Επενέβησαν Εξωγήινοι Στο Dna Μας ;;

Στην Λυών της Γαλλίας οι επιστήμονες μελετώντας το ανθρώπινο DNA σε όλο τον κόσμο έβγαλαν το καταπληκτικό συμπέρασμα ότι κάποιος ή κάποιοι πριν από 1000 χρόνια περίπου παρενέβαλαν ένα «πακέτο» από καινούργια γονίδια στα ήδη υπάρχοντα γονίδια του ανθρώπου.

Ο κύριος ερευνητής Δρ Jean Sedeaux θεωρεί ότι ο "κάποιος" ήταν μια φυλή γενναιόδωρων διαστημικών εξωγήινων που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας γύρω στο 1000 μ.Χ., και αποφάσισαν ότι μας χρειάζονταν μια ώθηση προς τα εμπρός για την η εξέλιξή μας. Η ομάδα του Δρ Sedeaux οδηγήθηκε στο απίστευτο αυτό συμπέρασμα όταν πραγματοποιούσε έρευνα για το ανθρώπινα γονίδια.

"Καταχωρώντας κάθε ένα από τα 30.000 γονίδια που βρίσκονται στο σκέλη του διπλού έλικα του ανθρώπινου DNA, βρήκαμε ένα μικροσκοπικό τμήμα που χρησιμοποιούσε έναν εξ ολοκλήρου διαφορετικό κώδικα από τα άλλα γονίδια".

Στην αρχή υπέθεσαν ότι κάποιος ιός είχε ενσωματωθεί στο ανθρώπινο DNA , αλλά σε αυτή την περίπτωση, δεν υπήρχε κανένας τέτοιος ιός στη γη. "Και το πιο περίεργο είναι ότι αυτό το ξεχωριστό «πακέτο» από γονίδια είχε τις απαραίτητες χημικές ουσίες για να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα γονίδια".

Οι επιστήμονες βρήκανε ότι αυτή η μυστήρια γενετική "βελτίωση" έγινε κατά προσέγγιση πριν από 4.000 γενεές, δηλ. περίπου πριν από 1.000 χρόνια. "Αυτή η ανακάλυψη μας ξεσήκωσε τα μυαλά μας," λέει ο Δρ Sedeaux. "Τώρα τοποθετούμε το πακέτο γονιδίων σε εργαστηριακούς πιθήκους για να δούμε ακριβώς τι θα γίνει".

Περιοδικό Αναζήτηση

conspiracyfeeds.blogspot.gr 


Αστρική Προβολή: Η αλήθεια είναι ότι δεν καταφέραμε να βρούμε περαιτέρω στοιχεία για τον επιστήμονα στο διαδίκτυο...Οπότε και η εγκυρότητα της είδησης δεν επιβεβαιώνεται από εμάς.

2 σχόλια :

  1. Δηλαδή με άλλα λόγια μας λέτε ότι τα 100 χρόνια αντί για 4 γενεές που είναι το κανονικό είναι 40 γενιές....Δηλαδή άλλη γενιά ο παππούς μου, άλλη η αδελφή του που είναι 5 χρόνια μικρότερη άλλη ο πατέρας μου άλλη η μητέρα μου....σα να μη μας τα λέτε καλά!!! Λάθος το αντιγράψατε μάλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως γράφουμε και από κάτω δεν επιβεβαιώνουμε την είδηση και το άρθρο είναι δημοσιευμένο σε περιοδικό και δεν έχουμε το δικαίωμα να το παραλάξουμε. Για να κρίνεις και η ίδια ορίστε το περιοδικό http://issuu.com/12800/docs/a________________________pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis