Αόρατο Τατουάζ Μικροτσίπ Κέρδισε Τον Διαγωνισμό Της Intel !! (Βίντεο)

Η εταιρεία Intel που ειδικεύεται στην κατασκευή μικροτσίπ, ανακοίνωσε τον νικητή του φετινού διαγωνισμού «Make it Wearable». Νικητής του διαγωνισμού είναι ο φοιτητής Mael Flament που πρότεινε ένα εμφυτεύσιμο chip-τατουάζ με το όνομα Med History 2.0, που θα περιέχει πληροφορίες για την υγεία.

Η σάρωση του, θα είναι εύκολη ώστε να μεταδίδει συνεχείς πληροφορίες.

Το Med History 2.0 θα τυπώνεται στο ανθρώπινο δέρμα και θα είναι ορατό μόνο κάτω από ειδικό μαύρο φως. Το τατουάζ θα περιέχει πληροφορίες όπως η ομάδα αίματος ,οι αλλεργικές αντιδράσεις στα φάρμακα, ο ιατρικός φάκελος του ασθενή καθώς ακόμη και την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει, έτσι ώστε αν παραστεί ανάγκη , να υπάρχει άμεση θεραπεία και αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο Flament τονίζει ότι στο τσιπ-τατουάζ θα καταγράφονται πληροφορίες μόνο για την υγεία και οχι πληροφορίες όπως η ασφάλιση ή η χρηματοοικονομική κατάσταση του ατόμου έτσι ώστε να μην υπάρξει προνομιακή μεταχείριση παρά ίση αντιμετώπιση όλων των ανθρώπων.
Γίνεται αντιληπτό ότι η εξέλιξη της τεχνολογίας, με τα επιτεύγματα της, επιδιώκει να καταστήσει τον άνθρωπο υποχείριο στα χέρια των παγκοσμιοποιητών , μετατρέποντας τον σε ένα απλό αριθμό.

Ένα "αριθμό" που θα υπακούει και θα εκτελεί πρόθυμα τις εντολές των παγκόσμιων αφεντικών του.

Με το πρόσχημα της αποκατάστασης της υγείας και της ασφάλειας θα δημιουργήσουν την αναγκαιότητα ενός προηγμένης τεχνολογίας εμφυτεύσιμου τσιπ,για όλους τους κατοίκους του πλανήτη, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία,εθνικότητα ή οικονομική κατάσταση.

Ο απόλυτος έλεγχος και ο καταναγκασμός της ανθρωπότητας είναι προ των πυλών,τα παγκόσμια λαμόγια τα έχουν σχεδόν όλα έτοιμα. 
 

http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis