Ανατριχιαστικό: Τουρίστες φωτογράφισαν φάντασμα (;) στο Αλκατράζ ! (VIDEO)

Τη μορφή φαντάσματος υποστηρίζει ότι απαθανάτισε με το κινητό της μία Βρετανίδα, που επισκέφτηκε με τον σύντροφό της τις φυλακές του Αλκατράζ. Η 48χρονη Sillery Walsh επισκέφτηκε τις φυλακές και τράβηξε φωτογραφίες με το iPhone της. Αυτό που είδε, δεν το περίμενε, αφού σε μία από τις φωτογραφίες μία γυναικεία φιγούρα, ντυμένη στα μαύρα, φαίνεται να στέκεται στο παραθυράκι ενός από τα κελιά.



"Από την πρώτη στιγμή, κατάλαβα ότι η γυναίκα στη φωτογραφία ήταν φάντασμα. Από το σημείο εκείνο, δεν με ενδιέφερε πια το ταξίδι στο Αλκατράζ. Κοιτούσα ξανά και ξανά τη φωτογραφία. Δεν έχω καμία λογική εξήγηση, γι' αυτό", είπε η Walsh.


"Είναι φοβερό, το ότι κοιτάζει απευθείας μέσα στην κάμερα, σαν να ξέρει. Ήμουν πολύ επιφυλακτικός στο παρελθόν με το θέμα της ύπαρξης ή μη φαντασμάτων, αλλά τώρα πιστεύω απόλυτα ότι υπάρχουν. Είμαι σίγουρος, ότι η γυναίκα στη φωτογραφία είναι φάντασμα", είπε ο σύντροφός της, Paul Rice.

Το Αλκατράζ λειτούργησε ως φυλακές μεταξύ 1934 και 1963. Σήμερα, είναι δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο, ενώ συγκεντρώνει πολλούς οπαδούς της παραφυσικής δραστηριότητας.

Οι υπεύθυνοι φύλαξης του χώρου πάντως, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν φαντάσματα.





 
news247.gr



Αστρική Προβολή: Δεν είμαστε πλέον στο 1990....Χρειάζονται καθαρότερες εικόνες και περισσότερα ντοκουμέντα για να πειστούμε για την ύπαρξη παραφυσικής δραστηριότητας...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis