Ανακάλυψη του μακροβιότερου ανθρώπου είναι 179 ετών!

Ενας Ινδός, με το όνομα Μαχάστα Μουράσι δεν υποστηρίζει μόνο ότι είναι 179 χρονών αλλά έχει και επίσημα χαρτιά!Το πιστοποιητικό γέννησης αναγράφει ως ημερομηνία γέννησής του την 6η Ιανουαρίου του 1835!
 
Αυτό εφόσον αποδειχτεί αληθές δεν τον κάνει μόνο τον γηραιότερο άνθρωπο του κόσμου αλλά και αυτόν που έζησε τα περισσότερα χρόνια μετά τον Μαθουσάλα που έφτασε σύμφωνα με τον μύθο τα 969 χρόνια και τον Νώε με 950 χρόνια ζωής. Ο εν λόγω ζει στην πόλη Βαρανάσι της Ινδίας, καταγεγραμμένα, από το 1903, όπου ήταν τσαγκάρης στο επάγγελμα ενώ έχει βγει στη σύνταξη ήδη από το 1957 σε ηλικία εκατόν εικοσι δύο ετών!

«Έχω ζήσει τόσο πολύ που τα εγγόνια μου έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια. Ο θάνατος με ξέχασε και τώρα είναι σαν να μην φαίνεται σχεδόν καμιά ελπίδα. Κοιτάξτε τις στατιστικές. Σχεδόν κανένας δεν φτάνει τα 150 πόσο μάλλον τα 179! Τώρα υποθέτω ότι είμαι αθάνατος ή κάτι τέτοιο.» Σύμφωνα με δημοσίευματα στην Ινδίας, το πιστοποιητικό γέννησης του Μουράσι επιβεβαιώνει την εκδοχή του, αλλά δυστυχώς δεν υφίσταται ιατρική εξέταση η οποία θα μπορούσε να την βγάλει αληθινή.

Ο τελευταίος γιατρός που εξέτασε τον Μουράσι πέθανε το 1971, οπότε υπάρχουν ελάχιστα διαθέσιμα στοιχεία του ιατρικού του αρχείου. Πάντως ,επειδή και στο παρελθόν υπήρξαν σχετικές απάτες οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί πριν υιοθετησουμε τα λεγόμενα του Μουράσι.

anexigita.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis