Στoν Καναδά, Μια Οικογένεια Βιντεοσκόπησε Το Sasquatch !? (Βίντεο)

9 Φεβρουαρίου τού 2014 – Αλμπέρτα στόν (Καναδά) – Μια καναδική οικογένεια είχαν δει, και κατέγραψαν με μια βιντεοκάμερα ένα μυστηριώδες πλάσμα στην περιοχή του ποταμού κοντά στην πόλη Κάλγκαρι (Αλμπέρτα).

Το πρωί, η οικογένεια πήγε για μια βόλτα στο δάσος. Ξαφνικά παρατήρησαν κάποια κίνηση μέσα στο δάσος κοντά στο ποτάμι και, είδαν ένα μεγάλο ανθρωποειδές πλάσμα που καλύπτονταν με πυκνά μαλλιά.

Ένα μέλος της οικογένειας το μαγνητοσκόπησε με μια βιντεοκάμερα και ήταν σε θέση να συλλάβει το πλάσμα που φαινόταν να είναι παρόμοιο με το Yeti (ή Sasquatch).



Το βίντεο προκαλεί κάποιες ανησυχίες, που δείχνει ότι μπορεί να είναι μια φάρσα. Για άγνωστους λόγους, ο μάρτυρας που το κατέγραψε είχε κάνει μια περικοπή των εικόνων τής ταινίας μετά από 20 δευτερόλεπτα. Ίσως ήθελε απλά να κοπεί το βίντεο, προκειμένου να επικεντρώσει την προσοχή του κοινού σχετικά με το Yeti;

Αλλά σε κάθε περίπτωση εγείρει υποψίες. Επιπλέον, όλοι οι μάρτυρες, φαίνεται ότι αντιδρούν με καχυποψία όταν βλέπουν το γούνινο πλάσμα.

Πραγματικότητα ή φαντασία; δική σας η απόφαση!


mystiria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis