Η Darpa Αναπτύσσει Τσιπ Εγκεφάλου Για Να Εμφυτεύσει Ψεύτικες Μνήμες Δημιουργώντας "Ατρόμητα Τέρατα" !!!!

Η τεχνολογία της DARPA έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει «ατρόμητα τέρατα».

Η DARPA αναπτύσσει τσιπ εγκεφάλου που θα εμφυτεύει ή θα αφαιρέσει συγκεκριμένες αναμνήσεις από ένα άτομο, μια προοπτική που ορισμένοι μπορεί να θεωρήσουν ανατριχιαστική, δεδομένης της προηγούμενης υπεράσπισης της DARPA για τα μικροτσίπ "πιστοποίησης ταυτότητας".

Οι νευροεπιστήμονες προβλέπουν ένα θαυμαστό νέο κόσμο, όπου ο εγκέφαλος μπορεί να προγραμματιστεί με τη χρήση λέιζερ, ναρκωτικά και μικροτσίπ, προκειμένου να δημιουργήσει ψευδείς αναμνήσεις, μια τεχνολογία που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε ποντίκια.

Η "DARPA [γραφείο R & D του αμερικανικού στρατού] φαίνεται να προχωρά ολοταχώς για αυτά τα είδη των τεχνολογιών," είπε ο νευροεπιστήμονας Joseph LeDoux στην επιθεώρηση του MIT (Massachusetts Institute of Technology.).

"Αυτό που σκοπεύουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν chips στον εγκεφάλο. Θα είναι σαν πρόσθεση, αντί να κινείται το χέρι σας, καθορίζεις τη μνήμη. Δεν έχω καμία ιδέα για το πώς θα επιτευχθεί αυτό. "

Ο Brian Bergstein παραδέχεται ότι η έννοια της εμφύτευσης ή η αφαίρεση συγκεκριμένων αναμνήσεων «συχνά ακούγεται ανατριχιαστική», αλλά θεωρεί ότι θα είναι χρήσιμη στη θεραπεία PTSD, στη μείωση του άγχους ή στην καταπολέμηση του εθισμού και της κατάθλιψης.

Οι επιστήμονες σηματοδοτούν την αρχή μιας «χρυσής εποχής», όπου το μυαλό θα μπορούσε να χειραγωγηθεί για να λειτουργήσει καλύτερα, αν και ο LeDoux αναγνωρίζει ότι οι ηθικές συνέπειες περιλαμβάνουν το ενδεχόμενο η εφαρμογή της τεχνολογίας, θα μπορούσε να οδηγήσει στη δημιουργία "ατρόμητων τεράτων." 

Η προώθηση της DARPA για τσιπ στον εγκέφαλο που μπορεί να διαγράψει ή να εμφυτεύσει αναμνήσεις, παίρνει έναν απειλητικό τόνο δεδομένης της εκ των προτέρων υπεράσπισης του οργανισμού, για τα βρώσιμα «μικροτσίπ πιστοποίησης ταυτότητας» και τα ηλεκτρονικά τατουάζ που μπορούν να διαβάσουν το μυαλό ενός ατόμου.

Η πρώην διευθύντρια της DARPA και τώρα εργαζόμενη στη Google, Regina Dugan είπε σε ένα ακροατήριο στο Συνέδριο All Things D11, το περασμένο έτος, ότι ο γίγαντας της τεχνολογίας δούλευε πάνω σε ένα μικροτσίπ μέσα σε ένα χάπι, που οι χρήστες θα καταπίνουν καθημερινά για να μετατρέψουν ολόκληρο το σώμα τους σε ένα σήμα εκπομπής για σκοπούς αναγνώρισης και ταυτοποίησης.

Όταν η Dugan ρωτήθηκε από τον συντονιστή, «Μήπως η Google ξέρει τώρα τι κάνω και που πηγαίνω, γιατί ας το παραδεχτούμε .... είστε από το Google», εκείνη απάντησε γελώντας ότι θα έπρεπε να καταπιεί το χάπι.(πληρ.infowars.com)

Χειραγωγώντας τον ανθρώπινο εγκέφαλο, και εμφυτεύοντας ψευδείς μνήμες ή μνήμες που δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα, εύκολα μπορούμε να αντιληφθούμε πως μπορούν να κατευθύνουν τον άνθρωπο σε ενέργειες που ποτέ δεν θα είχε σκεφτεί καν ο ίδιος....

Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν ατρόμητους στρατούς, χωρίς αισθήματα ή ακόμα και με σκόπιμα εμφυτευμένο μίσος για να αντιμετωπίσουν την οποιαδήποτε μελλοντική αντίσταση της ανθρωπότητας στα σκοτεινά σχέδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis