Lacerta Η Συνέντευξη Μιας Ερπετοειδούς - Μέρος 6ο !

Ερώτηση: Αυτό είναι το τέλος της συνέντευξης. Θέλεις να πεις κάτι τελευταίο ή έχεις κάποιο μήνυμα;
Απάντηση: Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε. Μην πιστεύετε μόνο την λανθασμένη ιστορία σας ή τους επιστήμονες σας ή τους πολιτικούς σας. Κάποιοι από αυτούς ξέρουν την αλήθεια για διάφορα πράγματα, αλλά δεν πληροφορούν το ευρύ κοινό για να αποφύγουν την σύγχυση και τον πανικό.

Πιστεύω πως το είδος σας δεν είναι και τόσο κακό όσο κάποιοι από το είδος μου πιστεύουν και θα ήταν κρίμα να παρατηρήσουμε το τέλος σας. Αυτά είναι όλα όσα μπορώ να πω. Πηγαίνετε στον κόσμο σας με ανοιχτά τα μάτια και θα δείτε — ή ίσως και όχι. Το είδος σας είναι ανίδεο.

Ερώτηση: Πιστεύεις ότι κάποιος θα πιστέψει ότι αυτή η συνέντευξη είναι η αλήθεια;

Απάντηση: Όχι, αλλά είναι ένα ενδιαφέρον πείραμα για τις κοινωνικές μου σπουδές. Θα συναντηθούμε ξανά σε μερικούς μήνες και θα μου πεις τότε τι συνέβη μετά την δημοσιοποίηση του μηνύματος μου. Ίσως υπάρχει ελπίδα για το είδος σας.

Για μία ακόμη φορά επαναβεβαιώνω ότι το παρακάτω κείμενο είναι η απόλυτη αλήθεια και όχι έργο φαντασίας. Συντάχθηκε από τις τρεις αυθεντικές ηχογραφήσεις σε κασέτα που έγιναν στις 24 Απριλίου, 2000 με ένα κασετόφωνο κατά την διάρκεια της συνέντευξης με το ερπετικό πλάσμα γνωστό ως «Λασέρτα».

Με αίτημα της Λασέρτα, το αυθεντικό κείμενο των 31 σελίδων αναθεωρήθηκε και συντομεύτηκε για να αντιμετωπισθούν κάποιες ερωτήσεις και απαντήσεις. Κάποιες υπάρχουσες ερωτήσεις εν μέρει συντομεύτηκαν ή τροποποιήθηκαν. Επίσης επιχειρήθηκε να εξαχθούν μηνύματα και σημασία από το κείμενο. Αυτό το τμήμα της συνέντευξης, που είτε δεν αναφέρεται ή δεν αναφέρεται ολόκληρο στο κείμενο, καταπιάνεται κυρίως με προσωπικά θέματα, παραφυσικές επιδείξεις, το κοινωνικό σύστημα του ερπετικού είδους και την εξωγήινη τεχνολογία και φυσική.

Ο λόγος της μετακίνησης της ημερομηνίας και του χρόνου της δεύτερης συνάντησης είναι πιθανή παρατήρηση και παρακολούθηση του ατόμου μου μετά την δημοσιοποίηση του πρώτου κειμένου. Παρόλο που όλα επιχειρήθηκαν υπό τις συμβουλές της Λασέρτα για να κρατηθεί η ταυτότητά μου μυστική, μόλις 2 μέρες μετά την διάδοση του κειμένου στο εξωτερικό, συνέβησαν διάφορα ασυνήθη γεγονότα.

Παρακαλώ να μην με περάσετε για παρανοϊκό, παρόλα αυτά, πιστεύω ότι η δημοσιοποίηση της συνέντευξης προκάλεσε είτε επίσημο ενδιαφέρον ή το ενδιαφέρον κάποιων οργανισμών σε εμένα. Μέχρι αυτήν την στιγμή, συνήθως θεωρούσα τους ανθρώπους που πίστευαν ότι παρακολουθούνταν από το κράτος να είναι τίποτα περισσότερο από πλακατζήδες. Όμως τώρα αρχίζω να αναθεωρώ τις ιδέες μου γι’ αυτό μετά τα γεγονότα του Ιανουαρίου.

Ξεκίνησαν με βλάβη στο τηλέφωνό μου για αρκετές ώρες. Όταν το τηλέφωνο άρχισε να λειτουργεί ξανά, υπήρχαν αντηχήσεις στην σιωπή και περίεργα κλικ και σφυρίγματα όταν έκανα τηλεφωνήματα Ένα ελάττωμα δεν μπορούσε (φαινομενικά) να βρεθεί πουθενά. Κατά την διάρκεια της νύχτας, σημαντικά δεδομένα, εξαφανίστηκαν από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μου.

Το πρόγραμμα εξέτασης ανέφερε «κατεστραμμένους τομείς» εκεί που περιέργως υπήρχαν μόνο δεδομένα που είχαν σχέση με τα σκίτσα και το πλήρες κείμενο της συνέντευξης. Αυτοί οι «κατεστραμμένοι τομείς» επίσης περιείχαν υλικό παραφυσικής φύσης στο πεδίο της έρευνάς μου. (Ευτυχώς, το υλικό είχε αποθηκευθεί και σε δισκέτες.)

Επιπρόσθετα ανακάλυψα από καθαρή τύχη κάποια κρυμμένα δεδομένα σε ένα κάπως κρυμμένο κατάλογο ευρετηρίου. Το όνομα που εμφανιζόταν στα δεδομένα και στον κατάλογο ευρετηρίου ήταν «E72UJ.» Ένας φίλος, που είναι ειδικός στους υπολογιστές, δεν μπόρεσε να βρει τίποτα από αυτόν τον προσδιορισμό, και όταν ήμουν έτοιμος να του το δείξω, ο κατάλογος ευρετηρίου είχε εξαφανιστεί. Ένα βράδυ, η πόρτα του διαμερίσματός μου ήταν διάπλατα ανοικτή, η τηλεόραση έπαιζε  και ήμουν απολύτως βέβαιος ότι την είχα κλείσει.

Ένα φορτηγάκι με Βρετανικά αναγνωριστικά και το λογότυπο μίας μεγάλης Ευρωπαϊκής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ ήταν παρκαρισμένο μπροστά από το σπίτι μου. Πρόσεξα το ίδιο φορτηγάκι ξανά σε αρκετές περιστάσεις σε απόσταση πίσω από το αυτοκίνητό μου, ακόμη και όταν επισκέφτηκα την πόλη του 65 χιλιόμετρα μακριά.

Όταν επέστρεψα, το φορτηγάκι ήταν στην απέναντι μεριά του δρόμου ξανά. Ποτέ δεν είδα κάποιον να μπαίνει ή να βγαίνει από το φορτηγάκι. Ένα χτύπημα στην πόρτα του οχήματος και στο φιμέ τζάμι δεν προκάλεσε κανενός είδους αντίδραση.

Μετά από περίπου 2 εβδομάδες, το φορτηγάκι εξαφανίστηκε ξανά. Όταν ενημέρωσα τον Ε.Φ. προσωπικά για τα γεγονότα, μου πρότεινε να αλλάξω το μέρος και τον χρόνο της συνάντησης ώστε να εξασφαλίσω την ασφάλεια την δικιά μου και της Λασέρτα. Η συνάντηση έγινε στις 27 Απριλίου, 2000 σε μία άλλη απομονωμένη περιοχή. Απ’ όσο μπορώ να συμπεράνω δεν παρακολουθήθηκε.

Για άλλη μια φορά, όλα αυτά μπορεί να σας φανούν περίεργα και παρανοϊκά, σαν φαντασία από φτηνό έργο επιστημονικής φαντασία, όμως, μπορώ μόνο να επαναλάβω άλλη μία φορά και να διαβεβαιώσω τον αναγνώστη: όλα αυτά είναι η ανόθευτη αλήθεια. Είτε πιστέψετε είτε όχι τα λεγόμενά μου. Αυτά τα πράγματα συνέβησαν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Μέχρι να είναι πολύ αργά. Ο πολιτισμός μας κινδυνεύει. -3 Μαΐου, 2000

Τέλος Έκτου Μέρους

Πηγές : pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr
             luisprada.com
Μετάφραση-Απόδοση-Επιμέλεια
Αστρική Προβολή
astrikiprovoli.com


Δείτε το πέμπτο μέρος της συνέντευξης εδώ

Δείτε το τέταρτο μέρος της συνέντευξης εδώ

Δείτε το τρίτο μέρος της συνέντευξης εδώ

Δείτε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης εδώ

Δείτε το πρώτο μέρος της συνέντευξης εδώ

 

2 σχόλια :

  1. πάρα πολύ ενδιαφέρον , ψάχνω και για την δεύτερη συνέντευξη , που θα μπορούσα να τη βρώ εφόσον έχει δημοσιευτεί? Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποια στιγμή θα αναρτήσω και το δεύτερο μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis