Εμφύτευσε κόσμημα από λευκόχρυσο στο μάτι της!

Τον τίτλο της ταινίας GoldenEye με τον James Bond θυμίζει η περίπτωση της Lucy Luckayanko από τη Νέα Υόρκη. Γιατί εμφύτευσε ένα κόσμημα από λευκόχρυσο στο μάτι της, με σκοπό να… ξεχωρίζει από το πλήθος.









Η διαδικασία εμφύτευσης διήρκεσε μόλις λίγα λεπτά, κόστισε 3.000 δολάρια και περιλάμβανε μια μικροσκοπική καρδιά στο δεξί της μάτι.

«Θα προκαλέσει συζητήσεις, θα μπορώ να μιλά γι’ αυτό στους άλλους. Θα είναι μοναδικό, θα είναι κάτι δικό μου μοναδικό», είχε πει στο Fox5 λίγο πριν την επέμβαση.

Όπως είπε ο γιατρός της Emil Chynn , έχει ξανακάνει τη διαδικασία αυτή εκατοντάδες φορές στην Ευρώπη και το Λος Άντζελες, αλλά ποτέ ξανά στη Νέα Υόρκη.

Η διαδικασία αρχίζει με μια ένεση αναισθητικού στο μάτι και στη συνέχεια γίνεται μια μικρή τομή για να μπει το κόσμημα. Κι αυτό ήταν όλο.

Παρότι μοιάζει τρομακτικό, ο γιατρός λέει πως πρόκειται για μια ασφαλή διαδικασία, υπενθυμίζοντας πως πρωτοεφαρμόστηκε το 2004 και τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την όραση.

Το μόνο που είναι πιθανό να προκληθεί είναι περιορισμένη τοπική αιμορραγία αλλά κι αυτή δεν αναμένεται να διαρκέσει πάνω από μερικές ημέρες ή μια– δυο εβδομάδες.

Ωστόσο το κόσμημα του ματιού δεν έχει πάρει έγκριση από τον FDA- κάτι σαν τον ελληνικό ΕΟΦ- και η Αμερικανική Ακαδημία Οφθαλμολογίας προειδοποιεί τους πολίτες για πιθανούς κινδύνους.

Ο γιατρός Emil Chynn πάντως αναφέρει στην ιστοσελίδα του πως αν κάποιος βαρεθεί το κόσμημα αυτό μπορεί να ζητήσει την αλλαγή του. Θα κοστίσει μόνο… 1.000 δολάρια.




Δείτε τις φωτογραφίες…  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis