνια. Πριν από τότε, υπήρχε μία πιο θρησκευτική ιδέα για την δημιουργία μας.

Ερώτηση: Τι απ’ έγιναν και τα δύο εξωγήινα είδη;

Απάντηση: Δεν γνωρίζουμε ακριβώς. Τα επιζώντα ανθρωποειδή στην Γη προφανώς πέθαναν στα χρόνια μετά την βόμβα και άλλα του είδους τους και τα ερπετοειδή δεν γύρισαν ποτέ πίσω στην Γη (απ’ όσο ξέρουμε). Σχετικά με τους ερπετοειδείς εξωγήινους, υπάρχει η πιθανότητα να ήταν φυσικά αδύνατον για αυτούς να επιστρέψουν, επειδή η ύλη ανάμεσα στις φυσαλίδες είναι μερικές φορές σε ταχύτατη κίνηση. Η τρέχουσα θεωρία είναι, ότι και τα δύο είδη έπαψαν να υπάρχουν μέσα στα εκατομμύρια των χρόνων.

Ερώτηση: Αναφέρθηκες σε σκελετούς του είδους σου. Πως είναι δυνατόν, οι άνθρωποι επιστήμονες δεν έχουν βρει κανένα ίχνος των προγόνων σας εάν πράγματι ζείτε εδώ και τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στον πλανήτη; Έχουμε βρει πολλού σκελετούς πρωτόγονων δεινοσαύρων, αλλά κανέναν ανεπτυγμένου ερπετικού πλάσματος με μεγαλύτερο κρανίο και εγκέφαλο και με χέρια με αντίχειρες όπως περιέγραψες πρωτύτερα.

Απάντηση: Ναι, έχετε βρει. Αλλά οι «μεγάλοι» σας επιστήμονες δεν ήταν σε θέση να ανακατασκευάσουν τους σκελετούς ολοκληρωμένα, γιατί ήθελαν να ανακατασκευάσουν ερπετοειδή ζώα, όχι ευφυή πλάσματα. Θα γελούσες εάν ήξερες πόσοι πολλοί από τους (ειδικά τους μικρούς) σαυροειδής σκελετούς στα μουσεία σας είναι απολύτως λανθασμένες ανακατασκευές ανύπαρκτων πλασμάτων, επειδή χρησιμοποιήσατε πολλά οστά τα οποία δεν ταιριάζουν πραγματικά μεταξύ τους και μερικές φορές δημιουργείτε τεχνητά οστά εάν κάτι λείπει που χρειάζεται για να κατασκευάσετε ένα «ζώο» σαυροειδές.

Πολλοί επιστήμονες είναι ενήμεροι τους προβλήματος, αλλά δεν το δημοσιοποιούν, γιατί δεν μπορούν να το εξηγήσουν και ισχυρίζονται, ότι τα σωστά οστά απλά λείπουν και η ανακατασκευή τους είναι σωστή. Πολλά οστά μας χρησιμοποιήθηκαν για ανακατασκευές Ιγκουανάδοντων, για παράδειγμα τα χέρια με τον εμφανή αντίχειρα (κοίταξε ένα ιγκουανάδοντο σε ένα μουσείο και θα δεις ότι έχω δίκιο)

Ένας επιστήμονας σε μία χώρα που αποκαλείτε Ηνωμένες πολιτείες έφτιαξε έναν σχεδόν σωστό σκελετό του είδους μας πριν από κάποια χρόνια, αλλά η τοπική κυβέρνηση (η οποία εν μέρει είναι ενήμερη της υπάρξεώς μας) κατάσχεσε την ανακατασκευή. Όπως ζούμε σήμερα (εδώ και χιλιάδες χρόνια) σχεδόν ολοκληρωτικά κάτω από την Γη, δεν θα βρείτε ούτε πτώματα ούτε σκελετούς μας.

Ερώτηση: Μίλησες μερικές φορές για υπόγειες πόλεις και τεχνητό ηλιακό φως. Εννοείς κάτι σαν την «Κούφια Γη» με αυτό; Υπάρχει ένας δεύτερος Ήλιος στο εσωτερικό του πλανήτη;

Απάντηση: Όχι, η Γη δεν είναι πραγματικά εντελώς κούφια και δεν υπάρχει δεύτερος Ήλιος μέσα της. Αυτή η ιστορία είναι γελοία και φυσικά μη δυνατή (ακόμα και το είδος σας θα πρέπει να είναι αρκετά ευφυές για να μην το πιστέψει αυτό.) Ξέρεις ποσό πολλή μάζα πρέπει να έχει ένας ήλιος για να παράγει ενέργεια και φως για μεγάλο διάστημα με σύντηξη; Πιστεύεις πραγματικά ότι μπορεί να υπάρχει ένας μικρός ενεργός ήλιος εντός του πλανήτη;

Όταν μιλάω για τα υπόγεια σπίτια μας, μιλάω για μεγάλα συστήματα σπηλαίων. Οι σπηλιές που ανακαλύψατε κοντά στην επιφάνεια είναι απειροελάχιστες σε σύγκριση με τις πραγματικές σπηλιές και τεράστιες κοιλότητες βαθύτερα μέσα στην Γη (σε βάθος 2.000 και 8.000 των μέτρων σας, αλλά συνδεδεμένες με πολλές κρυφές σήραγγες με την επιφάνεια ή κοντά στην επιφάνεια σπηλιές) και ζούμε σε μεγάλες και ανεπτυγμένες πόλεις και αποικίες μέσα σε τέτοιες σπηλιές.

Μεγάλες τοποθεσίες μας είναι πέρα από την Αρκτική, την Ανταρκτική, την κεντρική Ασία, Βόρεια Αμερική και Αυστραλία. Εάν μίλησα για τεχνητό ηλιακό φως στις πόλεις μας δεν εννοούσα πραγματικό ηλιακό φως αλλά διάφορες τεχνολογικές πηγές φωτός (συμπεριλαμβανομένων και βαρυτικών πηγών) που φωτίζουν τα σπήλαια και τις σήραγγες. Υπάρχουν ειδικές περιοχές των σπηλαίων με ισχυρή υπεριώδη ακτινοβολία σε κάθε πόλη και χρησιμοποιούμε αυτά τα μέρη για να ζεστάνουμε το αίμα μας. Επιπλέον, έχουμε κάποια επιφανειακά ηλιακά μέρη σε απομακρυσμένες περιοχές, ειδικά στην Αμερική και Αυστραλία.

Ερώτηση: Πού μπορούμε να βρούμε τέτοιες επιφανειακές προσβάσεις για τον κόσμο σας;

Απάντηση: Πραγματικά πιστεύεις ότι θα σου πω την πραγματική τους τοποθεσία; Εάν θες να βρεις μία τέτοια τοποθεσία, θα πρέπει να την ψάξεις μόνος σου (αλλά σε συμβουλεύω να μην το κάνεις). Όταν ήρθα στην επιφάνεια πριν από τέσσερις ημέρες, χρησιμοποίησα μία είσοδο περίπου 300 των χιλιομέτρων σας βόρεια από εδώ και κοντά σε μία μεγάλη λίμνη, αλλά αμφιβάλλω ότι θα μπορέσεις να την βρεις (υπάρχουν μόνο ορισμένες είσοδοι σε αυτό το τμήμα του κόσμου — περισσότερες υπάρχουν πιο βόρεια και ανατολικά).

Μία μικρή συμβουλή: εάν βρεθείς σε μία στενή σπηλιά ή σήραγγα ή σε κάτι που σου μοιάζει σαν τεχνητό ορυχείο και όσο βαθύτερα πηγαίνεις τόσο ομαλότερος φαίνεται ο τοίχος και εάν αισθάνεσαι ασυνήθιστα ζεστό αέρα να έρχεται από το βάθος ή εάν ακούς το θρόισμα του αέρα από εξαερισμό ή φρεάτιο ανελκυστήρα, τότε κοίταξε για ένα ειδικό είδος τεχνητού και ομαλού τοίχου κάπου μέσα στην σπηλιά με μία πόρτα φτιαγμένη από γκρίζο μέταλλο.

Εάν καταφέρεις να ανοίξεις αυτήν την πόρτα (αλλά το αμφιβάλλω) θα βρεθείς συνήθως σε ένα στρογγυλό δωμάτιο τεχνικού με συστήματα εξαερισμού και ανελκυστήρες προς το βάθος. Αυτή είναι πιθανόν μία είσοδο για τον κόσμο μας. Εάν έχεις φτάσει μέχρι αυτό το σημείο, θα πρέπει να ξέρεις ότι είμαστε απολύτως ενήμεροι για την παρουσία σου. Είσαι ήδη σε πολύ μεγάλο μπελά εάν έχεις μπει στο στρογγυλό δωμάτιο, αλλά θα πρέπει να ψάξεις για ένα από τα δύο ερπετικά σύμβολα στους τοίχους.

Εάν δεν υπάρχουν σύμβολα ή άλλα σύμβολα, τότε είσαι σε πολύ μεγαλύτερο μπελά απ’ ότι νομίζεις, επειδή δεν ανήκει κάθε υπόγεια εγκατάσταση στο είδος μας. Κάποια νέα συστήματα σηράγγων λειτουργούν από εξωγήινες φυλές (συμπεριλαμβανομένων και εχθρικών). Η γενική συμβουλή μου είναι εάν βρεθείς σε μία περίεργη υπόγεια εγκατάσταση: τρέχα μακριά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορείς.

Τέλος Τρίτου Μέρους.

Πηγές : pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr
             luisprada.com
Μετάφραση-Απόδοση-Επιμέλεια
Αστρική Προβολή
astrikiprovoli.com


Δείτε το έκτο μέρος της συνέντευξης εδώ

Δείτε το πέμπτο μέρος της συνέντευξης εδώ

Δείτε το τέταρτο μέρος της συνέντευξης εδώ

Δείτε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης εδώ

Δείτε το πρώτο μέρος της συνέντευξης εδώ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis