Το D.N.A. Από Τις Μεταλλαγμένες Καλλιέργειες Μεταφέρεται Στους Ανθρώπους Που Τα Τρώνε !!

Σε μια νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό Public Library of Science ( PLoS ) , οι ερευνητές τονίζουν ότι υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ότι τα θραύσματα DNA φέρουν πλήρη γονίδια που μπορούν να εισέλθουν στο ανθρώπινο σύστημα κυκλοφορίας μέσω ενός άγνωστου μηχανισμού.

Είναι ενδιαφέρον να συλλογιστούμε , αν οι επιστήμονες σε αυτές τις εταιρείες βιοτεχνολογίας έχουν ήδη εντοπίσει αυτή τη μέθοδο;

Σε ένα από τα δείγματα αίματος η σχετική συγκέντρωση του φυτικού DNA είναι υψηλότερη από το ανθρώπινο DNA .


Η μελέτη βασίστηκε στην ανάλυση πάνω από 1000 ανθρώπινων δειγμάτων από τέσσερις ανεξάρτητες μελέτες . Η PLoS έχει ανοιχτή πρόσβαση , και είναι ενα σεβαστό επιστημονικό περιοδικό που καλύπτει την πρωτογενή έρευνα από κλάδους μέσα στην επιστήμη και την ιατρική . Είναι υπέροχο να βλέπουμε την εν λόγω μελέτη να δημοσιεύεται σε αυτό , επιβεβαιώνοντας αυτό που πολλοί είχαν σε υποψία για χρόνια.

Όταν πρόκειται για τις γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες και τα τρόφιμα , δεν έχουμε πραγματικά καμία ιδέα για το ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις για το κοινό . Η πρώτη εμπορική πώληση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων ήταν μόνο είκοσι χρόνια πριν , το έτος 1994 .

Δεν υπάρχει κανένας πιθανός τρόπος που οι αρμόδιες αρχές για την υγεία μας να μπορέσουν να δοκιμάσουν όλους τους πιθανούς συνδυασμούς για ένα αρκετά μεγάλο πληθυσμό , σε ενα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να είναι σε θέση να πούν με βεβαιότητα ότι είναι αβλαβή .


Ο Γενετιστής David Suzuki εξέφρασε πρόσφατα την ανησυχία του, λέγοντας ότι τα ανθρώπινα όντα είναι μέρος ενός "μαζικού γενετικού πειράματος" για πολλά χρόνια, καθώς χιλιάδες άνθρωποι εξακολουθούν να καταναλώνουν ΓΤΟ, και είναι λογικό.

Οι πρόοδοι στην επιστήμη του γονιδιώματος κατά τα τελευταία χρόνια έχουν αποκαλύψει ότι οι οργανισμοί μπορούν να μοιραστούν τα γονίδιά τους .

Πριν από αυτό , είχε θεωρηθεί ότι τα γονίδια μοιράζονται μόνο μεταξύ μεμονωμένων μελών ενός είδους μέσω της αναπαραγωγής.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim

Πηγή: Αθέατη γνώση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis