Είναι αυτό το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού? (PICS)

Ένας τουρίστας που επισκέφθηκε το διαβόητο στοιχειωμένο αρχοντικό στην Ιρλανδία πιστεύει ότι μπορεί να είχε φωτογραφήσει το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού. Τράβηξε τις φωτογραφίες προκειμένου να δείξει στη μητέρα του το αρχοντικό και όταν τις παρατήρησε καθώς επέστρεφε σπίτι, πραγματικά ανατρίχιασε!Συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για το φάντασμα της μικρής Αν και το τρομακτικό πρόσωπο μίας ηλικιωμένης γυναίκας σε ένα παράθυρο δίπλα στην κεντρική πόρτα.«Όλοι νιώθαμε λίγο νευρικοί από τη βόλτα μας στο στοιχειωμένο σπίτι, αλλά όταν είδαμε και τη φωτογραφία πραγματικά... φρικάραμε!» λέει ο 21χρονος νεαρός από τη Βρετανία.


«Ζουμάρισα σε όλα τα παράθυρα για να δω αν πραγματικά ήταν κάποιο φάντασμα πριν το δείξω και στους άλλους.»

Σύμφωνα με την ιστορία της έπαυλης, η οικογένεια της μικρής Αν μετακόμισε εκεί γύρω στα 1766. Το μικρό κορίτσι αρρώστησε λίγο αργότερα από ένα σατανικό πνεύμα όπως αναφέρει ο μύθος.

Απέφευγε την οικογένεια της και έμεινε κλειδωμένη μέσα σε ένα δωμάτιο της τεράστιας έπαυλης μέχρι που πέθανε.

Με την πρώτη ματιά φάνηκε σαν να ήταν μία αντανάκλαση ενός επισκέπτη. Αλλά όταν το παρατήρησε καλύτερα είδε ότι το φάντασμα κοίταγε από την αντίθετη πλευρά από εκείνους που ήταν έξω από το οίκημα.

Δείτε τις εικόνες με το φάντασμα.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis