Ανακαλύφθηκε Μια Πέτρα Με Ένα Μικροτσίπ Που Χρονολογείται Πριν Από 250.000.000 Χρόνια !! (Βίντεο)

250 εκατομμύρια χρόνια πριν ένας προηγμένος πολιτισμός κατοικούνταν στην Γη μας. 

Στην πραγματικότητα, πριν από λίγες ημέρες, ορισμένοι Ρώσοι επιστήμονες, στην περιοχή Ροστόφ, έγιναν οι πρωταγωνιστές μιας απίστευτης ανακάλυψης: ανακαλύφθηκε μια πέτρα με ένα μικροτσίπ που χρονολογείται πριν 250.000.000 χρόνια. 

Σύμφωνα με τους επιστήμονες η πέτρα αυτή θα σήμαινε ότι πριν 250 εκατομμύρια χρόνια ένας άγνωστος πολιτισμός κατοικούνταν στην Γη μας, είναι μια ανακάλυψη παρατραβηγμένη και φανταστική.


Αυτή η πέτρα ανακαλύφθηκε από τον Victor Morozov, που είναι ένας ντόπιος ψαράς στη ρωσική πόλη του Labinsk στην περιοχή Κρασνοντάρ. Οι ειδικοί έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία ενός μικροτσίπ στο εσωτερικό της πέτρας, αναφέροντας ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συσχετιστούν με τις εφευρέσεις της ανθρωπότητας.


Επίσης, σχετικά με την επιφάνεια της πέτρας βρέθηκε ένα θραύσμα μιας τεχνολογίας προηγουμένως άγνωστη στην επιστήμη. Αυτή η συγκλονιστική ανακάλυψη επιβεβαιώνει την θεωρία ότι, ήδη εκείνη την εποχή, ένας προηγμένος πολιτισμός έζησε στη Γη. Μιλάμε για ένα λαό τόσο προηγμένο που είχε αναπτύξει υψηλή τεχνολογία.


Οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι στο εγγύς μέλλον, ίσως αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ύπαρξη αυτού του πολιτισμού. 


aporrito.blogspot.gr

Αστρική Προβολή : 

Ψεύτικο το θέμα μας φένεται, αλλά ακόμα δεν υπάρχει καμιά αναφορά σχετικά με αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis