Σε Αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά οι δαίμονες και γενικά οι δυνάμεις του σκότους ομιλούν Ελληνικά!!!

Η σειρά ονομάζεται Sleepy Hollow είναι της Fox, και έκανε πρεμιέρα φέτος. Το θέμα της έχει να κάνει με τους τέσσερις καβαλάρηδες της αποκάλυψης και το τέλος του κόσμου που θέλουν να φέρουν στη Γη. 

Όλα μέχρι εδώ καλώς. Το περίεργο όμως είναι, ότι οι δαίμονες  ,οι μάγισσες και οι λοιπές σκοτεινές δυνάμεις που εμφανίζονται μιλούν Ελληνικά, - και όταν λέω Ελληνικά κυριολεκτώ - κάτι που εγώ για πρώτη φορά συναντώ σε σειρά παρόμοιας θεματολογίας.

Από εδώ αρχίζει και ο προβληματισμός. Γιατί Ελληνικά;Τι καινούργιο φρούτο είναι αυτό; Μία υπόθεση που μπορεί να κάνει κάποιος που γνωρίζει την προπαγάνδα που μπορεί να περάσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσα από ταινίες και σειρές, είναι ότι θέλει να καλλιεργήσει και να περάσει στο υποσυνείδητο των Αμερικάνων και λοιπόν τηλεθεατών στον κόσμο όπου βλέπουν την σειρά, ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες συνδέονται με το σκοταδισμό τον σατανισμό και κάθε τι δαιμονικό, αφού η Ελληνική γλώσσα χρησιμοποιείτε ως η ομιλούμενη από αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις.

Έτσι θα αντιστραφεί η εικόνα που υπάρχει για την Ελλάδα στον κόσμο ως κοιτίδα του πνεύματος και του φωτός, κάτι που προφανώς θα φανεί χρήσιμο στα μελλοντικά σχέδιά των Λαμόγιων της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η Ελλάδα δέχεται ακόμα μια επίθεση, αυτή την φορά από τα παρασκήνια.Δείτε το επεισόδιο εδώ και τα πλάνα είναι στα 7:46 λεπτά όπου ο δαίμονας ομιλεί Ελληνικά και στα 36:45 λεπτά με την μάγισσα που κάνει επίκληση, και βγάλτε και τα δικά σας συμπεράσματα.
katohika.gr


Αστρική Προβολή: Ελληνικά απευθείας από το google translate...Έλεος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis