Πιστεύετε Στους Εξωγήινους,Αν Όχι Το FBI Θα Σας Κάνει Να Αλλάξετε Γνώμη, Γιατί Όχι Μόνο Πιστεύει, Αλλά Μας Τους Περιγράφει !!!

Στην σελίδα 22 διαβάστε: σε απλή μετάφραση: Μέρος των δίσκων μεταφέρει πληρώματα, η αποστολή τους είναι ειρηνική, οι επισκέπτες είναι ανθρώπινοι (εμφανισιακά), αλλά μεγαλύτεροι σε μέγεθος, δεν είναι άνθρωποι της γης, αλλά προέρχονται από τον δικό τους κόσμο.


Δεν προέρχονται από οποιονδήποτε πλανήτη αλλά από ένα αιθερικό πλανήτη και δεν γίνονται αντιληπτοί σε εμάς (βλέπε Σωκράτης Αικατερινίδης 1ος τόμος). Οι δίσκοι κατέχουν έναν τύπο ακτινοβολίας, ενέργειας, ή μια ακτίνα. Μπορούν να εξαφανιστούν έτσι άπλα από το όραμά μας, χωρίς κανένα ίχνος.

Η περιοχή από την όποια προέρχονται δεν είναι το αστρικό επίπεδο, άλλα αντιστοιχεί στο "Loka" η "Τalas"!!! Οι δίσκοι είναι σχήματος οβάλ και αποτελούνται από ένα ανθεκτικό στην θερμότητα μέταλλο ή κράμα που είναι ακόμα άγνωστο. Στο μπροστινό μέρος του δίσκου είναι ο πίνακας ελέγχου. Το πίσω μέρος αποτελείται από μια ισχυρή συσκευή ενέργειας από την οποία μια δέσμη μπορεί να δημιουργηθεί!! (υπενθυμίζω ότι εγώ δεν λέω τίποτα..άπλα μεταφράζω την επίσημη ιστοσελίδα του FBI)!!! Τα σχόλια δικά σας.

Κλικ στον σύνδεσμο και μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του FBI, και διαβάστε την αναφορά για τα UFO.

http://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view


kalyterotera.gr , vault.fbi.gov ,

3 σχόλια :

  1. Στην παραπάνω αναφορά, τονίζεται με υπογράμμιση, προφανώς από τον πράκτορα που την συνένταξε, ότι οι πεποιθήσεις αυτές ανήκουν σε διακεκριμένο επιστήμονα. Τονίζει επίσης ότι ο συγγραφέας-επιστήμονας έστειλε την επιστολή σε διάφορους παραλήπτες αλλά εξαιτίας του ότι υποστηρίζει οτι απέχτησε αυτήν την γνώση με υπερφυσικό τρόπο, αμφιβάλλει(ο πράκτορας) για το αν κάποιος την πάρει στα σοβαρά. Αλλά παρόλα αυτά θεωρεί καθήκον του(ο πράκτορας) να το αναφέρει.

    Οπότε δεν αποτελεί θέση του FBI, αλλά είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι θεωρήθηκε αρκετά σημαντικό για να γράψει ένας πρακτορας μια ολοκληρη εκθεση πάνω στο θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντα πιστευα οτι οι εξωγιηνοι ηταν αορατοι,ειχαν καποια ασπιδα στον πλανητη τους για να ειναι αορατοι.
    Το θεμα ειναι γιατι ο στρατος και ολες οι μυστικες οργανωσεις, για τους εξωγιηνους προσπαθουν σωνει και καλα ντε να μας πεισουν οτι οσοι τους βλεπουν ειναι τρελοι.
    Οσο για το περιεχομενο της ιστοσελιδας απλα τελειο, πληρες,μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλη HAZilu...Βλέπω ότι υποστηρίζεις σθεναρά την άποψη ότι οι εξωγήινοι, με την ανώτερη τεχνολογία που έχουν, άμα ήθελαν δεν θα καταλαβαίναμε καθόλου την παρουσία τους. Και θα σπεύσω να συμφωνήσω. Και μένα μου φαίνεται εντελώς χαζό πχ ένα σκάφος εξωγήινων να κόβει βόλτες στους γήινους ουρανούς φωταγωγημένο σαν χριστουγεννιατικο δένδρο. Αν παρατηρήσεις θα δεις ότι πλέον η πλειοψηφία των βίντεο με ΑΤΙΑ στο διαδίκτυο(ασχέτως αν είναι φάρσες ή όχι) απεικονίζουν ΑΤΙΑ χώρις πολλά φώτα, στον δρόμο που χάραξε το, εκπληκτικό κατά την γνώμη μου, σκάφος των εξωγήινων στην ταινία District 9.

    Ομως τίθεται και ένα άλλο θέμα εδώ...
    Πόσες φόρες προσπάθησες να καμουφλάρεις τον εαυτό σου ενώ παρατηρούσες μια φωλιά μυρμηγκιών? Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ? :)

    Οσον αφορά το αλλο ζήτημα που θέτεις, γιατί βγάζουν όσους έχουν θεάσεις ΑΤΙΑ τρελούς, να σου πω ότι γίνεται για δύο λόγους.
    Πρώτον διότι η πλειοψηφία ΕΙΝΑΙ τρελοί ή έχουν κάνει λάθος και
    δεύτερον γιατί πολλοί από αυτους τους δήθεν αυτόπτες μάρτυρες με τις απίστευτες ιστορίες τους είναι ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ..
    Γεμίζοντας τον αχανή χώρο του Ιντερνετ με φάρσες, χαζές ιστορίες, ιστορίες τρελών και ιστορίες θεάσεων που δεν θα πίστευε ούτε το 10χρονο, καταφέρνουν να κάνουν δυσκολότερο τον εντοπισμό των ιστοριών και μαρτυριών που αξίζουν την προσοχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis