Τρόμος στην Ιαπωνία: Σκηνές Αποκάλυψης από το πέρασμα ανεμοστρόβιλου, και ενός βίαιου σεισμού!!!!

Η Ιαπωνία έχει βιώσει πριν από λίγες ημέρες στιγμές πανικού και φόβου. Υπήρξε ένας σεισμός μεγέθους 6,5 στη μέση μιας καταιγίδας με πολλούς ανεμοστρόβιλους, για ένα διάστημα υπήρχε ο φόβος της Αποκάλυψης. Εμείς θα σας δείξουμε το τρομακτικό βίντεο αυτού του σπάνιου φαινομένου.



Το βίντεο υπογραμμίζει την καταστροφική δύναμη της φύσης, η βία των δύο φαινομένων που σπάνια συμβαίνουν ταυτόχρονα. Όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο είναι μερικοί μάρτυρες πού ήταν πίσω από τα παράθυρα την στιγμή που περνούσε ο τυφώνας, όταν ξαφνικά το έδαφος άρχισε να τρέμει. Η καταγραφή έλαβε χώρα μέσα σε ένα σχολείο και θα ακούσετε τις κραυγές τρομοκρατημένων μαθητών κατά τη στιγμή εκείνη.

Όντας σε μια κατάσταση όπως αυτή, πρέπει να είναι πραγματικά ένας εφιάλτης, διότι σε τέτοιες περιπτώσεις, τι μπορείτε να κάνετε; αν βγείτε έξω υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από τον ανεμοστρόβιλο, αν μείνετε μέσα υπάρχε ο κίνδυνος της κατάρρευσης οροφής.

Η φύση και το κλίμα επαναστατούν, αυτό είναι σαφές, δυστυχώς. Φαινόμενα αυτού του είδους, με αυτή τη βίαιη έντασης, αυξάνονται και τρομάζουν τον παγκόσμιο πληθυσμό. Έχουμε να κάνουμε με ένα σημείο χωρίς επιστροφή ... και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από την επίσημη επιστήμη.



 


anekshghta-fainomena.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis