Εμβλήματα Του Αμερικάνικου Στρατού Και Όχι Μόνο Όπου Απεικονίζουν Δρακονιανούς Και Ερπετά !!

Έχω μιλήσει πολλές φορές για τους Δρακονιανούς – Ερπετόμορφους – Σαυρήτες και έχω φέρει πολλές αποδείξεις για το ποιοι είναι και τι κάνουν. Κάποιοι από εσάς τα πιστεύουν και κάποιοι άλλοι όχι!!!! Καλά κάνετε, είτε το πιστεύετε είτε όχι!!!! Μα όπως και να έχει έχετε πάρει μια γεύση περί τίνος πρόκειται. Σήμερα θα σας δείξω την προσωπική μου συλλογή, όχι όλα βέβαια, άλλα διάφορα εμβλήματα-σήματα που έχουν κάποιες στρατιωτικές ομάδες της Αμερικής και Αγγλίας……!!!!!

Τα εμβλήματα αυτά είναι σπάνια και θρύλος στους στρατιωτικούς κύκλους ανά τον κόσμο διότι ανήκουν στους Δρακονιανούς όπου οι ίδιοι διαλέγουν ποιοι θα μπουν στις ομάδες αυτές όπου κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς κάνουν!!!! Τώρα κάποια από αυτά έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν και σε άλλα κράτη στις στρατιωτικές μονάδες τους όπου αυτό σημαίνει ότι οι Δρακονιανοί έχουν διεισδύσει και εκεί λόγο της παγκοσμιοποίησης!!!! Ίσως σας φαίνεται πάρα τραβηγμένο, δεν είναι ψάξτε και μόνοι σας στο διαδίκτυο αν και δεν αναφέρουν πολλά και θα δείτε ότι έχω δίκιο!!!




































Υπάρχουν και άλλα στρατιωτικά σήματα ανά το κόσμο όπου βέβαια δεν μπόρεσα να τα μαζέψω όλα!!! Παρότι γνωρίζουν ότι κάποιοι προσπαθούν να τους ξεσκεπάσουν δεν τους ενδιαφέρει τίποτα διότι είναι σίγουρα ότι κανείς δεν θα τους ξεσκεπάσει!!! Τα πράγματα όμως είναι ποιο σοβαρά από ότι δείχνουν!!!! Κάποιες ομάδες από αυτές ενέργησαν κατά της Λιβύης αλλά και τώρα κατά της Συρίας με το να βάζουν βόμβες και να λένε ότι το έκανε το καθεστώς... Αλλά όχι μόνο σε αυτές τις χώρες και σε άλλες όπου λαμβάνουν και δράση ως ομάδες κάθαρσης… Κάποια από αυτά τα σήματα ήρθαν και στην χώρα μας από Αμερικάνους όπου και έκαναν μια μυστική επιχείρηση μαζί με τους δικούς μας στρατιωτικούς!!!!

Εσείς οι οποίοι ψάχνετε δεν διαβάζετε μόνο ψάξτε να δείτε κάποια από τα σήματα-εμβλήματα το τι λένε…… και θα καταλάβετε πολλά!!!! Μέχρι εδώ!!!! Να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis