Το καμπαρέ για τη γενιά των gamers και τους λάτρεις της εξαλλοσύνης! (VIDEO)


Οι υπερβολές της ιαπωνικής κουλτούρας είναι πλέον περιώνυμες στα πέρατα της οικουμένης. Ως μια ακόμα απόδειξη λοιπόν της εξεζητημένης ιαπωνικής κοινωνίας έρχεται με καμάρι το στολίδι της νυχτερινής ζωής του Τόκιο, το καμπαρέ για τη γενιά των gamers και τους λάτρεις της εξαλλοσύνης.






Ρομπότ και σέξι κορίτσια συνθέτουν την ατμόσφαιρα του πολυχώρου, με την αισθητική να περιλαμβάνει (και η λίστα να μην έχει τελειωμό) λαμπιόνια που αναβοσβήνουν, φώτα νέον, ρομπότ σκυλιά και πτεροδάκτυλους(!), καρχαρίες-μηχανές, ακόμα και άρμα μάχης που έγινε βέβαια αγνώριστο.


Οι εργαζόμενοι φορούν αφρικανικές μάσκες και οι χορεύτριες του καμπαρέ εμφανίζονται με νεραϊδο-στολές και επιδίδονται σε πόλεμο μέσα από τα θεόρατα οχήματα animatronic λειτουργίας. Όσο για τα πελώρια γυναικεία ρομπότ, διαθέτουν ακόμα και μπούστα που κινούνται με πεπιεσμένο αέρα! Τι άλλο να ζητήσει πια κανείς;


Έχουμε και λέμε λοιπόν: αισθητική «Tron», μάχες kaiju και συναυλίες από σωσίες ποπ ειδώλων φιλοτεχνούν ένα ιδιαίτερο από κάθε άποψη μείγμα, το οποίο διανθίζεται με ρομπότ κάθε είδους και σέξι κορίτσια ντυμένα με περίεργα κοστούμια.


Όσο για το κόστος του να περάσεις κάνα-δυο ώρες μέσα στο θεματικό πάρκο της εκζήτησης, ανέρχεται στα 50 δολάρια περίπου, ποσό που κάνει την υπερβολή προσιτή, καθώς τα θεάματα που λαμβάνουν χώρα στο Robot Restaurant μόνο συνηθισμένα δεν είναι…














typos.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis