ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΕΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ! (VIDEO)

Ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από το ισχυρό σοκ που υπέστησαν δυο γονείς στην Ουαλία, όταν μια μυστηριώδη δύναμη πέταξε - μπροστά στα μάτια τους - την κορούλα τους στο πάτωμα! Το ανατριχιαστικό περιστατικό καταγράφηκε μάλιστα σε video που κάνει πλέον το γύρο του διαδικτύου και μπορεί κάποιοι δύσπιστοι (έστω πιο ορθολογιστές) να χλευάζουν, υποστηρίζοντας πως το κοριτσάκι απλά έπεσε μόνο του, ωστόσο ο 35χρονος Gareth και η σύζυγός του, 31χρονη Charlene, είναι πεπεισμένοι πως η Lexi Hood χτυπήθηκε από μία ανεξήγητη παραφυσική δύναμη!



Μια προσεκτικότερη πάντως ματιά στο video δείχνει πως το μόλις ενός έτους κοριτσάκι στέκεται απόλυτα σταθερά στα πόδια του, παίζοντας Peek-a-boo, πριν ξαπλώσει μυστηριωδώς στο πάτωμα.

Έκτοτε μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την οικογένεια που ζει στο Bridgend της Ουαλίας, στο σπίτι τους ακούγονται συνεχώς τριξίματα και περίεργοι θόρυβοι.

«Η Lexi είναι πολύ σταθερή όταν στέκεται στα πόδια της και δεν έχει πέσει ποτέ μόνη της. Ήμασταν μπροστά της και είμαστε σίγουροι ότι δεν έπεσε μόνη της. Καταγράφαμε το παιχνίδι της γιατί, κλείνοντας τα μάτια, νόμιζε ότι δεν τη βλέπαμε και ήταν πολύ αστείο», τόνισε ο Gareth, προσθέτοντας: «Ξαφνικά έκανε πίσω βήματα και τα χέρια της πήγαιναν μπρος - πίσω λες και κάποιος την έσπρωξε. Μετά είπε “κάτω” όπως λέει στη γάτα μας όταν τη βάζει να ξαπλώσει. Όταν είδαμε το video φρικάραμε. Πλέον κανείς μας δεν μπαίνει σε άδειο δωμάτιο αν δεν το ελέγξει πρώτα».

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη στο σαλόνι, ενώ η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των αδελφών της Lexi, Taylor (14 ετών) και Ellie (9 ετών), παρακολουθούσε μια ταινία στην τηλεόραση.

Αξίζει πάντως, τέλος, να σημειωθεί πως η μικρή Lexi δεν τραυματίστηκε από την επίθεση (;).




newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis